PODZIĘKOWAŁ!!!! ????Wszystko dzięki mojej interwencji ????
raz na adres support, a tak to na finance(widnieje taki na ich stronie)Delivery to the following recipient has been delayed:
[email protected]
Message will be retried for 2 more day(s)
Ja ciągle czekam. Na LC kolo mi mówi, że mój przelew wczoraj poszedł na nettellera ale ja mam ciągle brak tej wpłaty. Orientuje się ktoś ile taki przelew może iść??? I czy jest możliwe, że w weekendy netteller nie przetwarza takich przelewów?Dostał ktos hajs?
Po sekundzie od przelewu kasa powinna być na Netteler, oni tego nie przetwarzają to automatcznie powinno się znaleźc na Twoim koncie tak jak kolega wspomniał...podobnie jak MB.Ja ciągle czekam. Na LC kolo mi mówi, że mój przelew wczoraj poszedł na nettellera ale ja mam ciągle brak tej wpłaty. Orientuje się ktoś ile taki przelew może iść??? I czy jest możliwe, że w weekendy netteller nie przetwarza takich przelewów?
Ja mam to samo! Na lc pier.... że zajmą się tym jak tylko menager się zjawi. To jest mniej więcej 14.30 naszego czasu.Dostal juz ktos od nich kase, bo mnie juz irytuja z deczka i caly czas zapodają mi scieme jakoby moja wyplata juz dawno poszla, a pieniedzy jak nie bylo tak dalej nie ma.
Dostałeś już kase?Dostal juz ktos od nich kase, bo mnie juz irytuja z deczka i caly czas zapodają mi scieme jakoby moja wyplata juz dawno poszla, a pieniedzy jak nie bylo tak dalej nie ma.
Ni uja. Caly czas cicho sza.Dostałeś już kase?