Dzięki! Zgadza się. Tylko trzeba poprosić o wycofanie bonusu od depo.
Mi napisał ze zablokuje dopiero jak zrobie depozyt.Pisałem do gościa na LC żeby zablokował mi bonus od depo ...napisał że skontaktuje się z menagerem itp , a przed chwila odpisał ,że menager bedzie za 30 minut i mi odpisze.
A Wam udało się zablokować bonus od depo?
Ja to rozumię, ale jak nie wpłacił 25$ to jak wpłaci -pocztą lotniczą? :-DŻeby go nie kusiło i nie przegrał kasy :jezora:
nie obróciłem, nie wpłaciłem, więc odinstalowałem, nie wiem skąd to info :-D
Bez depo stałaby w miejscu!! Ja pograłem jeszcze trochę i mam już 450$! Po prostu robisz obrót, zlecasz wypłatę max. 100$(max cash out) bo jak masz więcej to i tak ci automatycznie odejmą i kasa ci się wyzeruje. Robisz depo, obracasz minimum x1 to 25$. Od tej chwili ile ugrasz twoje. Przed obrotem nie zapomnij poprosić o anulowanie bonusu od pierwszej wpłaty.Na początku napisałeś,że zleciłeś wypłatę bez składania depozytu, a teraz napisałeś ,że depo -więc jak w końcu zleciłeś tą wypłatę?.Bo zastanawiam sie czy wpłacać do nich czy nie.
A po depo 25$ nie można póżniej wypłącić 100$ z bonusa plus 25 depo czyli razem -125$?
Z tego bedziesz mogł tylko 75 $ wypłacic:razz:Obróciłem ten bonus... teraz by pasowało depozyt. 380 $ na koncie