Ja osobiście w tej kolejce mam zamiar pójść w stronę strzelców bramek.
A więc moim pierwszym meczem, z którego postaram się coś wyciągnąć na swoje konto jest mecz
Real Madryt - Real Sociedad, gdzie zabraknie w drużynie Królewskich (nie lubię tego przydomka używać..) Ronaldo, Isco, Jamesa, Modricia i Pepe. A więc skoro braknie głównie Ronaldo, to ja stawiam, że dzisiaj Bale i Benzema strzelą chociaż po jednej bramce w meczu. Ktoś to musi zrobić, a jak nie oni to kto inny? W tym sezonie Bale zdobył 10 bramek w Primera Division, natomiast Benzema ma na koncie 9 bramek.
Dlatego moje typy na ten mecz:
-
Benzema strzeli gola @1.60
-
Bale strzeli gola @1.60
Kolejny mecz, w którym będę polować na strzelca bramki jest mecz
Eibar - Atletico Madryt. Tutaj mam zamiar zagrać w stronę Griezmann i Torresa o ile pojawi się w wyjściowej jedenastce. Ostatnie mecze
El Nino napawają optymizmem widać, że dobrze czuję się w Madrycie i jego gra wygląda dużo lepiej aniżeli w Chelsea czy Milanie. Fernando jeszcze nie strzelił gola w meczu ligowym, a dzisiaj jest do tego dobra okazja, bo po drugiej stronie drużyna Eibar, która traci sporo bramek na własnym boisku no i jest słabsze od zespołu ze stolicy Hiszpanii. Co do typu na Griezmanna to chyba każdy kto ogląda w jakimś stopniu mecze widzi jak ten chłopak gra - a w moich oczach bardzo dobrze. W obecnym sezonie ma na koncie 10 goli i jest najskuteczniejszym strzelcem w zespole.
Dlatego moje typy na ten mecz:
-
Griezmann strzeli gola @2.0
-
Torres strzeli gola @2.20 ::: zwrot, nie grał w meczu
Ostatnim meczem w Primera Division, w którym będę się starać wytypować strzelców jest nie inny jak
Barcelona - Villarreal. Dla Barcelony, której kibicuje nie będzie to moim zdaniem łatwy mecz, patrząc na formę Żółtej Łodzi Podwodnej. Jednak powinno się tu zakończyć zdobyciem trzech punktów przez Katalończyków, a w tym na pewno będą starać się pomóc głównie trzej zawodnicy, na których spoczywa obowiązek zdobywania goli, a mowa tu o Messim, Neymarze i Suarezie. Jednak w tym meczu będę kibicował mocno Messiemu, który jest chyba najpewniejszy z nich trzech do zdobycia gola, chociaż Neymar też lubi poszaleć, a Suarez tak naprawdę jest niewiadomą jak do tej pory. Messi obecnie ma na koncie 21 goli w lidze i w meczu z Villarrealem może ten stan podwyższyć i zbliżyć się w tym rankingu do Ronaldo (28 goli), który przez najbliższe dwa mecze ligowe nie będzie grał przez zawieszenie.
Dlatego moim typem na ten mecz jest:
- Leo Messi strzeli gola @1.40
- Leo Messi over 1.5 gola w meczi @2.75
- Leo Messi jako pierwszy w meczu strzeli gola @3.25