karollo03
Użytkownik
Piszesz że odszedł najlepszy obrońca, że obrona w meczu z Barca jest kluczowa a potem polecasz granie dodatniego handi na Villarreal. Gdzie tu jakaś logika?
Aha, mój błąd - zrozumiałem inaczej to handi. ????
Piszesz że odszedł najlepszy obrońca, że obrona w meczu z Barca jest kluczowa a potem polecasz granie dodatniego handi na Villarreal. Gdzie tu jakaś logika?
Może i Gabriel był solidną postacią bloku defensywnego przez niemal cały obecny sezon, ale tylko i po powrocie Mussachio nie będzie widać jego braku. Kasa spora jak na obrońcę, który notabene nic wielkiego nie osiągnął, nawet nie wyróżniał się szczególnie długo w Villarreal i zobaczymy czy Arsenal zrobił interes, czy Żółta Łódź Podwodna. Stawiam na to drugie.Niby passa Villareal robi wrażenie ale trzeba pamiętać że odszedł najlepszy obrońca zespołu - Paulista. Przyszedł Cambell ale obrona przeciwko takim graczom jak Messi, Neymar czy Suarez jest kluczowa. Moim zdaniem powinno wejść.
Nie wiem czy można nazwać pechem przegraną jedną bramką, kiedy zostało się zmiażdzonym posiadaniem piłki przez Barcelone i oddanym chyba jednym celnym strzałem na bramkę. Ja bym to nazwał najmniejszym wymiarem kary. Tym bardziej, że w ataku grał powiedzmy drugi garnitur (bez Neymara i Suareza) którzy dziś na pewno wyjdą w podstawowym składzie.Generalnie Villarreal stać nawet na zdobycie punku na Camp Nou. W meczu na El Madrigal mieli sporo pecha, tu potrzeba trochę szczęścia, bo umiejętności są.
Akurat tego nie powinieneś brać pod uwagę trochę czasu minęło ,a ostatnie występy Sevilli były przeciętne a nawet słabe .Przegrali wysoko z Valencia nie mieli nic do powiedzenia a ostatni mecz z Espanyolem również utwierdził mnie w przekonanie ze nie są w formie .I połowa a właściwie pierwsze 15 minut atakowali , po 15 minutach włascwie nic sie nie działo.Wygrali spotkanie 1;0 po pięknym strzale za pola karnego.Ostatnie 5 spotkań to 4 zwycięstwa Sevilli i 1 remis.
kadra: Beto, Sergio Rico, Coke, Diogo, Fernando Navarro, Arribas, Kolo, Carriço, Iborra, Mbia, Krychowiak, Vitolo, Deulofeu, Aleix Vidal, Denis Suárez, Bacca, Iago Aspas i Juan Muñoz.Sevilla do tego w osłabieniu:
Krychowiak 18/0
Reyes 8/0
Tremoulinas 10/0
W Realu co prawda też jest kilka kluczowych osłabień jak np. brak Ronaldo czy Pepe, ale tam spokojnie mają kim ich zastąpić, a zawodnicy rezerwowi są bardzo głodni gry w podstawowej jedenastce, o czym przekonaliśmy się ostatnio. "Benzyna" strzelił 2 bramki.
Wynik: