Tosterkm ta bramka dla Legii to kompletny fart.... w dodatku po odgwizdanym faulu którego nie było... Z tych strzałów zagłębia to te 2 bramki a reszta to kilka m nad bramką....
I z tego co widziałem to ten Chinyama (chyba tak sie pisze :/ ) nie prezentuje jakiegoś super poziomu.... strzelił bramke ale taką... kto widzial ten wie... a pozostałe strzały jego (szczególnie te dwa przy których jeden jak strzelał jakos ze srodka boiska wylądował pod chorągiewką, a drugi podobnie bardzo.....) to nic specjalnego... raz mógł dograć, bo miał legioniste na czystej pozycji a sam strzelił i tez nic ciekawego nie wyszlo... jednym słowem ta druzyna sadzac bo tym co teraz prezentuja sie rozsypała.... na jesień nic cudownego tez nie grali, a teraz jest jeszcze gorzej... i to duzo....
bramka na farcie, radovic wymusil wolnego
wczesniej giza mial obre okazje, strzelal z 15m minimalnie niecelnie i z 10m glowa, ale bensz obronil
to nie Legia sie rozsypala, tylko azrzad ja rozwalil, tam nie ma kto grac, widziales kto wszedl na zmiane? bury (ktorego przez rok chcieli sprzedac, a jak byl kupiec to go zatrzymali) i trochim (mloda
ekstraklasa), nie ma napastnikow, grzelak poza tym ze to drewno to jeszcze wiecznie cos go boli, korzym kontuzja, grosickiego dali do sionu, szalachowski mial rok przerwy i nie ma co sie spodziewac cudow
Legia moze i ma niezla pierwsza jedenastke, ale jak ktorys nei gra na swoim poziomie to juz nie ma zmiennika, moze bury niezle sobie radzi i ewentualnie moze wejsc, ale na pozostale pozycje nie ma dobrych zmiennikow
jestem bardzo zly widzac co sie dzieje z Legia na wiosne, ITI wyprzedaje kogo sie da, jak jest kupiec i daje hajs to kazdy jest na sprzedaz, mowia ze beda inwetsowac w sklad jak bedzie stadion, czyli znajac nasze realia nie wczesniej jak za 5 lat, a teraz jeszcze euro bedzie to kto wie czy bedzie hajs na budowanie Legii jak trzeba inne stadiony stawiac
w miedzyczasie Legia sie rozpadnie, jkby nie sprzedawali kogo sie da to moze byloby cos z tego klubu i moze wisla nei mialaby tak latwo
pomyslmy, jakby teraz byl janczyk, fabianski (chociaz on mogl odejsc, mucha jest dobry), bronowicki i grosicki, przynajmniej bylaby jakas konkurencja w tym klubie
ogolnie to w Legii nic nie idzie w dobrym kierunku, konflikt kibicow z wladzami doprowadzil juz do tego ze pilkarze mowia wprost, ze wola grac na wyjazdach, jescze troche i bedzie to problem tak powazne ze wielu sie zastanowi 5 razy zanim przyjdzie do klubu gdzie kibice ich olewaja, transferow nie ma i prawdopodobnie nei bedzie, a przyklad grosickiego pokazuje na czym zalezy ITI, jedynie hajs! kupili go za okolo 200tys € a teraz wypozyczyli do sionu za tyle samo z opcja pierwokupu (szwajcarzy mieliby doplacic jeszcze 600tys €, w sumie opchneliby go za 800tys€, czysty zysk 600tys €),
no a najgorsze w tym jest ze przefrywamy z jakimis odrami wodzislaw i zaglebiami sosnowiec, a taka polonia bytom moze sobie w pucharze przyjechac na Ł3 i wywiezc spokojnie remis, zal! tymczasem wisla odprawila jage 5:0 (i tez nie musieli nawet wygrac tego meczu)
jestem zawiedziony... ????