Pisałem już kilka postów wcześniej o meczu Korony z Ruchem gdzie typuję over 2,5 i tutaj już swojego zdania nie zmienię. Ale chciałem poznać Wasze zdanie nt. meczy Zagłębie Lubin - Odra Wodzisław oraz Wisła Kraków - GKS Bełchatów
Zagłębie nie grało dobrego meczu, a mimo to wygrało z Bełchatowem 1:0. Tydzień później przynajmniej w mojej opinii przeważało w meczu z Lechem i tylko zremisowało 0:0. Jak będzie tym razem? Póki co Miedziowi 2x utrzymali czyste konto, co w tym sezonie zdarzalo im się bardzo rzadko. Wydaje mi się, ze dziś mogą stracić bramkę, ale za to sami strzelą przynajmniej dwie. Tak więc obok typu na
zwycięstwo gospodarzy realny wydaje mi się
over 2,5
Jeśli chodzi o mecz Wisły z Bełchatowem to właśnie drużyna Oresta Lenczyka przed rokiem przerwała fenomenalną passę Wisły ponad 70 domowych spotkań bez porażki. Teraz goście staną przed dużo trudniejszym zadaniem, bo Polscy Galacticos mimo iż jeszcze nie są w najwyższej formie to z drużyną ze środka tabeli pewnie powinni wygrać. Jednakże ja poczekam jeszcze na ostateczne doniesienia nt. tego meczu i póki co z typem się wstrzymuję