>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

M 56

mariusz201087

Użytkownik
20 Dyscyplina: Piłka nożna » Europa » Euro U21 2013
Spotkanie: Włochy U21 - Hiszpania U21
Typ: Hiszpania U21
Kurs:1.8
✅0.8

O godz. 18 na Teddi Malcha Stadium w Jerozolimie w ramach finału Mistrzostw Europy U-21 zmierzą się ze sobą ekipy Hiszpanii oraz Włoch. Uważam że dzisiejsze spotkanie będzie powtórką seniorskiego finału EURO 2012 gdzie również mierzyły się ze sobą ekipy Włoch i Hiszpanii. Kieruję się oczywiście ku zwycięstwu Hiszpanii, jednak nie uważam by było to zwycięstwo tak okazałe jak w seniorskim finale (4:0).

Gracze z Półwyspu Iberyjskiego mają wszystko by sięgnąć dzisiaj po trofeum. Nie umniejszając dokonań Włochów, którzy wygrali swoją grupę oraz pokonali w drodze do finału piekielnie silnych Holendrów, to reprezentacja Hiszpanii posiada w swoich szeregach prawdziwe gwiazdy (De Gea, Isco, Bartra, Muniain, Tello czy też Morata), które w turnieju nie zaznały nawet rozczarowującego remisu. W każdym ze spotkań Hiszpanie detronizowali swojego rywala. Wygrana grupa (po 1:0 z Niemcami oraz Rosją oraz 3:0 nad rezerwami Holandii) oraz przejechanie się po zdolnych Norwegach (3:0 przy żadnym celnym strzale ze strony Skandynawów) świadczą o olbrzymiej sile młodych Hiszpanów.

Reprezentacja Włoch jako wygrany z grupy (z jednym remisem z Norwegią (1:1) oraz zwycięstwami nad Izraelem (4:0) oraz słabiutką Anglią (0:1)) w półfinale zmierzyła się z 2. miejscem grupy B czyli Holadnią. Wyrównany mecz i jednobramkowe zwycięstwo otworzyły furtkę do prestiżowego finału z Hiszpanami. Nie sądzę jednak by przeciwstawili się dziś idącym jak burza rywalom. Nie posiadają również takiego zgrania i polotu jakie ma Hiszpania, a do znanych nazwisk możemy zaliczyć jedynie Verattiego oraz Boriniego.

TomeczekP90

M 56

mariusz201087

Użytkownik
21 Dyscyplina: Piłka nożna » Litwa » Lyga
Spotkanie: Tauras Taurage - Ekranas
Typ: BTS? NIE
✅0.8

Pojedynek Dawida z Goliatem. Tak możemy przedstawić oba zespoły przed jutrzejszym spotkaniem w lyga A. Tauras to obecnie najsłabsza drużyna w Ekstraklasie litewskiej, która w dotychczasowych piętnastu spotkaniach zaledwie raz potrafiła zaznać smak zwycięstwa. Ich postawa jasno wskazuje, że jest to ostatni sezon w najwyższej klasie rozgrywkowej.
Drużyny Ekranasu Poniewież nie trzeba wielu osobom przedstawiać. Wspólnie z zespołem Zalgirisu Wilno od lat wiodą prym w litewskiej piłce. Mimo,że jest dopiero połowa sezonu jasno trzeba powiedzieć ,że sytuacja graczy Ekranasu nie jest dobra. Obecnie do lidera z Wilna tracą 9 punktów i mimo, że mają jeden mecz mniej to taką stratę punktową będzie trudno zniwelować. Obie ekipy rozprawiają się praktycznie z każdą litewską drużyną i walka o tytuł rozgrywa się między nimi. Liczę na to, że jutro Buinickij do spółki z Umehem podreperują swój dorobek strzelecki i już w pierwszej połowie spokojnie rozprawią się z rywalami. Defensywa gospodarzy prezentuje się w obecnym sezonie fatalnie a ich rywale w lidze zdołali im już wbić 42 gole co daje im najgorszą pod tym względem statystykę. Same kursy na jutrzejsze spotkania tylko obrazują jaka przepaść dzieli obie drużyny.

pestka7

Typy:21
Wygrane:11
Przegrane:10
Zysk/strata:1.83
Yield:8.71%⛔

M 56

mariusz201087

Użytkownik
22 Dyscyplina: Siatkówka » Świat » Liga Światowa
Spotkanie: Rosja - Włochy
Typ: Włochy +1.5
Kurs:2.36
✅1.36

Trzeba zacząć od tego, że ten kurs na Rosjan to jakiś kompletny absurd. Nie wiem kto wpadł na pomysł, aby dać na rezerwy (bardzo mocne, ale jednak wciąż rezerwy) Ruskich 1.20 w meczu z Włochami

Dla mnie ten mecz to 50/50 i jeśli kursy byłyby po 1.80 to nie ruszałbym tego w ogóle, ale obok takiego prezentu na gości nie można przejść obojętnie. Na papierze Włochy to lepsza drużyna od Rosji, która występuje w tegorocznej Lidze Światowej. Skrzydła Italii w ataku są wręcz mocarne, na prawym dzieli i rządzi Zajcew, na lewym Savani i Parodi robią swoje, w przyjęciu aż tak efektownie to nie wygląda, ale u rywali wcale nie jest lepiej. Ruscy też oczywiście dysponują dużym potencjałem, nawet w tym składzie, no ale nikt mi nie wmówi, że trio Pavlov - Spiridonov/Ilinych - Siwożelez to lepsze trio od wspomnianej wcześniej trójki Włochów (bo jest słabsze). Jeśli chodzi o sype to wyższość Travicy nad Makarowem też raczej nie ulega wątpliwości, być może tym razem zobaczymy już od początku Grankina, ale raczej wątpie.

Do tego dochodzi nie do końca poważny stosunek Woronkowa do tegorocznej LŚ, ostatnio np. dał Muserskiemu 2 dni wolnego i w ogóle nie brał go pod uwagę w meczach z Serbami (jeśli tak będzie i teraz to naprawdę przewaga Włochów stanie się dość oczywista), ostatnio nie było również Ilinycha. Zobaczymy jak ich skład będzie wyglądał teraz. Stosunek Włochów do LŚ widać, że jest zupełnie inny. We wszystkich 4 meczach grał najmocniejszy skład, nie ma mowy o tym aby np. taki Zajcew usiadł sobie na trybunach.

Włochy to lepszy zespół od tego składu Rosji, jednak ci mają po swojej stronie własną halę. Także szanse myślę, że są bardzo wyrównane, zadecyduje dyspozycja dnia. Jeśli Włosi będą mieli dzień na zagrywce to z Rosjan (którzy jak wiadomo bogami przyjęcia nie są) pozostanie mokra plama, oczywiście z zagrywką różnie to bywa, ale tak jak mówiłem wszystko rozpatrujemy przez pryzmat gigantycznego kursu na Italię. Myślę, że możemy mieć bardzo równy pojedynek i tb jest bardzo prawdpodobny.

DawidBarça

M 56

mariusz201087

Użytkownik
24 Dyscyplina:Siatkówka » Świat » Liga Światowa
Spotkanie: Niemcy - Kuba
Typ: under 180.5
⛔1

2 spotkanie tych drużyn w tym weekendzie Ligi Światowej.Przed meczami z Kubą Niemcy zanotowali 2 porażki z Włochami z którymi zdołali jednak ugrać punkt w jednym z meczów i pokazali się na prawdę z dobrej strony mimo nieobecności swojej gwiazdy Georga Grozera.Co innego Kubańczycy.Po reżimie wprowadzonym w kraju Ameryki Środkowej reprezentacja straciła swoich najlepszych zawodników takich jak Diaz, Leon czy Simon.Teraz gra opiera się na młodych zawodnikach z domieszką pewnego doświadczenia ze strony średniego jak dla mnie rozgrywającego Estrady oraz dobrego atakującego Cepedy który jednak nie potrafi z tą młodzieżą zawojować LŚ.Swoje pierwsze mecze Kubańczycy przegrali u siebie dwukrotnie po 3-1 z Serbią.Potem dostali lekcje gry od Włochów skąd wyjechali bez ugranego seta i myślę że tak samo wyjadą z Niemiec gdzie teraz grają z miejscową reprezentacją.W dzisiejszym spotkaniu w Bremie Niemcy nie dali dojść do słowa swoim młodym rywalom miażdząc ich odpowiednio do 18, 19 i 16 co daje sumę 128 punktów w całym meczu.Z relacji serwisu siatka.org można wywnioskować że Kubańczycy nie mieli nic do powiedzenia i ta porażka na pewno długo zostanie w ich głowach co może się również odbić na jutrzejszym starciu.Tak więc uważam że jutro Niemcy jeszcze raz pokażą Kubańczykom że to jeszcze nie ta półka i zmiotą ich szybko w 3 setach na co osobiście liczę.Kurs na under punktowy w tym meczu jest bardzo zachęcający i z pewnością warty grania bo ciężko z taką grą będzie ugrać Niemcom seta młodej drużynie z Kuby.

jeckob10

M 56

mariusz201087

Użytkownik
25 Dyscyplina: Tenis » Wielka Brytania » ATP Wimbledon
Spotkanie: Llodra M. - Nieminen J.
Typ: Llodra M.
Kurs:1.61
✅0.61

Llodra zdecydowanie lepszy na trawie. Nieminen napisał na swoim blogu, że nie jest zdrowy (39,5 temperatura i biegunka), był w szpitalu. Napisał to 22-czerwca, mecz jest 25 czerwca . Myślę, że 3 dni to za mało, aby być w doskonałej formie.

Elano07

M 56

mariusz201087

Użytkownik
26 Dyscyplina: Tenis » Wielka Brytania » ATP Wimbledon
Spotkanie: Mayer L. - Bedene A.
Typ: Bedene A.
Kurs:1.64
⛔1

Słowak z rocznika 89 wypłynął na szeroką wodę w tym sezonie. Na początku roku doszedł do półfinału w Chennai, później wygrał jeszcze nie najgorzej obsadzony challenger w Rzymie na clayu, pokonał Davydenkę, Zeballosa i Nalbandiana. Na trawie rozegrał dwa mecze w Londynie. Najpierw w dwóch setach pokonał Francuza Paula Henri - Mathieu, a następnie stoczył niezwykle wyrównany bój z Amerykaninem Samem Querreyem, który jednak przegrał po tie-breaku w trzecim secie. Oglądałem fragmenty tego spotkania i Słowak miał w nim szansę, a po za tym pokazał niezły serwis i ciekawą grę z końcowej linii. Bedene nie ma jeszcze tak wielkiego doświadczenia w grze na tej nawierzchni, ale gdzieś w końcu musi je złapać. Teraz ma realne szanse na drugą rundę turnieju Wielkiego Szlema.

Zagra z Leonardo Mayerem, który podobnie jak Bedene wygrał na trawie w tym sezonie jedno spotkanie - ze Struffem w Halle. Ja akurat obserwowałem jego zmagania w Hertogenbosch z Robinem Haase i tam Argentyńczyk pokazał się z kiepskiej strony. Pomijając niezły serwis i jednoręczny backhand jest to tenisista mający ogromne braki techniczne, momentami wręcz drewniany, co widać szczególnie gdy biega do siatki. Od drugiego seta Holender przejął prowadzenie w tym meczu, solidnie serwował, a podanie Argentyńczyka także nie było trudne do przełamania. Patrząc na wyniki Mayera można dojść do wniosku, że oprócz niespodziewanego zwycięstwa nad Youzhny&#39;m w Indian Wells nic wielkiego nie osiągnął. Bedene wydaje się zawodnikiem grającym dużo bardziej urozmaicony tenis, dobrym technicznie z serwisem na wysokim poziomie, a zwycięstwo z Mathieu i mecz z Querreyem dają nadzieję na to, że może grać dobrze na trawie. Mayer prócz serwisu i warunków fizycznych nie ma zbyt wielu atutów i myślę, że jutro polegnie.

Rudestus

M 56

mariusz201087

Użytkownik
27 Dyscyplina: Tenis » Wielka Brytania » WTA Wimbledon
Spotkanie: Lisicki S. - Schiavone F.
Typ: Lisicki S.
Kurs:1.4
✅0.4

Ja bym tu wystawił kurs w okolicach @1,20. Magia nazwiska Schiavone działa, lecz pamiętajmy o nawierzchni. Francesca to specjalistka od claya, natomiast piękna Niemka specjalizuje się w grze na trawie. Mimo że nie jest tuzem touru, potrafiła dojść nawet do półfinału na kortach Wimbledonu (2011 r.). Atutem Sabine jest mocny serwis, który dobrze ulokowany w korcie nawet nie pozwoli Włoszce na rozwinięcie swoich umiejętności... lekkoatletycznych Forma w ostatnich turniejach też wskazuje na Lisicki - pobieram!

Daniel-7

M 56

mariusz201087

Użytkownik
28 Dyscyplina: Tenis » Wielka Brytania » WTA Wimbledon
Spotkanie: Kirilenko M. - Robson L.
Typ: Kirilenko M.
Kurs:1.49
⛔1

Reprezentantka gospodarzy nie może zaliczyć losowania do udanych. Już w 1 rundzie czeka ją wielki sprawdzian formy i obawiam się, że nie będzie w stanie przeciwstawić się Marii Kirilenko.

Rosjanka to zawodniczka bardzo dobrze ułożona technicznie i taktycznie. Ma szeroki repertuar zagrać, potrafi dobrze serwować, a do tego jest świetną deblistką. W ubiegłym tygodniu grała w Eastbourne. Odpadła w ćwierćfinale, przegrywając z dobrze tam grającą Wickmayer.

Robson jak już wiele razy pisałem to jest ogromny talent. Niestety dziewczyna ma podobnym problem, do tego, z którym zmagał się Murray. Nie potrafi wytrzymywać presji… Pokazała to na Roland Garros, gdzie mecz z Wozniacki przegrała już w szatni. W Eastbourne ponownie trafiła na polską Dunkę i miał być wielki rewanż, a skończyło się jak ostatnio. Lubię Brytyjkę, ale dopóki ona nie poukłada sobie w głowie, dopóty będzie takie spotkania przegrywać.

noname007x

M 56

mariusz201087

Użytkownik
29 Dyscyplina:Soccer » World » World Cup U20
Spotkanie: Mali U20 - Greece U20
Typ: Greece U20
Kurs:1.96
⛔1

Grecy przywieźli ze sobą doświadczony zespół. I już na dzień dobry synowie Hellady wygrali z faworytem grupy - Meksykiem. Pora na Mali, które z kolei zremisowało z Paragwajem, na pełnym farcie, widział ktoś większych paralityków w obronie niż ci pozoranci z Paragwaju? Grecja to Grecja, fajerwerków w ofensywie nie ma, ale zawsze znajdzie się ktoś kto dostawi nogę czy coś w tym stylu. W obronie dość pewnie, drużyna z Czarnego Lądu nie powinna stanowić szczególnego problemu.

Hansa

Typy:29
Wygrane:16
Przegrane:13
Zysk/strata:0.78
Yield:2.68%⛔

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Dyscyplina:Soccer » World » Club Friendly
Spotkanie: Lech Poznan (Pol) - Omonia (Cyp)
Typ: Omonia +1.5
Kurs:1.29✅

Dzisiaj o godzinie 11:00 w Opalenicy Lech zagra pierwszy mecz sparingowy z Omonia Nikozja. Jest to 3 drużyna ligi Cypryjskiej. I stawiam na wygraną Omoni. Z tego względu że według mnie Lech grając w podstawowym składzie miał by spore problemy z tą drużyną. A w dzisiejszym sparingu nie zagra wielu zawodników. Prawdopodobnie nie zagra B.Ślusarski,K.Cessay, R.Murawski. Na pewno nie zagra K.Halamainen,M. Kamiński, L.Henriquez, nowy nabytek Sz.Pawłowski, na drobne problemy z mięśniami narzekali B.Douglas i K.Linetty no i rozchorował się Ł.Teodorczyk.
Cytuje wypowiedź trenera Lecha przed meczem :
&quot;Niewiele jeśli chodzi o nowinki taktyczne. Pewnie będziemy korzystać z maksymalnie 15 zawodników, którzy będą mieli w nogach mocne treningi, bo na ten okres zaplanowane były duże obciążenia. Być może niektórzy piłkarze zagrają na trochę innych pozycjach niż zwykle, ale na pewno będą musieli zostawić trochę zdrowia na boisku &quot;
Ta wypowiedź brzmi jak by trener już się tłumaczył z porażki

Typer Zawodowy

Dyscyplina:Soccer » World » FIFA Confederations Cup
Spotkanie: Spain - Italy
Typ: Italy +2.5
Kurs:1.26✅

32AKO:1.62✅0.62

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Dyscyplina:Tennis » United Kingdom » ATP Wimbledon
Spotkanie: Giraldo S. - Dolgopolov A.
Typ: Dolgopolov A.
Kurs:1.38✅

Dyscyplina:Tennis » United Kingdom » ATP Wimbledon
Spotkanie: Kudla D. - Dodig I.
Typ: Dodig I.
Kurs:1.43✅

33AKO:1.97✅0.97

M 56

mariusz201087

Użytkownik
Dyscyplina:Tennis » United Kingdom » WTA Wimbledon
Spotkanie: Williams S. - Garcia C.
Typ: over 14.5
Kurs:1.25✅

Mecz drugiej rundy Wimbledonu, Szlema z samymi kreczami, walkowerami i sensacjami - zaczynając od Nadala, Federera, Azarenki czy Sharapovej!.

To spotkanie, należeć powinno do &quot;faworytki&quot; ale czy je wygra poczekajmy, sensacji może nie być koniec w tym turnieju. Mój zakład do zakład gemowy, powyżej 15,5 co wydaje się być pewnym rozwiązaniem w tym meczu na tak serwująca Garcię.

Ostatni H2H 6-1, 6-2 z RG, a więc było blisko... a na trawie tym bardziej Garcia jest mocniejsza, serwis którym dysponuje powinien spokojnie ugrać 4-6 gemów.

Dyscyplina: Basketball » European Championship - Women
Spotkanie: Turkey-Belarus
Typ: Turkey
Kurs:1.42✅

34AKO:1.77✅0.77

Do góry Bottom