Dlatego nie warto grac za duzo bankrola u buka slavia peffka ale balwan pokazując czerwo zmienił wsioMega fart Legii.
Czerwo nie czerwo. Fart w kontekście dwumeczu bo Slavia mogła im z 10 goli w sumie strzelić. Pierwszy raz w życiu widziałem żeby zespół grający z przewagą zawodnika tak desperacko się bronił. No i kumulacja szczęścia miała miejsce w doliczonym czasie gry gdy typ że Slavii miał piłkę na 2:2 ale posłał ją nad poprzeczką.
Dlaczego Wy wszyscy podniecacie sie tym że Legia miała farta i nie należał się jej awans. Że Slavia miała to i tamto lepsze, sędzia był przychylny. I co z tego? Liczy się to co w sieci. A jak w sieci więcej to jest awans. I nie ważne są okoliczności, liczy się końcowy efekt. Cieszmy się że mamy ekipę grającą w pucharach jesienią.
I tak na marginesie....to wydaje mi się że wielu tutaj by wolało teraz pisać że ,,paraliże nie potrafili ograć osłabionej drużyny". Więc jak awansowali to trzeba pisać że mieli farta.
Ludzie ogarnijcie się, cieszcie się wszystkim co mamy i nie narzekajcie na sukcesy (jeżeli są autorstwem klubu, który nie jest waszym faworytem).
Kupony nie powchodziły i tyle
Kupony nie powchodziły i tyle
Dobra, na tle osłabionej Slavii jest awans. A czy to ich wina że Slavia się osłabiła? Czy ktoś im kazał nie strzelać na bramkę?Mozna kogos lubic czy nie lubic, ale tutaj nie o to chodzi. Jezeli jestes obiektywny i oglądałeś mecz, to sam przyznasz ze slabo to wyglądało na tle osłabionej Slavii, taka prawda niestety. Fajnie, wywalczyli awans, ale z czego tu jest sie cieszyć , każdego roku powinna tam być, ale nie jest ,tylko przez głupie zarządzanie. Cieszyć sie to mogą, kibice Sheriff Tiraspol, gdzie pokazało miejsce Dinamu Zagrzeb które wcześniej pogoniło nas. Fajnie awansowalismy ok spoko niech sie wiedzie , ale taka drużyna z Mołdawii pokazuje gdzie tak naprawdę my jestesmy i nie wiem czy jest tu sie z czegoś cieszyć, bo przyjdzie grupa LE Legii i zacznie sie dramat, jak trzeba bedzie grac mecze LE i Ekstraklasy chyba ze sie wycofają z niej z braku sił, by odpocząć, bo raczej nikt im nie pozwoli przekładać meczy co tydzien.
Post automatycznie złączony:
Piłki nożnej nie gram. Ja piszę obiektywnie na podstawie tego co widziałem w dwumeczu.Kupony nie powchodziły i tyle
Jakbym grał za dwa złote to też bym miał wyjebane na wynikiKupony nie powchodziły i tyle
Nie grasz to się nie znasz.A stronę wcześniej podajesz typ i piszesz że można iść w ciemnoPiłki nożnej nie gram. Ja piszę obiektywnie na podstawie tego co widziałem w dwumeczu.
Poszedłem w kierunku Slavii lecz jej ilości kornerów, grałem do tego Raków na 2,5 kartki i to mi nie weszło.To pochwal sie co grałeś , bo ja takich meczy nie tykam gdzie swoi grają
Nie grasz to się nie znasz.A stronę wcześniej podajesz typ i piszesz że można iść w ciemno
Poszedłem w kierunku Slavii lecz jej ilości kornerów, grałem do tego Raków na 2,5 kartki i to mi nie weszło.
co do kwestii awansu wtrąciłem swoje 3 grosze przed meczem i na tym zakończmy.Po meczu to można gdybać, tylko co niby to daje?Brak czerwa gwarancją wygranej Slavii?
podniecenie w tej warszawie jakby lige mistrzów zdobyli, z tymi koszulkami się wyposcili pilkarzyki wg mnieMega fart Legii.