Rawicz - Piła
Rawicz - 6,5 pkt
STS
2.38
W mojej opinii STS lekko przeszarżował. Na moje prawe oko Rawicz dziś powalczy o bonus. na moje lewe Pokryje ten handicap.
Stolica więziennictwa w Polsce ma dziś trudne zadanie, ale łatwego do tego rywala. Trudne bo dla bonusa potrzebują 14 pkt, ale nie niemożliwe bo przyjeżdza do nich słaba na wyjazdach Piła. Oczywiście nie patrzę na początek bo wtedy skład był 3 ligowy, ale Piła to tak chimeryczny zespół że nie wiem jak go Wam opisać. Bo nie da się racjonalnie wytłumaczyć remisu w trudnej Daudze a potem porażki u siebie z Łotyszami nie robiąc 40 pkt.
Jedyna przekonywująca wygrana to był... Rawicz
ALe serio taki kurs na Rawicz u siebie? z takimi torpedami jak Dauglas Balon Dróżdż Przecież oni na spokojnie robią 10 + Kurcze nie ma czasu na rozrysowanie tego, ale ten skład z Nichollsem objechał Rzeszów. Klucz to tor jedyny niepowtarzalny w Polsce - PIĘKNY pamiętający jeszcze Florka Kapałe
Jak dla mnie dzis mocni liderzy rozjadą chimeryków w postaci Mroczki Ljunga a sam Cyfer to za mało. Może pierwsza dwójka u siebie. ale Ljung z brzuchem na technicznym torze? Zobaczymy jak będzie ale jak dla mnie Piła nie robi 40 pkt a bonus na horyzoncie