Pewnie znowu zabraknie Hansa Andersena, w Forbecie na Loko już jest kurs 1,7.Wczoraj też bez niego wygrali w Wittsock, choć to był raczej tylko trening dla nichJakies uzasadnienie ten Poznań?
Czego efektem jest choćby nawet konflikt z Czechem Krcmarem. Andersen jeszcze prawie 5h temu był w Londynie + drugi mecz w ciągu 24h. Na razie 11:7 Poznań.2 aspekt brak pieniędzy w Poznaniu a jak to się kończy widzeliscimy w historii nie raz
I to jest wpis osoby na forum bukmacherskim? W miejscu gdzie każdy stara się analizą wiedzą czy informacjami dzielić z innymi? Czyli rozumiem, że miałeś jakieś info na temat tego meczu ale nie pisałeś czekając do jego końca by napisać że ten kto miał wiedzieć to wiedział? To gratuluję a ja się głupi łudzę, że jesteśmy tu by walczyć z bukami. To jak już jest po wszystkim możesz powiedzeć o tej wiedzy coś więcej? Odechciewa się i to mocno.kto miał wiedzieć wiedział , pozdrawiam
przejrzyj posty wyzej ^^ to sie przekonasz ze nie masz racji kazdy kto chciał miał okazje zagraćI to jest wpis osoby na forum bukmacherskim? W miejscu gdzie każdy stara się analizą wiedzą czy informacjami dzielić z innymi? Czyli rozumiem, że miałeś jakieś info na temat tego meczu ale nie pisałeś czekając do jego końca by napisać że ten kto miał wiedzieć to wiedział? To gratuluję a ja się głupi łudzę, że jesteśmy tu by walczyć z bukami. To jak już jest po wszystkim możesz powiedzeć o tej wiedzy coś więcej? Odechciewa się i to mocno.
Chyba że błędnie interpetuję Twoje słowa to prosze rozwiń myśl bo mnie to intryguję
Co do meczu jako ten co nie wiedział, że miał wiedzieć jak laik i amator nie było szans na trafny typ z taką postawą seniorów przeszli obok meczu. Szacunek dla oddsa eWinner - dziś wygrałeś
Szacun A adams235 że wyczułeś pismo nosem - poszła reputa
Jeśli skład się potwierdzi to typ dobry bo sts daję nam taki kurs gdyż mysli że w tym biegu pojedzie Gusts z Matjuszonkiem Podobno dziś do składu wraca bożyszcze łotewskich kibiców Kjastas PodzuksDziś mamy mecz na Łotwie i spodziewane srogie lanie dla Wilków,u których na jakiś tam poziom można liczyć jedynie na Ivacica i Baumana. Mi wpadł w oko bieg juniorski i kurs 2,05 z hand. +3,5 na Wittsock. Co do składów na ten bieg u Łotyszy pojedzie Kolodinski, który w obecnych rozgrywkach ma o jechane 3 biegi (zdobyty 1 pkt) i prawdopodobnie debiut w tym sezonie zaliczy Juhno. Nie mówię że to są ogórki, ale jest to raczej drugi garnitur juniorów łotewskich. Co do Wilków to jedzie w tym biegu wspomniany wcześniej Baumann, który ma mega sezon ze średnia ok. 7-8 pkt na mecz i Celinka, która raczej dziś będzie zbierała doświadczenie gdy dotrze szczęśliwie na linię mety. Myślę że Łukas przy tak kiepskich juniorach że strony gospodarzy jest w stanie nawet wygrać ten bieg, a sts z tym handi daje nam wygraną nawet w przypadku dojechania przez Bauman a na 2 miejscu.