Postanowiłem zagrać takie AKO:
Hulk strzeli bramkę @1.95
Arsenal powyżej 6.5 RR @2.00
FC Porto - Chelsea -> BTS @1.90
@ 7.41
O pierwszym becie zostało napisane wystarczająco dużo. Szkoda, że złapałem to po kursie 1.95 na całorocznym, ale wciąż dla mnie to jest za dużo, jak na lidera Zenitu. Myślę, że dziś coś ustrzeli.
Rożne Arsenalu. Tu jestem jakoś spokojny, niezależnie od tego, jak potoczy się mecz. Wiadomo, jak grają angielskie drużyny. Jest dużo sytuacji podbramkowych, dośrodkowań, zagrań na obieg, blokowanych strzałów. Sądzę, że Arsenal może nawet osiągnąć ok. 10 rożnych w tym spotkaniu.
Mourinho wraca na stadion klubu, z którym odniósł ogromny sukces wygrywając
LM. Do tego w bramce gospodarzy Casillas, z którym się "uwielbia". Będzie mega ciekawie. Porto na własnym stadionie gra ofensywną piłkę. Z aktualną formą gości myślę, że są w stanie może nawet wygrać to spotkanie, a żeby wygrać - trzeba strzelić bramkę. Gol dla Chelsea? Mourinho to taktyk. Na pewno nie zagra na remis. Będzie chciał zagrać na zero z tyłu, ale to może mu się nie udać. Hazard są w stanie spokojnie strzelić przynajmniej jednego gola. Przecież mówimy o mistrzu Anglii, niezależnie od jego formy. Jak nie idzie z gry, to może wpaść coś po stałym fragmencie.
AKO troszkę odważne, aczkolwiek wolę zagrać kursy w okolicach @2 niż łapać Barcę bez Messiego lub Bayern po @1.4. Szanse zawsze są podobne, szczególnie w
LM. Nie gram wyników meczów, bo za bardzo ucierpiałem dwa tygodnie temu, kiedy niektórzy faworyci po prostu zawiedli. Poniżej jeszcze kilka typów bez jakiejkolwiek analizy, tak na sucho.
Lewandowski strzeli 2 lub więcej @2.75
Bayern wygra + over 3.5 @1.95
Valencia @3.20
Eden Hazard strzeli @4.33
Maccabi - Dynamo: BTS @1.83