1 kolejka
LM w moim wykonaniu była całkiem przyzwoita jeśli chodzi o propozycje/myśli które przedstawiłem a więc zabieram się za następną.
Arsenal-Olympiakos 1 @ 1.42 STS
-1 @ 2.02
Sanchez strzeli @ 2.20
Sanchez strzeli a Arsenal wygra @ 3.0
BTTS Tak + over 2.5 gola @ 1.95
Gdy tylko spojrzałem na wszystkie spotkanie tej kolejki od razu na pierwszą myśl przyszło mi by grać na ekipę Wengera.Arsenal jest w formie i tu nie może się zdarzyć im jakaś kalkulacja, tym bardziej po przegranej w pierwszej kolejce.Arsenal ostatnio strzela dużo, Olympiakos może i bije na swoim podwórku ale
LM to
LM a ta drużyna poszła zdecydowanie w dół patrząc na tle europejskim.Stawiam też na bramkę Sancheza, motor napędowy gospodarzy w ostatnim meczu pokazał, że ze skutecznością jest u niego coraz lepiej.Alexis umie strzelać w pucharach więc jeśli ktoś ma poprowadzić The Gunners po 3 pkt to Ja właśnie stawiam na niego.BTTS z overem2.5 gola w tym meczu także bardzo możliwy, jak pisałem wyżej Olympiakos w lidze greckiej jest skuteczny.Oczywiście
LM to inna bajka jednak Arsenal należy do takich drużyn którym zdarza się często momenty przestoju, Gospodarze u siebie atakując czują się jak ryba w wodzie jednak często zapominają o defensywie i tu to może się zemścić.
Barcelona (-1) - Bayer x2 @ 1.62
Nie jest żadną tajemnicą, że od wielu lat jestem wiernym kibicem Barcelony.Jednak granie na Barce po kursie 1.4 mija się z celem wg mnie.Zaczyna robić się lustrzana sytuacja z poprzedniego sezonu co do Barcy.Ja tam póki co się nie obawiam bo każdy pamiętał co się działo w maju lecz na ten moment Blaugrana gra po prostu bardzo przeciętnie jak na siebie, męczy się na boisku.Bayer to solidna ekipa, wątpię by tu sprawili sensacje jednak tak mądrze poukładana drużyna może sprawić, że Barca zdoła tylko wymęczyć jakieś skromne jednobramkowe zwycięstwo.I tak moim zdaniem właśnie będzie.Kurs lepszy niż na czyste zwycięstwo gospodarzy więc wiadomo, że gram to.
Bayern (-2.5) - Dinamo Zagrzeb 1 @ 1.7
Typ na zwycięstwo Bayernu minimum 3 golami, typ moim zdaniem dobry do jakiegoś dubla choć jest dość ryzykowny.Bayern nie gra jakiejś oszałamiającej piłki, oszałamiająca piłkę grają ostatnio jednostki w Bayernie a mianowicie oczywiście Lewy no i swoje też daje w ostatnim czasie Douglas Costa.Jest oczywiście także Muller który na pewno będzie chciał trochę ''odebrać'' Lewemu tych wszystkich pochwał kierowanych pod jego adresem.Goście nie oszukujmy się jeśli mogli sprawić niespodziankę to właśnie w 1 kolejce z nieobliczalnym Arsenalem, tu są skazywani na pożarcie i tak też powinno się stać.
Dodatkowe typy: Lewy strzeli @ 1.4
Lewy strzeli x 2 @ 2.6
Muller strzeli @ 1.55
Muller strzeli x 2 @ 3
Lewy strzeli a Bayern wygra @ 1.5
Muller strzeli a Bayern wygra @ 1.7
I tu też bardziej liczyłbym na gole Mullera niż Lewego, wiadomo każdy nastawia się teraz że to Polak właśnie będzie wiódł prym w niemieckim zespole ale piekielnie skuteczny Niemiec nie lubi zbyt długo stać w cieniu i tu właśnie może być tak, że to on będzie pierwszoplanową postacią w tym meczu.
Widać na Rome idzie niezła masówka, jest to drużyna typu właśnie Arsenalu czyli dość często lubi mieć przestoje no i wgl ''lubi'' często sprawiać psikusa typerom kiedy to jest stawiana w roli faworyta.Jednak myślę, że tu dadzą rade, BATE nie ma zbytnio argumentów czysto piłkarskich.Bardziej to jest gra przeciw Romie w której zabraknie kilku podstawowych zawodników.
Inny typy już bez analiz to:
Zenit @ 1.42
Zenit (-1) @ 2.15
Hulk strzeli @ 1.9
Porto-Chelsea under 2.5 gola @1.55
Tu jeszcze parę słów bo już zaczynają się pojawiać głosy dlaczego to takie
wysokie kursy na overy goli w tym meczu.Porto i Chelsea overowe tak bardzo? W lidze i owszem no Porto to zawsze była ''wesoła'' ekipa która lubiła futbol do przodu ale The Blues? Chelsea póki co kompletnie gra nieswoją piłkę i to się brutalnie przekłada na wyniki.Naprawdę przestrzegałbym przed patrzeniem na to, że Chelsea jest tak overowa ostatnio, te kursy nie wzięły się znikąd.Ostatnie 2 spotkanie tych ekip i wyniki 0:1, 1:0 tylko.Tu też dochodzi kilka smaczków na linii Porto-Mourinho, wg mnie tu będzie dużo szachów.Chelsea nie otworzy się bo i remis im nie zaszkodzi a druga rzecz, że siła ofensywna póki co u nich kuleje tak naprawdę bo najważniejsze ogniwa są bez formy (Fabregas,Hazard,Costa)