Zgadzam się z arcticmonkey, z jednym zastrzeżeniem - zostawiłbym Selke bo to gość z o wiele większym potencjałem niż Platte, jeden mecz niczego nie zmienia
Czechy - Włochy 2
1,83 obecnie w
1xbet na Włochów to super promocja.
Czesi zagrali najsłabiej z tej grupy,
Niemcy robili z nimi co chcieli. Nawet oglądając teraz skrót wygląda to jak bezładny ruch mrówek w obronie. Po prostu nie nadążali za znakomicie rozgrywaną piłką przez technicznych Niemców. Wynik 0:2 to najniższy wymiar kary (nawet uwzględniając średnie zachowanie Schicka).
Włosi podobny potencjał co
Niemcy, tylko akcenty nieco inaczej rozłożone -
Niemcy to supersilna pomoc, obrona już tak rewelacyjna nie jest, natomiast Włosi bardzo, bardzo równi. Żeby nie powielać, przytoczę co pisałem przed meczem z Duńczykami:
Sam pograłem przedwczoraj Włochów, póki jeszcze 1,85 było.
Przewidywany skład:
https://pbs.twimg.com/media/DCgtXCwXkAASmnf.jpg:large
Czyli mamy gości, z których każdy grał w ostatnim sezonie w
Serie A.
Najmniej Rugani - 15 meczów, oprócz niego każdy ~30
Milan - Torino Juventus Atalanta Atalanta - Torino Sassuolo Inter - Fiorentina Atalanta Torino
10 gości z drużyn z czołowej 10
Serie A + Pellegrini z dwunastego Sassuolo.
Dla mnie Włosi wyglądają najmocniej ze wszystkich drużyn na tym Euro.
Z racji formuły turnieju (wychodzi zwycięzca grupy + najlepsza z drugiego miejsca) nie ma tutaj miejsca na jakiekolwiek odpuszczanie - w każdym meczu trzeba grać na maksa. Dlatego znów idę mocno w stronę Włochów, Czesi nie powinni im zagrozić, a kurs jest piękny i do meczu mocno spadnie.
Swoją drogą, oddsmakerzy baaaardzo nie doszacowują faworytów, wystawionych wiele zawyżonych kursów, które później spadają (
Włochy-
Dania,
Niemcy-
Czechy), czy teraz
Szwecja -
Polska (o czym pisałem w osobnym temacie).