Podziękujcie łysej pale co się zwie trenerem włoskiej młodzieżówki. Zrobić 4 zmiany, które z miejsca były miejsca były spalone. Załamałem się jak zobaczyłem skład na livesporcie chwilę przed meczem, miałem jeszcze nadzieje że to po prostu amatorstwo tej strony która nie raz się myliła, a to jednak nie ich błąd a skład Di Biagio. ????
Grassi i Cataldi w miejsce Galgiardiniego i Bennasiego?? Zawału dostałem, Grassiego nie powinno być w kadrze na ten turniej, Cataldi z resztą nie lepiej. Typowe powołania pod zasługi, że mieli prawie najwięcej minut w eliminacjach. A grupa eliminacyjna taka, że tylko
Serbia jako poważniejszy rywal tam fiugrowała. Pellegrini od razu musiał stać się liderem środkowej formacji, gdzie w meczu z Danią miał zupełnie inne granie przy dwóch o wiele lepszych i pewniejszych zawodnikach.
Identycznie Rugani, który stracił całą swoją pewność w graniu. Nagle z trzech swoich stron ma nowych ludzi do grania. Zmienić dwóch defensorów po słabym, ale WYGRANYM do zera meczu i takie są fakty, których nikt i nic nie zmieni to kolejna farsa. Skoro zagrali słabo i wygrali 2-0 to co by dopiero było gdyby zagrali na swoim normalnym i oczekiwanym poziomie. Barreca i Caldara usunięci ze składu na rzecz Calabrii i Ferrariego?? Włoskie gazety jutro zjedzą te
wybory nie mówiąc już o wyniku. Żaden dziennik nie trafił takiej 11stki na dzisiejszy mecz. ????
Dawno nie widziałem tak popierdolonych decyzji. I sory, ale innego słowa nie da się znaleźć na to co dzisiaj odwalił Di Biagio.