Zenit - Milan
Mecz dwóch drużyn, które rozczarowują. Zenit po dobrym początku w lidze złapał zadyszkę, nie licząc pucharu rosji gdzie grali z drugoligowcem (wygrana 2:1 na wyjeździe) nie wygrali od miesiąca. Wielkie zakupy, czyli Hulk za 30mln i Witsel za 40mln jakoś nie przekładają się na grę. W pierwszym meczu
LM wysoka porażka 3:0 z Malagą to raczej wstyd, chociąż mecz był wyrównany. Po drugiej stronie Milan, który również zawodzi. Nie najlepsza forma i zaledwie remis 0:0 w 1 kolejce
LM z Anderlechtem. Obie ekipy zdeterminowane będą do wygrania tego spotkania, więc może warto spróbować BTS bo obie tracą bramki dość często, chociaż po underowych wynikach Milanu jakos nie wróże porywającego widowiska, ale typ że obie strzelą wydaje się najrozsądniejszy
BTS 1.83
Ajax - Real
wydaje się iż Real łapie już formę, której od nich oczekiwano. Ajax po porażce w Dormundzie będzie chciał powalczyć. Wydaje mi się, iż będzie to ładny ofensywny mecz ale kurs na BTS marny. Sam za mniejszą stawkę skusze się chyba na typ wygranej Realu i over 3.5
Real wygra i over 3.5 2.87
Anderlecht - Malaga
Dla mnie typowy no bet. Wygrać może każdy. Powiedział bym nawet iż Anderlecht ma dziś większe szanse, ale znając to jak hiszpanie graja w europie wole spotkanie odpuścić.
no bet
Arsenal - Olympiakos
Tutaj zdecydowana wygrana Arsenalu. Po porażce na własnym stadionie z Chelsea będą chcieli odbudować się przed kibicami. Schalke dało radę pokonać greków na ich gorącym terenie to czemu ma tego nie zrobić Arsenal u siebie? Olympiakos to juz nie jest ta sama druzyna co kiedyś, kryzys w Grecji robi swoje...
Arsenal 1.40
Arsenal -1 2.10
Arsenal powyżej 1.5 gola 1.50
HT/FT Arsenal/Arsenal 2.00
Dynamo K - Dinamo Z
Obie ekipy bez punktów. Ale to goście od początku sezonu w lepszej formie. Ukraińcy zawodzą na ligowym podwórku troche...Dinamo Zagrzeb w ostatniej edycji
LM 6 meczy, 6 porażek...bramki 3-16...czas powalczyć na Ukrainie, a moim zdaniem nie stoją wcale na przegranej pozycji. Mój typ na ten mecz to typ na bramke gości, ale dodatkowo będzie to typ na gola przed 79minutą po wyższym kursie.
Dinamo Zagrzeb gol przed 79:00
Man. City - Borussia
Mecz na który czekam i mam nadzieje iż mnie nie zawiedzie. Oczekuje ofensywnej gry i wygranej City.
City 2.00
City-1 3.40
City i over 2.5 2.87
Porto - PSG
zdarzyć może się wszystko...bts to najlepsze wyjście
BTS 1.80
Schalke - Montpellier
Moj głowny bet na dziś to własnie Schalke. Są w formie i powinni wypunktować słabe w tym sezonie Montpellier. Dodatkowo goście nie są ograni w Europie jak Schalke które regularnie gra czy to w
LM czy
LE
Schalke 1.53
Schalke-1 2.25
Schalke powyżej 2.5 2.75
wszystkie kursy bet365