Ja natomiast przeglądając ofertę "ziemniaka" Toto-Mix, wybrałem kupon złożony z pięciu zdarzeń, a mianowicie...
CSKA Moskwa - Inter Mediolan , powyżej 4.5 żółtych kartek. Dlaczego? Sędzia - Craig Thomson, na co dzień prowadzi spotkania w Szkockiej
Premier League, dotychczas 7 spotkań w jego wykonaniu i 36 :zoltakartka: a także 3 ????. Z jednej strony, CSKA Moskwa, ruski, którzy mają jedną z najbardziej "kartkowych" lig świata, z drugiej strony zaś drwale, czyli Inter a więc włosi, którzy nogi nie odstawiają raczej nigdy... 5 kartek? Bardzo prawdopodobne.
Bayern Monachium - Manchester City , powyżej 3.5 żółtych kartek, arbitrem spotkania będzie Viktor Kassai, niewiele o nim wiemy, oprócz tego, że sędziował jedno spotkanie
międzynarodowe pomiędzy Białorusią i Bośnią, w którym wyciągnął 4 :zoltakartka:, no i dobra, może to trochę na styk, z dzisiejszym zakładem, jednak według mnie w tym spotkaniu linia 3.5 to bardzo zaniżona linia... Bayern, który jest w znakomitej formie, zapewne od początku rzuci się do ataku, co za tym idzie, jakoś Manchester City będzie musiał odpierać ataki rywala, uciekając się do fauli, jednak i w kontrach będzie Bayern narażony na to samo... 4 kartki? Pikuś, pan Pikuś...
Napoli - Villarreal , powyżej 4.5 żółtych kartek, hmmm... najciekawsze spotkanie zaraz po meczu na Alianz Arena. Spotkanie poprowadzi Frank De Bleeckere, 2 spotkania w lidze belgijskiej, plus jedno między narodowe, 9 :zoltakartka: i 1 ????
Obie ekipy grały ze sobą nie tak dawno, a mianowicie w ramach ligi europejskiej w lutym tego roku. W pierwszym spotkaniu na Stadio San Paolo, 8 kartek podobnie było na
El Madrigal, gdzie także spotkanie było zacięte i padło kartek 8, linia 4.5? Według mnie spokojnie do osiągnięcia.
Manchester United - FC Bazylea , powyżej 3.5 kartek. Bazylea na Old Trafford, na pewno nie jedzie po to, aby zostać odprawiona z kwitkiem i wrócić do Szwajcarii. Paolo Tagliavento, 2 spotkania w
Serie A , 10 :zoltakartka: i 1 ????. Manchester może nie mieć łatwej przeprawy, Bazylea według mnie będzie się dobrze bronić, a co za tym idzie, utrzymywać wynik remisowy, gdzie o nerwy ze strony gospodarzy łatwo... 4 kartki według mnie, do osiągnięcia... chociaż tego spotkania obawiam się najbardziej.
Real Madryt - Ajax Amsterdam, powyżej 3.5 kartek, według mnie rodzzzynek! Kurs 1.60, na 4 kartki w takim spotkaniu? Gdzie sędzią będzie wszystkim dobrze znany z Angielskiej Ligi - Mark Clattenburg. Real Madryt przyzwyczaił nas, do grania twardego futbolu... ile razy już o tym się mówiło... Ajax, raczej jedzie się tylko bronić. Chociaż... no właśnie, niekoniecznie są na straconej pozycji. Powyżej 3.5 kartek w tym spotkaniu, to według mnie pewniak dnia!
A więc z tego tworzymy kupon:
CSKA Moskwa - Inter Mediolan - Powyżej 4.5 żółtych kartek @ 1.85
Bayern Monachium - Manchester City - Powyżej 3.5 żółtych kartek @ 1.65
Napoli - Villarreal - Powyżej 4.5 żółtych kartek @ 1.95
Manchester United - FC Basel - Powyżej 3.5 żółtych kartek @ 1.95
Real Madryt - Ajax Amsterdam - Powyżej 3.5 żółtych kartek @ 1.60
AKO: 18.57
Stawka: 30zł
Możliwa wygrana: 490.20zł (TOTO-MIX)
Pozdrawiam!