Ale się wkurw... ale kto by sięnie wkur... co za niemota!!! Oto treść rozmowy:
Jak mogę pomóc?
14:14, dzisiaj
Mam pytanie dotyczące wypłat, otóż w jaki sposób mogę wypłaciś skoro nie ma
skrilla przez który wpłacałem?
Justyna, 14:14, dzisiaj
Proszę zaczekać na
sprawdzenie informacji.
Chwilę.
14:15, dzisiaj
założyłem eco payz i chciałem zlecić wypłatę i pojawił się komunikat że nie mogę bo nie wpłacałem przez niego
Justyna, 14:15, dzisiaj
Podjęcie środków jest możliwe jedynie przy wykorzystaniu tych samych danych, które zostały użyte do złożenia depozytu. W związku z tym Pan nie może wypłacać na kartę.
Justyna, 14:16, dzisiaj
Proszę Pana spróbować przez Przelewy24, przez ten system Pan robił wpłaty również.
14:16, dzisiaj
no ok, ale jak napisałem wyżej ja wpłacałem przez
skrill więc nie mogę tak wypłacić bo nie macie już
skrilla a eco payz pojawia się powyższy komunikat
14:16, dzisiaj
tak robiłem ale nie chciałbym wpłacać na konto bankowe tylko do e-portfela
Justyna, 14:17, dzisiaj
Jeżeli Pan chce wypłacić przez inną metodę, to Pan musi wpłacic przez ten system minimalny depozyt, obrócić go z kursem nie mniej niż 1,1, i potem wyplacać.
14:17, dzisiaj
dobrze ale pojawia się takie pytanie:
Justyna, 14:17, dzisiaj
Jak mogę pomóc?
14:17, dzisiaj
wpłacam 100zł robię obrót tym depozytem i czy mogę wypacić 1000zł?
Justyna, 14:18, dzisiaj
Chwilę.
Justyna, 14:18, dzisiaj
Po spełnieniu warunków bonusu, ostatek bilansu bonusowego będzie zaliczony na bilans główny, ale zaliczona suma będzie nie więcej niż suma bonusu. Jeśli po obróceniu bonusu na bilansie bonusowym ostatek jest mniej niż minimalna suma stawki, to bonus uważa się za przegrany.
14:19, dzisiaj
ale co ma bonus do rzeczy? ja nie korzystałem z bonusu nigdy i nie zamierzam korzystać
14:20, dzisiaj
pytanie czy wpłacając 100 czy 500 mogę wypłacić wielokrotnośc tego depozytu
Justyna, 14:20, dzisiaj
Jeżeli Pan obraca swoje sródki i wygrywa, to Pan może wypłacać tyle, ile Pan wygra.
14:22, dzisiaj
no dobrze ale jeżeli teraz mam saldo na plus i wpłacę 200 i wygram od tego momentu np. 1000 to czy mogę wypłacić tylko ten wygrany 1000 czy tąwcześniejszą kwotę in plus także?
w sumie to bardzo głupie bo dlaczego ja teraz tego nie mogę wypłacić skoro to moje pieniądze
Justyna, 14:22, dzisiaj
Chwilę.
Justyna, 14:25, dzisiaj
Podjęcie środków jest możliwe jedynie przy wykorzystaniu tych samych danych, które zostały użyte do złożenia depozytu. W związku z tym Pan nie może wypłacać na kartę.
14:25, dzisiaj
ja nie pytam o kartę
chcę do eco payz wypłacić
Justyna, 14:26, dzisiaj
Jeśli depozyt składany jest za pośrednictwem innych metod płatniczych, to należy podejmować środki proporcjonalnie do wartości depozytów złożonych za pośrednictwem poszczególnych metod płatniczych.
14:26, dzisiaj
teraz nie mogę ale robię depozyt 100-200 i powinienem móc wypłacić obojętne ile
Justyna, 14:26, dzisiaj
Chwilę.
14:27, dzisiaj
no ok ale co z tymi środkami które zostały wpłacone rok temu przez
skrill? jak je podjać? przecież to moja kasa
wpłaciłem przykładowo 500 wygrałem 1500 mam 2000 do wypłaty i co?
Justyna, 14:28, dzisiaj
Podjęcie środków jest możliwe jedynie przy wykorzystaniu tych samych danych, które zostały użyte do złożenia depozytu.
14:29, dzisiaj
no ja to wiem ale powtarzam nie macie teraz
skrilla więc jak mam to wypłacić
wpłata
skrill - teraz go nie macie więc jak?
niech Pani pomyśli, zapyta bo wklejanie formułek nic mi nie pomoże
Justyna, 14:30, dzisiaj
Proszę skorzystać się z alternatywnych systemów płatniczych: Perfect Money, Trustly, Ecopayz Przelewy24, Entropay.
14:30, dzisiaj
była metoda do wpłat i wypłat a teraz jej nie ma więc co
Proszę skorzystać się z alternatywnych systemów płatniczych: Perfect Money, Trustly, Ecopayz Przelewy24, Entropay.
Chwilę.
14:30, dzisiaj
no piszę przecież że chcę przez eco payz
Jeżeli Pan chce wypłacić przez inną metodę, to Pan musi wpłacic przez ten system minimalny depozyt, obrócić go z kursem nie mniej niż 1,1, i potem wyplacać.
14:31, dzisiaj
ok ale Pani pisze że mogę tylko wypłacić kwotęwpłaconego depozytu i to co od tej kwoty ugram a pytanie brzmi: CO Z KASĄ KTÓRĄ MAM TERAZ NA KONCIE WPŁACONĄ SKRILLEM I ZAROBIONĄ?
Justyna, 14:32, dzisiaj
Należy podejmować środki proporcjonalnie do wartości depozytów złożonych za pośrednictwem poszczególnych metod płatniczych.
14:33, dzisiaj
no ale jak mam podjąć te środki skoro nie macie
skrilla?
Justyna, 14:33, dzisiaj
Pan musi wpłacic przez ten system minimalny depozyt, obrócić go z kursem nie mniej niż 1,1, i potem wyplacać.