Hej, próbowałem wypłacić do PKO więc powinno pójść, a nie poszłoNie wszystkie banki są dostępne przez przelewy24 cały czas. Musisz sprawdzić "godziny otwarcia" twojego banku, może należy do jednego z tych, który nie jest obsługiwany 24/7 (np. ING)
Kolego, ja też się przejechałem na tym ich śmiesznym bonusie, przeczytaj dokładnie regulamin, po spełnieniu wymaganego obrotu bonusu możesz dostać nie więcej niż kwota bonusu ???? , ja nagrałem z 4k i wszystko poszło ????Witam mam taki problem bo wygrałem dzisiaj 2200 zł za środki bonusowe, po tej wygranej bonus znikł z mojego konta i pojawiło się tylko 400 zł. Reszta przepadła? To był bonus od pierwszego depozytu i jak chciałem to wypłacić to był komunikat ???? enied by operator. (583 System rejected transaction since transaction BIN Country blocked.)
Co z nimi nie tak? Da się odzyskać wygraną?
Hej, próbowałem wypłacić do PKO więc powinno pójść, a nie poszło
Ja właśnie zleciłem wypłatę. Dam Ci znać jak wygląda sytuacja za jakiś czas.
Czekam na weryfikację konta w eco i dopiero wówczas spróbuję wypłacić. Poinformuję z jakim skutkiem.Bolo73 , i próbowałeś wpłacić minimalny depozyt przez ecoPayz i wypłacić całość spowrotem ?
Ja wpłacałem i wypłacałem bitcoinami aż do dziś, napisali mi żebym wypłacał przez trustly, a wypłata bitcoinami mi nie przechodzi już.Siema. Tak musisz mieć konto - np. Na giełdzie bitbay którą mocno polecam. Kupujesz tam Bitcoin i robisz przelew na adres 1xbet zawarty w zakładce depozyt.
Grasz walutą jakie masz konto na buku (domyślnie PLN).
Wypłacić z Bitbay możesz prosto - np. Z bankomatów bez uzycia karty (koszt 10zl).
O 8:30 zrobiłem wypłatę, a o 16:30 była już na koncie. Uważajcie natomiast z tym. Najlepiej transzami.Ja wypłacalem trustly i po 2k bez weryfikacji. Jak puscisz rano i zaakceptują to powinno być po poludniu