Taka ludzka natura.I po co tyle zamieszania..
Taka ludzka natura.I po co tyle zamieszania..
Na pewno?trustly tez jest już
https://1xoje.host/pl/stream/panowie, poratujecie bezpośrednim linkiem do videostreamów z 1x?
Ja wypłaciłem z paypala w czasie, kiedy trustly był niedostępny. Przelew przyszedł tego samego dnia, ale w innej walucie i musiałem czekać 24dni by ''odmroziło'' przelew.wypłaca ktoś przez paypal? Ja założyłem ecoPay ale załamali mnie weryfikacją, dlatego z nich rezygnuje. Paypal to chyba dość bezpieczny sposób, racja?
Tak przelew przyszedł w innej walucie i od razu pieniądze zostały zamrożone na 24 dni.czyli z 1xbeta na Twoje konto paypal przyszedł przelew w innej walucie? Pierwszy raz o czymś takim słyszę, całe życie korzystałem tylko ze Skrilla, ale jak wróciłem do grania to już go nie ma ????
Też tak mi pisała babeczka, a pieniądze przyszły w walucie USDw jakiej walucie przyszedł? Mi typka na czacie pisze, że 1xbet przesyła w walucie konta czyli w PLNach, a paypal też mam w PLNach
Bez kitu nie wiem jak możesz zajmować się bukmacherką, jak nie potrafisz przeczytać 2 ostatnich postów w temacie, brak słów.W związku z obecnymi problemami z Trustly, czy może ktoś z Was skutecznie wypłacał pieniądze Paypalem po depozycie złożonym przez Trustly?
Racja, przeoczyłem tę kwestię, nieco za szybko przewijając wątek, więc niech forum wybaczy za zbędne pytanie.Bez kitu nie wiem jak możesz zajmować się bukmacherką, jak nie potrafisz przeczytać 2 ostatnich postów w temacie, brak słów.