Nie zablokuje, jesli juz ta karta przeszedl Ci depozyt (dla przykladu mbank blokuje, raiffaisen nie)Panowie, probował ktoś z was wypłacać przez kartę bankowa visa/mastercard? Bank nie zablokuj mi tej transakcji?
Na tym polega wartość forum, żeby ludzie pisali jak jest i wzajemnie się ostrzegali. 1xbet od początku jest w grupie buków dla totalnych ryzykantów. Jedna gwiazdka w rankingach skądś się wzięła. Ludzi, którzy potracili tam swoje pieniądze, albo kazano im wysyłać pocztą listy do Rosji nie jest kilku, a wiele tysięcy. Przegrywających nie ruszają, tych wygrywających do pewnego momentu też nie. Porządnego buka poznaje się po tym, co dalej. Z 1xbet nie ma tego problemu, bo wiadomo o co chodzi - albo przegrywasz, albo won.Nie wiem po co robicie wielkie halo? Zostawcie dobrego buka w spokoju... przynajmniej można tam pograć za stawki kilku tysięcy. A wypłaty uda teraz od ręki po kilka tyś.
Jedynie coś się popsuło z ta weryfikacja dwustopniowa i to mnie martwi
Ja do betwinner dzisiaj wpłacałem bez problemu bo w 1xbet limity po 2 euro na wszystko dostałem.Czy tylko u mnie nie da się zrobić depozytu ecopayz do żadnego buka z rodziny 1xbeta, nie licząc samego 1xbeta, do którego przechodzi gładko?
Po zalogowaniu do ecopayz wyskakuje komunikat, że nie można przeprowadzić transferu z powodu problemów technicznych u partnera. Tak samo w każdym klonie.
Zagram w Pinku dodatkowe linie na overy z kursem powyzej 4.00 w meczach drugiej albo trzeciej ligi filipinskiej z kosza live?Po co męczycie się u ruskich kacapów jak są takie cuda jak dafabet czy chociażby asianconnect i granie na nieśmiertelny pinku?
Kwestia skłonności sadomastycznych?
Jeżeli chodzi o ofertę to dafabet przy ruskim to dno. Oni nawet niektóych popularnych lig nie mają w oferciePo co męczycie się u ruskich kacapów jak są takie cuda jak dafabet czy chociażby asianconnect i granie na nieśmiertelny pinku?
Kwestia skłonności sadomastycznych?
Jakiej konkretnie ligi ci brakuje? Przecież możesz stawiać nawet łamaki 5 ligi angielskiej.Jeżeli chodzi o ofertę to dafabet przy ruskim to dno. Oni nawet niektóych popularnych lig nie mają w ofercie
To Ty nie wiesz że inne dyscypliny sportu również istnieją?Jakiej konkretnie ligi ci brakuje? Przecież możesz stawiać nawet łamaki 5 ligi angielskiej.
Dotyczy to również DafabetZagram w Pinku dodatkowe linie na overy z kursem powyzej 4.00 w meczach drugiej albo trzeciej ligi filipinskiej z kosza live?
Nie kazdy gra 1x2 z pilki noznej.