Widocznie coś przekombinowałeś.odradzam u nich granie !! JAWNI ZŁODZIEJE. Zamiast wypłacić ludziom pieniądze robią zwroty !
Tak Ricciardo nie wszedł do Q3 a miałem taki zakład że nie będzie w top 10 Q2. Był 15 a oni robią zwrot. za dużo kasy by stracili. Wiadomo było że wystartuje z ostatniego miejsca wiec po co ma sie pchac do Q3.Widocznie coś przekombinowałeś.
No i wszystko w temacie. Skoro było wiadomo że wystartuje z ostatniego miejsca to nie powinni byli wystawiać zakładów. Uznali że zrobili błąd i zrobili zwrot.Tak Ricciardo nie wszedł do Q3 a miałem taki zakład że nie będzie w top 10 Q2. Był 15 a oni robią zwrot. za dużo kasy by stracili. Wiadomo było że wystartuje z ostatniego miejsca wiec po co ma sie pchac do Q3.
"https://www.formula1.com/en/results.html/2018/races/992/italy.html - wyniki kwalifikacji.
złodzieje i tyle w temacie.
Nie wiem czy jest to ironia czy piszesz na serio ale prawda jest taka,że 1xbet zrobił kilku graczy na szaro.Dowolnie interpretują regulamin,w zależności od sytuacji.Jestem pewien,że gdyby to zdarzenie zagrała 1-2 osoby to by się nic nie stało,bukmacher rozliczyłby prawidłowo zakłady to jak prawdopodbnie miało miejsce przy GP Niemiec. Nauczka jest taka,że należy omijać z daleka tego buka bo prędzej czy później spotka was to samo ale przy innych dyscyplinach.Nie wiem po co robicie wielkie halo? Bukmacher ma w regulaminie że jeśli uzna kurs lub zakład za nieprawidłowo wystawiony może zrobić zwrot.
Całe halo... ile w tym jesteście miesiąc? Dwa?
Ale w czym problem? Problem tylko z wypłatami a nie w obie strony powinien cieszyć, że nie została ta metoda całkowicie ściągnięta. Zobacz sobie dwie strony do tyłu 2/3 sierpnia, wtedy ostatnim razem był problem z wypłatami przez Trustly. Wróciło kiedy? Właśnie trzeciego.Dalej nie ma trustly....
Edit: wpłacać można, wypłacać nie. Zupełny przypadek...