NIE WPŁACAJCIE ANI GROSZA DO 1xBET!
Panowie - jestem w fatalnej sytuacji - potrzebuję waszej pomocy.
Przepycham się z tymi stalinowskimi złodziejami już prawie 3 miesiące. Wymieniliśmy ponad 250 maili. Nie potrafię przejść ich weryfikacji. Złodzieje robią wszystko, żeby znaleźć na mnie haka i za***ić moje pieniądze. Teraz wpędzili mnie w kozi róg.
Żądają potwierdzenia zasilenia konta
Skrill na dokładną kwotę (nie mniejszą, nie większą, tylko dokładnie na takie kwoty częściowe jak te które wpłacałem na konto
1xbet.
Na nic zdają się wytłumaczenia, że płatności nie dokonywałem za pomocą karty (wysyłałem im część potwierdzeń dokonywania przelewów na konto
Skrill podbijanych przez mój bank pieczątką, mimo, że dokumenty mają informacje o niekonieczności stemplowania - ale oczywiście inaczej nie akceptowali)
Kasę na koncie
skrill miałem od innych partnerów
skrill (wysyłałem im scriny tych przelewów na kwoty większe niż depozyty u nich, nie akceptują tego.
Gnoje nie akceptują moich żadnych wyjaśnień, support-en wcale mi już nie odpisuje, security service cytuje poprzednie wiadomości.
Powołują się na punkt regulaminu:
If betting company has any concerns about the identity of a customer, the validity of the (address/credit/debit card) details quoted or any other details provided we reserve the right to request whatever documentation company deems appropriate to prove the details given, and withhold any payment until betting company are satisfied of the authenticity of all the details we have been given. Should the details we have been given prove to be false we reserve the right to void any bets placed on this account and to withhold any payments indefinitely. 2.39 point Rules
Jaka istnieje szansa na pogonienie tych złodziejskich skur****