>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 kolejka Premier League [28-30 grudnia 2015]

Status
Zamknięty.
tomekzwd 257

tomekzwd

Użytkownik
Arsenal - Bornemouth 1 Fortuna 1.51
Kanonierzy chcą jak najszybciej zapomnieć o blamażu jaki zafundowało im Southampton oraz przyzwoicie pożegnać się ze swoimi kibicami w tym roku dlatego inny wyniki jak wygrana Arsenalu nie wchodzi tutaj dzisiaj w grę.
Man United - Chelsea under 2.5 Fortuna 1.65
Dziś także spotykają się dwa żenujące zespoły Premier League na jesień. Oba zespoły bardzo mało strzelają, a więc wydaje mi się że i dziś tak będzie. Ryzykuje taki typ ponieważ sądzę że padnie jedna bramka dla londyńczyków i wszyscy przesuną się do defensywy i będą bronić wyniku do końca.
AKO 2.49 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Chciales zablysnac... ale nie wyszlo. Właśnie ze takie cos jak kolega wyzej opisal jest możliwe do zrealizowania bo juz wiele razy tak robilem i nigdy nie zdarzylo mi sie zeby mi cofneli zaklad wiec jak nigdy nie korzystałes z tej promocji u bet 365 to nie zabieraj lepiej glosu. Trzeba tylkk pamietac ze zwracana kwota to max 40zl
Akurat niejednokrotnie korzystałem z tej promocji, ale nigdy w taki sposób jak opisujecie, czyli stawianie dwóch przeciwnych zdarzeń, z czego jedno za freebeta. Dlaczego? Bo jak napisałem wcześniej, regulamin promocji nie dopuszcza czegoś takiego. Jeśli jednak faktycznie wygląda to tak, że takie numery przechodzą, to nic tylko się cieszyć, bo zawsze parę groszy wpadnie.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wiele ciekawych propozycji już padło, oto moje przemyślenia na dzisiejsze mecze ;)

VS

Everton - Stoke
Typ: Everton @ 1,95 b365
⛔3:4​

Ostatnio oglądałem trzy mecze Evertonu i przyglądając się jaki skład ma do dyspozycji Roberto Martinez zachodziłem w głowę jakim cudem oni są w środku tabeli Premier League? Skład lepszy od Tottenhamu, od Liverpoolu, na papierze nawet od obecnego Man.Utd. W dodatku potrafią grać świetne mecze, ale zawodzi ich skuteczność niestety...

Przecież to ile setek zmarnowali w meczach z Crystal Palace i Norwich to przechodzi ludzkie pojęcie.
Z Crystal Palace słupek i poprzeczka czy m.in prawdopodobnie interwencja kolejki Henneseya po strzale Cleverleya!
Z Norwich słupek po strzale Baines&#39;a, dwie sam na sam Kone, niesamowite strzały Lukaku, na Carrow Road równie dobrze do przerwy Everton powinien prowadzić 4-0.. a skończyli remisem 1:1.

Jestem wielkim fanem talentu Deulofeu, koleś ma niesamowitą łatwość w mijaniu rywali, w dryblingu, czasami nadużywa tego, ale ostatnia asysta w meczu z Norwich na głowę Lukaku mi przypomniała dośrodkowanie Beckhama.

W bramce zawsze dobry Howard, w obronie świetny Stones, wchodzący dopiero do Premier League,ale uzdolniony Funes Mori, którego oglądałem w River Plate wiele razy i bardzo dobrze tam się spisywał. Silne boki Coleman i wracający po kontuzji Baines. Pomoc również stabilna bo Barry doświadczenie i walka zawsze daje. Barkley rozgrywający przez duże R, skrzydła wspomniany Duelofeu i Kone/Mirallas, bywają chaotyczni,ale jakiż potencjał w nich drzemie. Do tego Lukaku jedna z lepszych &quot;9&quot; w Premier League. Na ławce też świetny trener. Naprawdę ta ich pozycja w lidze to rozczarowanie...

W sobotę udało się wygrać z Newacstle 1:0 po golu rzutem na taśmę Cleverleya, ale znowu Everton miał sporo swoich okazji. Martinez troche rotował składem, szybsze zmiany dostał Barkley i Mirallas, z ławki dopiero wszedł Deulofeu. Akurat to może pomóc. Teraz mecz u siebie maja ze Stoke, Stoke które wygrało 2:0 z Man.Utd, ale nie zachwyciło bo to MU zagrało kiepsko.

Stoke z tego co pamietam to do meczu przystapi bez Jeffa Camerona, czyli przecinaka w środku pola. Bojan, Arnautović to za mało atutów na naprawdę dobry Everton, pora wygrywać seryjnie i piąć się w tabeli bo skoro takie Crystal Palace jest przed nimi w tabeli to tym bardziej Everton powinien walczyc o czwórkę bo ma ku temu papiery. Mecz spokojnie do wygrania, a ten typ rzucił mi się w oko już kilka dni temu, szczerze to spodziewałem się kursu jakoś @1,6 max, a tutaj blisko @2,00 pewnie spowodowane ostatnią serią Stoke.

VS

Arsenal - Bournemouth
Typ; Arsenal @ 1,518 Pinnacl
✅✅2:0​

Wysoki ten kurs na Arsenal. Wiem, że zagrali żenująco z Southampton, ale zobaczcie też jak zagrali nieco wcześniej przeciwko Manchesterowi City, który Arsneal jest prawdziwy? Z The Citizens wszystko funkcjonowało super, świetny Kościelny, bardzo dobry Monreal, Ramsey, Ozil kolejne dwie asysty, Giroud skuteczny i dający dobre momenty Walcott. Z Southampton wynik wysoki, ale pogdybajmy trochę :p Gol na 1-0 fenomen Cuco Martiny, niesamowity rogal, ale był spalony chwilę wcześniej. 2-0 gol z rożnego, którego byc nie powinno, 3-0 faulowany był Kościelny przy tej kontrze.
Owszem to nie tłumaczy tego jak żenująco zagrał Arsenal pod bramką Stekelenburga, tylko mówię w jakich sytuacjach tracili gole.

Wenger ma małe pole manewru ze składem dlatego wielce prawdopodobne tylko kosmetyczne zmiany na dzisiejszy mecz. Czuję, że Oxlade Chamberlain dziś zmieni Campbella w pierwszym składzie, a tak to może Chambers za hmm Bellerina? Cięzko powiedzieć, lae raczej będzie to bardzo zbliżony skład z ostatnich dwóch meczów.

Bournemouth kilka wyników ostatnio super, wygrali z Chelsea i Man.Utd, ale wcześniej była czarna seria. Wyjazd chyba jeden z najtrudniejszych, na City dostali 1:5, a skład Bournemouth równie krótki jak Arsenalu bo w ich szeregach również sporo kontuzji.

VS

West Bromwich - Newcastle
Typ; Poniżej 2,5 gola @ 1,666 Pinnacl
✅1:0​

Krótko, West Bromwich gra archaiczną piłkę. Pulis nawet Evansa do pomocy przesunął, gdzie wiadomo, że to środkowy obrońca. Gra WBA jest bardzo niemiła dla oka. Nie ma gracza przebojowego zupełnie w ich szeregach, a nawet jak jest taki Sessegnon to u Pulisa tacy gracze mają cieżko by zaistnieć. Ze Swnasea WBA zagrała dośc dobrze, stracili gola po błedzie Myhilla.
Newcastle to obraz nędzy i rozpaczy, do tej pory się zastanawiam jak oni wygrali z Tottenhamem i Liverpoolem?! Z Evertonem w meczu u siebie przez dłuuugi czas byli bezradni, ratował ich tylko Elliot, w ogóle to najlepszy gracz Srok w ostatnim czasie, świetnie broni, mnóstwo parad w trudnych sytuacjach. Newcastle dopiero w końcówce odzyło, setkę miał Mitrović z głowki, ale chybił. Z ofensywnych graczy kto tam wiedzie prym? Na pewno Wijnaldum, ale kto więcej to nie ma za bardzo takich graczy. Mitrović i Ayoze Perez są nieskuteczni i niezbyt groźni pod bramką, Srokom brakuje takiego Papissa Cisse w fromie jak kilka sezonów temu. Sissoko od czasu do czasu błyśnie i dobrze zacentruje, ale to mało, mało atutów mają Sroki z przodu.

Widze ten mecz jako bardzo marne widowisko. Faworytem WBA, ale raczej niski wynik przewiduje.

Otrzymane punkty reputacji: +15
rumak57 271

rumak57

Coach
Manchester United - Chelsea
typ: over 3,5
kurs:4,25/8,5
stawka:40 zl
Najpierw troche hipotezy:
Więc Bet365 oferuje nam dzisiaj na ten mecz zakład bez ryzyka biorąc pod uwagę, że nominalny kurs na prezentowane przezemnie zdarzenie jest 4,25 lecz gdy zagramy na live za drugie 40 zł ponownie kurs 4,25 to łacznie gramy za 80 zł kurs 4,25 a wiec EWK wynosi 340 zł i jeśli trafimy taki układ wówczas można by rzec że z promocji nie skorzystaliśmy bo trafiliśmy 4,25 za 80 zł. Ciekawiej ma sie sytuacja gdy kurs nie wejdzie (chociaż to głupie założenie wygląda jakby lepiej nam sie opłącalo aby nie weszło ) ale rozważmy wówczas bet365 zwraca nam 40 zł a więc nie trafiliśmy kursu 8,5 za 40 zł. Myśle, że to opcja warta ryzyka.
a teraz merytoryka:
Manchester United ostatnio gra ponizej wszelkiej krytyki lecz pewnie rok chcieliby skonczyc jakims chociaż przyzwoitym wynikiem, więc myślę że u siebie napewno remisu bronić nie bedą zresztą co może im dać większego kopa jak zwycięstwo nad CHelsea, która poniekąd wygląda na to że może w najbliższym czasie się odrodzić.
Chelsea tak jak wyżej napisałem, zaczyna coraz lepiej wyglądać i można śmiało powiedzieć, że potwierdza to mecz z Watford który w ostatnich tygodniach wygląda bardzo dobrze. NIe dośc że Chelsea prowadziła w tym meczy by pożniej przegrywać ostatecznie zremisować miała niewykorzystanego karniaka. STanowoczo widać poprawę jakości tego zespołu w ofensywie i sądze, że w dzisiejszym meczu również coś ustrzelą.
Wydaje mi sie że oba zespoły dzisiaj maja tutaj bardzo dużo do zyskania a więc można spodziewać sie dobrego widowiska i kilku goli otwartej gry oraz braku kalkulacji ????
pozdrawiam

professional. 622

professional.

Użytkownik
Everton vs Stoke
Everton więcej RR = 1,38 = Óni ✅
Everton ov 5.5 RR = 1,55 = Óni ✅

Everton ov 6.5 RR = 2,05 = Óni ⛔

Zagrane czym się tylko da, więc kursy mogą sobie już lecieć. Króciutko. Dla mnie te linie to jakieś nieporozumienie i nic tylko brać i grać każdy zakład jako singielka. Stoke owszem wygrało z Manchesterem ostatnio, ale to było do przewidzenia. Everton u siebie na pewno dziś gra o 3 oczka i będą przeważać bez dwóch zdań co się równa z korkami. Stoke nie jest to ekipa ofensywna i na pewno nie ma mowy o jakiś falowych atakach z ich strony, tylko raczej twardej gry się spodziewam. Everton u siebie w ostatnim spotkaniu z Leicester nabił 10 korków, wcześniej z Crystal Palace 13. Gospodarze nie będą mieli na pewno łatwo i nie skończy się żadnym pogromem i spokojnie jeśli nie padną szybkie dwie bramki dla Evertonu to korki wejdą jak w masło, a jeszcze lepiej jeśli to goście by objęli prowadzenie. Nic tylko grać!

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Manchester Utd. - Chelsea
- Hitowy mecz dwóch drużyn, które niesamowicie zawodzą. Manchester przegrywa pojedynek za pojedynkiem, a Chelsea wciąż szuka optymalnej formy. Która z tych ekip się przełamie :?:
- Czerwone Diabły nie radzą sobie kompletnie. Porażka goni porażkę, a zawodnicy grają bez odpowiedniego zaangażowania. Nawet za Moyesa nie było aż tak źle jak jest obecnie. Louis van Gaal po dzisiejszym meczu najprawdopodobniej może się pożegnać z Old Trafford.
- Chelsea ostatnio zremisowała u siebie z rewelacyjnym Watfordem. Widać jednak postępy po zwolnieniu The Special One. A to napawa optymizmem przed dzisiejszą konfrontacją.
- H2H bardziej w stronę przyjezdnych w ostatnim czasie.
Dzisiejszy mecz powinien być bardzo ciekawy. Gospodarze tracą atut świetnej defensywy, Chelsea również nie radzi sobie najlepiej w tym aspekcie stąd nasze propozycje:
Powyżej 1.5 bramki, 1.40 Sportingbet ⛔ 0:0
Chelsea lub remis, 1.533 Sportingbet ✅ 0:0
Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Na dzisiaj polecam każdemu coś takiego zagrać:
Chelsea ponad 3.5 rożnych (1.42)
Jak dla mnie PEWNIACZEK!!!
Sami bardzo dobrze wiemy, że dziś między MU a Chelsea dojdzie do wyrównanej &quot;bitwy&quot;, Chelsea bez rewelacji, MU także, jednak co by się nie działo w tym meczu, to wszystko wskazuje na to, że jednak Chelsea nabije tych rożnych z MU i to sporo, więc ten typ to dla mnie PEWNIACZEK!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Everton - Stoke
Lukaku strzeli ✅ :gool: ✅ ✅
(2,10) Unibet
Całkiem przyzwoity kurs, na Belga który ma obecnie 13 bramek na koncie i na pewno na tym nie poprzestanie. Jak widać nie próżnuje, bo uwielbia być w polu karnym i odpalić w jak najmniej oczekiwanym momencie dla rywala. Dużo bramek głową, co też może się podobać, a także to że jeśli są podyktowane rzuty karne dla Evertonu to przeważnie to Lukaku strzela. Dzisiaj rywal niewygodny, niemal dla każdego bo ich gra jest bardzo chimeryczna, ale bardzo zdradliwa. Ostatni mecz w Boxing day wygrany z Manchesterem 2-0 dzisiaj już delegacja. Co pokaże Stoke? Nie mam pojęcia, ale to raczej Everton będzie stroną dominującą w tym spotkaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +11
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Manchester United - Chelsea Londyn

Jako fan Man.Utd wierzę, wierzę, że wreszcie czarna seria się skończy bo ileż można?! Czy z LvG czy bez, ale trzeba wreszcie wygrać mecz. Ostatnie porażki to jakaś masakra, mecz ze Stoke dramat, Depay to jest tragiczny, pisałem o nim przed meczem ze Stoke, że udaje &quot;gwiazdę&quot; w najgorszym tego słowa znaczeniu. Pseudo szczupak tylko mnie jeszcze bardziej dobił, maniery Depaya nie przystoją do takiego zespołu jak MU, przecież on nie biega, nie walczy w ogóle w defensywie. Arnautović dał popis jak się to robi!! Mógł patrzeć i się uczyc. LvG niech go wreszcie znowu na ławę odstawi, bo Depay w zasadzie jedynie z Club Brugge dobrze zagrał i tyle.

Martwi mnie też ogólna dyspozycja Maty, słabo ostatnio. Ander Herrera wreszcie wrócił do zdrowia, ale w meczu ze Stoke wypadł również słabo. Brak zaufania w jego kierunku to duży minus dla LvG, znając jego decyzje to dziś Ander znowu na ławie wyląduje... Bo wraca Schweinsteiger na dzisiejszy mecz. Ale to nic nie da bo Basti bez formy..
Sam nie wiem jaki bym skład dziś wystawił będąc na miejscu filozofa LvG.

Osobiście bym chciał takiego zestawienia : De Gea- Young, Jones, Smailling, Blind - Schnederlein, Carrick - Mata, Ander Herrera, Martial - Rooney

W defensywie nie ma nawet kim rotować za bardzo. Fellaini niby aktywny w ostatnichg grach, ale bez skuteczności bo sytuacje miał.

Chelsea bez Diego Costy, który akurat z Watford zagrał jeden z lepszych meczów w tym sezonie. Oscara tutaj krytykujecie, ale z Sundelrnadem był mvp, a z Watford też nie odstawał zbytnio, ok karny poślizgnął się ale to tez nie powód by go tak surowo oceniać, bo ja widzę, że powoli wraca do formy.
Dziś pewnie na szpicy Loic Remy, Hazard już zdrowieje. Ciekawe jak Hiddink ich zmotywuje.

Ostatnio Chlesea była bardzo niewygodnym rywalem dla Manchesteru, duża w tym zasługa taktyki jaką preferował Mourinho.
Ostatnie 8 meczów to 5 wygranych Chelsea i 3 remisy! To pokazuje, że typy w kierunku Chelsea jakie tu podajecie są z pewnością zasadne jeżeli na tym bazujecie.
Pytanie jak zagra Chelsea?

Mecz ma tyle zagadek i niewiadomych, że ja go typersko odpuszczam na pewno.

Oby jednak poziom nie zawiódł i piłkarze uraczyli nas świetną grą! A jeżeli takiej dziś nie zobaczymy to zawsze jest jeszcze jutrzejszy hit na King Power Stadium czyli Leicester - Manchester City ;) @ShakeYoBody już podał ciekawą propozycje do tego meczu na poprzedniej stronie.

VS

Crystal Palace - Swansea
Typ: Poniżej 2,5 gola @ 1,635 B 365
✅0:0​

Crystal Palace bez Yanicka Bolasie, bez Wickhama, no i z dobrą defensywą, Super broni Hennesey ostatnio. Swansea gdy często się przy piłce utrzymuje to rywal ma mało szans, Fabiański tez świetny bramkarz, Swansea nie ma mocy z przodu obecnie dużej bo są bez formy, zarówno Sigurdsson jak i Gomis grają piach. Montero zagubiony i odstawiony był przez pewien moment na boczny tor, sam Andre Ayew nie pociągnął tego i doszło do zwolnienia Monka.
Zaha nie jest niesttey tak skuteczny, ale robi mnóstrwo wiatru, d o tej pory nie wybaczyłem Moyesowi, że go tak łątwo skreślił w Man.Utd i teraz po Old Trafford musza hasać Depaye i Lingardy ehh ;/
Dziś pewnie zagra już Cabaye bo ostatnio odpoczywał, Pardew zastosował lekką rotację.
Ogólnie mecz na styku widżę, pachnie remisem.. Mecze obu zespołów od powrotu do PRemier League to wyniki 0:2, 1:1, 1:1 i 1:0.

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Watford - Tottenham
ov 10 rogow azjan @1.80
ov 12 @3.20
ov 14 @6.50

Patrzac na dzisiejsze spotkania, dla kazdego cos dobrego, ale zobaczylem na prawde bardzo fajny mecz do rogow. Patrzac na ostatnie spotkania tych druzyn to w kazdym spotkaniu bylo 10+ Wedlug mnie linia jak i kursik do gry, Watford ostatnio w dobrych humorach po remisie z czelska, wiec czemu nei ruszyc na Totki. Tottenham w PL jak i w LE duzo robi rozenow. Powiekszone rowniez biore.

????

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Hazard już zdrowieje.
Występ Hazarda jest niepewny narzeka na bóle urazowe. Remy i Falcao też mogą nie zagrać, a wtedy Hiddinkowi zostaje tylko jeden środkowy napastnik - Traore, który w tym sezonie na boiskach PL spędził UWAGA całe 7 MINUT ????
Lepiej poczekać z obstawianiem na godzine przed meczem jak będziemy mieli oficjalną 11, jednak osobiście tak jak kolega Robson również odpuściłbym ten mecz.

edit:
Jest jeszcze informacja, że na 100% w kadrze meczowej nie będzie Fabregasa ale on i tak jest bez formy.

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Bojan Krkic strzeli
4.0
25letni niegdyś piłkarz Barcelony,jej wychowanek,poczyna sobie w Anglii bardzo dobrze.Obecny sezon jest dla niego całkiem udany,pięc bramek w czternastu spotkaniach Premier League,w tym jedna z nich strzelona w sobotę Manchesterowi United. Jako że jest ustawiany jako środkowy napastnik to on jest główną strzelbą Stoke. BBC już podało składy więc wiadomo że zagra dziś w pierwszym składzie,mając po bokach równie zwinnych jak on sam Shaqiriego i Arnautovicia spodziewam się że goście powalczą na trudnym terenie a on sam coś ustrzeli,zwłaszcza że po ostatnich dobrych występach mówi się że coraz poważniej interesują się nim czołowe kluby europejskie.

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Man Utd. - Chelsea
Dwie kiepsko spisujące się drużyny, dzięki którym trochę pieniążków straciliśmy ;)
Podchodzę do tego typu, ponieważ w bet365 jest promocja zwrotu wkładu w zakładach live.

Bez względu na formę jest to klasyk PL. Myślę, że drużyny podejdą do tego meczu ostrożnie. Nikt nie zaryzykuje odkrywania się w tak prestiżowym meczu, więc lecę w stronę, jak mi się wydaje undera. Podejrzewam, że mecz zakończy się remisem, więc można spróbować, również zagrać remis do przerwy.
Zobaczymy jak się mecz ułoży i spróbuję później zagrać wysoki kurs na live.
Miłej piłkarskiej uczty!
Under 2.5,3.0 1.45 ✅ 0:0

Semtex 267,5K

Semtex

Użytkownik
Tak będzie wyglądać pierwsza 11 The Blues:

Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Oscar, Pedro; Hazard

Rezerwowi: Begovic, Baba Rahman, Djilobodji, Ramires, Loftus-Cheek, Traore, Kenedy

Manu:

De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Young, Schneiderlin, Schweinsteiger, Mata, Herrera, Martial, Rooney

Rezerwowi: Romero, Borthwick-Jackson, Jones, Carrick, Fellaini, Pereira, Memphis

Jak pisałem wyżej Chelsea dzisiaj niestety bez klasycznego napastnika.

V 1,1K

viren

Użytkownik
West Ham - Southampton 2
Odnosze wrazenie ze West Ham znowu zagral na nastukanie punktow co by sie utrzymac, za rok zaczynaja gre na nowym stadionie i po prostu musieli utrzymac lige. Do konca sezonu beda remisowac albo przegrywac
Kursy dosc podejrzane jak na pozycje w tabeli wiec walimy na &#39;ciemna strone mocy&#39;

independent 94

independent

Użytkownik
Typ : Manchester City więcej rożnych 13-1
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Moim zdaniem czas Leicester powoli się kończy. Nie oznacza to oczywiście,że zaczną przegrywać każdy mecz,moim zdaniem po prostu częściej będą gubić punkty,czy przegrywać z wyraźnymi faworytami (takimi jak City). Leicester na ostatni mecz z Liverpool wyszło z zupełnie innym nastawieniem niż dotychczas (wpływ na to miała zapewne &#39;klasa&#39;,a raczej marka rywala). Nie prezentowali tego radosnego,ofensywnego futbolu którym raczyli nas przez cały sezon. Strzelam,że jutro może być podobnie-wyjdą z nastawieniem,że remis ich urządza i będa grać defensywniej, &#39;rozważniej&#39;. Warto dodać,że ostatnio z tymi rożnymi u Lisów nie jest najlepiej- 3 mecze z rzędu mieli ich mniej niż rywale. Tu przytoczę też ciekawą statystykę: Lisy nabijają co prawda średnio 4.9 kornera/mecz , ale w meczach domowych jest to jedynie 3.6 kornera/mecz. City z kolei nabija średnio ponad 7 roznych / mecz a na wyjazdach średnia ta nie jest wiele mniejsza : 6.6/mecz. W meczu tym prawdopodobnie wystąpi Aguero,więc do &#39;kornerowego&#39; arsenału w postaci De Bruyne&#39;a.Sterlinga,Davida Silvy czy Navasa dołączy aktywny i ciężki do upilnowania napastnik,który zapewne nie raz postraszy grożnym strzałem. Kurs według mnie jest nieco zawyżony,powinno to być max. 1.55. Polecam !

Otrzymane punkty reputacji: +1
comendador 428

comendador

Użytkownik
@fanatyk1916 Nie wiem jaki ty mecz oglądałeś, ale chyba jakiś inny. Oba zespoły z fajnej strony się pokazały, mecz w szybkim tempie, wiele ciekawych akcji. Zabrakło tylko bramek to fakt, trochę raziła nieskuteczność i zbyt dużo fauli, bo nie kiedy nie były one potrzebne.

Robson// Post fanatyk1916 usunięty bo się nie nadaje do naszego działu, jego poziom wypowiedzi to dno i takie posty będą kasowane.
Pozdrawiam

dx2 273,7K

dx2

Użytkownik
Niczym mnie ten kit nie zaskoczył , nudny jak flaki i angielscy kibice.
Ty chyba obie kpisz. Idealny przyklad meczu, ktory mimo ze skonczyl sie bezbramlowym remisem, to naprawde mozna bylo zobaczyc sporo dobrej pilki. Szkoda tylko tego United, ktorzy obili raz slupek, raz poprzeczke, a i sadze ze dwa karne im sie nalezaly. United dzis sporo lepsze, posiadanie pilki 68-32 na korzysc druzyny Man U, tym sie meczow nie wygrywa, ale bylo na co popatrzec dzis. Chelsea poza sytuacja sam na sam Matica nie zrobila dzis nic jezeli chodzi o czyste sytuacje bramkowe w ofensywie, ale emocji bylo w tym spotkaniu duzo.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Nie wiem jaki ty mecz oglądałeś, ale chyba jakiś inny. Oba zespoły z fajnej strony się pokazały, mecz w szybkim tempie, wiele ciekawych akcji. Zabrakło tylko bramek to fakt, trochę raziła nieskuteczność i zbyt dużo fauli, bo nie kiedy nie były one potrzebne.
Wszystko fajnie, tylko takie mecze, gdzie jest wysokie tempo i dużo walki mamy w 90% meczów Premiership. Od grajków tego pokroju oczekuje się odrobiny jakości, której dziś nie było wcale. No może w defensywie obie ekipy spisały się poprawnie. Poziom gry ofensywnej, a dokładniej wykończenie akcji było na poziomie naszej Ekstraklasy. Wynik tego meczu idealnie odzwierciedla obecny poziom i styl obu drużyn. Dużo szumu i tragiczna nieudolność pod bramką przeciwnika to kwintesencja obecnej Chelsea i od niedawna także ManU.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Wszystko fajnie, tylko takie mecze, gdzie jest wysokie tempo i dużo walki mamy w 90% meczów Premiership. Od grajków tego pokroju oczekuje się odrobiny jakości, której dziś nie było wcale. No może w defensywie obie ekipy spisały się poprawnie. Poziom gry ofensywnej, a dokładniej wykończenie akcji było na poziomie naszej Ekstraklasy. Wynik tego meczu idealnie odzwierciedla obecny poziom i styl obu drużyn. Dużo szumu i tragiczna nieudolność pod bramką przeciwnika to kwintesencja obecnej Chelsea i od niedawna także ManU.
dokładnie o to mi chodziło , dodam jeszczy tylko że ktoś za ten mecz musial płacić minimum 35 funtów...ja bym nie dał 5 ....
Z tych zespołów została tylko nazwa a mecze z wysokim tempem to są i w Championship.
Wydaje mi się że wiekszosć ludzi uważająca ze to był dobry mecz to kibice jednego i drugiego zespołu którzy zwyczajnie cieszą się że ich zespół nie przegrał.
Jak dla mnie to obydwa przegrały ten mecz...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom