>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

19 kolejka Premier League [28-30 grudnia 2015]

Status
Zamknięty.
piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik
Pogodzę Was. W tym meczu było wszystko - słupki, poprzeczki, piękne interwencje bramkarzy, pudło Rooney&#39;a z 2 metrów, pudło Matica z 1000% sytuacji, kartki, walka, cisnące United... Tak się ten mecz ułożył. United powinno wygrać. Patrząc na te drużyny, widzę że to jednak United zacznie lepiej grać. Chelsea jakby nie miało siły przebicia w polu karnym. Jak już następne mecze grać na niespodzianki, to jednak przeciwko Chelsea...

J 316

jarekrk

Użytkownik
Leicester - Manchester City
Powiem wam, ze gram przeciwko sobie samemu, i postawie tutaj na gości, oczywiście chciałbym aby dalej piękny sen lisów trwał dalej i niech wciąż wygrywają, ładują Overy i BTS&#39;y.
I tak miałem najpierw ten mecz zagrać ale na chłodno analizując to City nie może sobie pozwolić aby ten mecz przegrać bo już strata będzie rosła i jak wróci L.M. może robić się nerwowo.
Po drugie skład i nie wyobrażalnie większe pole manewru jakie ma Pellegrini, teraz jak do pierwszego składu wrócił Kun(odpoczywał z Sunderlandem), kwestia chwil jak znów się wstrzeli i zacznie choć trochę gonić liderów w klasyfikacji króla strzelców i chyba ważniejszy powrót to lider defensywy Kompany który już coś zagrał w ostatnim meczu.
Kolejnym wg. mnie powodem dla którego gram na Obywateli jest fakt, że ostatni raz na wyjeździe wygrali w połowie października a na zespół takiej klasy to jest po prostu żenujące, już w ostatnim meczu z Arsenalem mogli wygrać jakby dwie pierwsze setki jakie mieli w pierwszej połowie wykorzystali, przy 2-0 wątpię by Arsenal coś ugrał, więc goście w końcu muszą się przełamać i wrócić do Manchesteru z 3 pkt.
Oczywiście drugi bet gram na rogi City bo w tym sezonie biją je aż miło, 7,24 średnio ma, i 6,50 na wyjazdach, za połowę mniejszą stawkę niż główny bet.
Do tego korzystna jest opcja grania tego meczu w Betano gdzie mają go w opcji marża 0% i jest przyjemniejszy kurs

Myślałem też o typach jak BTS i Over 2.5 ale na to nie dość, ze kursy mega niskie to do tego na to pewnie pójdzie masówka jak z Liverpoolem i wiadomo jak to ostatnio wyszło, ewentualnie bardziej pomyślę o czymś jak City &amp; Over 2.5 ale to jeszcze muszę się z tym przespać, na ten moment lecą te dwa bety.

Man. City @ 1,91 Betano ⛔
City Over 5.5 RR @ 1.8 B365 ✅

Edit:
Kompanemu faktycznie z Sunderlandem się odnowiła kontuzja i wciąż go nie będzie

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Nie popadajmy w paranoje rzucają teksty typu &quot;obydwa zespoły przegrały ten mecz&quot;. Nie wiem czy wtopiłeś na tym spotkaniu pieniądze, ale jeśli tak to takie posty w poprawieniu sobie humoru ci nie pomogą. Trzeba przyznać szczerze, że mecz był dobry jednak brak bramek spowodował, że czuć niedosyt. Oczywiste jest to, że nie było dziś czuć tych emocji jak w starciach tych zespołów z poprzednich kilku sezonów.
W ofensywie o wiele lepiej zagrał Manchester i myślę, że sprawiedliwym wynikiem byłaby tutaj wygrana United (przynajmniej po tym co pokazali w pierwszej połowie).
Jak to często bywa ta słabsza ekipa, którą dziś bez dwóch zdań byli The Blues zmarnowała najlepszą okazję w meczu dzięki, której w moim odczuciu zdołałaby wywieźć z Old Trafford 3 oczka. Matić spartaczył dogodną okazję na wbicie już chyba ostatniego gwoździa do trumny Van Gala.
W ostatecznym rozrachunku mecz kończy się remisem, który pasuje do tego co obydwie ekipy prezentują w tym sezonie.
Nie wiem po co takie spiny, ale raczej każdy kto umie spojrzeć racjonalnie na takie spotkanie przed pierwszym gwizdkiem nie powinien spodziewać się dziś wielkiego spektaklu jak zazwyczaj bywało przy okazji potyczek tych dwóch wielki zespołów.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Na wtorkowy mecz tej kolejki PL przychodzi mi do głowy jedno - BTS. Bet bez wątpienia z dużą szansą powodzenia, jednak słabo wyceniany, bowiem tylko 1,53 w bet365. Mimo wszystko potencjał do strzelenia minimum jednej bramki jest po obu stronach, u Lisów Mahrez i Vardy, u Obywateli De Bruyne, Sterling, Bony, Toure. Over 2,5 i BTS też do rozważenia, ale kurs też bez szału bo 1,83.

2x ⛔, kolejny &quot;hit&quot; na 0:0.

Chciales zablysnac... ale nie wyszlo. Właśnie ze takie cos jak kolega wyzej opisal jest możliwe do zrealizowania bo juz wiele razy tak robilem i nigdy nie zdarzylo mi sie zeby mi cofneli zaklad wiec jak nigdy nie korzystałes z tej promocji u bet 365 to nie zabieraj lepiej glosu. Trzeba tylkk pamietac ze zwracana kwota to max 40zl
Sprawdziłem dziś osobiście ten sposób z under 2,5 przed meczem i over 2,5 live i faktycznie zwrot po meczu normalnie był, także zwracam honor. Dziwne mimo wszystko że taki numer przechodzi, mimo odpowiednich zapisów regulaminowych.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
teraz jak do pierwszego składu wrócił Kun(odpoczywał z Sunderlandem), kwestia chwil jak znów się wstrzeli
lub znowu złapie kontuzje ;)

Kolejnym wg. mnie powodem dla którego gram na Obywateli jest fakt, że ostatni raz na wyjeździe wygrali w połowie października a na zespół takiej klasy to jest po prostu żenujące, już w ostatnim meczu z Arsenalem mogli wygrać jakby dwie pierwsze setki jakie mieli w pierwszej połowie wykorzystali, przy 2-0 wątpię by Arsenal coś ugrał
Jedyne co można nazwać setką dla City w 1ej połowie to pazera De Bruyne z 32ej minuty meczu... gdyby tylko rozegrał, a tego nie zrobił(co zostało pokarane minutę później). Nie mam kompletnie pojęcia o jakiej drugiej setce mówisz ale dla pewności obejrzałem rozszerzony skrót i tam też nic nie ma. A jeśli już idziemy tym tropem to wypada wymienić zmarnowaną setkę Campbella czy też dwie dogodne sytuacje Ramseya. Smaczku dodaje fakt, że City grało prawie w całości optymalnym składem a Arsenal nie miał aż 3ch kluczowych grajków.

goście w końcu muszą się przełamać i wrócić do Manchesteru z 3 pkt.
No muszą muszą ale wiesz jak to bywa z tym &quot;muszeniem&quot; ;)

Jeśli miałbym typować 1x2 to też chyba prędzej w stronę City ale z powodów, które opisałem w swoim poście daruję to sobie.

J 316

jarekrk

Użytkownik
Nie mam kompletnie pojęcia o jakiej drugiej setce mówisz
Nie umiem ci teraz powiedzieć dokładnie, ale w pierwszej części spotkania, city miało parę szans, masz rację &quot;100&quot; była jedna KDB ale sądzę, że jakby byli w lepszej formie mogło być wtedy 2-0 dla City, pamiętam jak dziś, że po kolejnej zmarnowej okazji postanowiłem, że jeszcze jedną zrobią i trzeba na Live na nich dawać, a tym czasem Theo ładnie ich skontrował ????
Pewnie, że zanim Toure strzelił na 2-1 Arsenal na 3 i nawet 4-0 mógł wyjść.
Sądzę, że ten mecz może być podobny, City szybko zacznie i tylko pytanie czy strzeli zanim zrobi to z kontry Leicester a to oni robią chyba najlepiej w całej lidze.
Twój typ na BTS w 2 połowie jest bardzo dobry i też uważam, że ma mega duże szanse na wejście, ale chciałem coś swojego dodać.
Oby mecz był dobry ????

piopawlowski 90

piopawlowski

Użytkownik

A Ja idę w stronę, że Leicester tego meczu nie przegra. Vardy i Mahrez sa przygotowani na gości, którzy wcale tak fajnie na wyjazdach już nie wygladaja. Dodatkowo brak Kompanego, to duży cios dla gości. Czuję, że Leicester coś ustrzeli i nie przegra tego meczu. Piękny kurs i idę w to.

Leicester 1X 1.95 ✅ 0:0

Otrzymane punkty reputacji: +30
superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Do meczu z Liverpoolem &quot;Leicester super&quot;, &quot;Leicester ma faktycznie szansę na majstra/LM&quot;, &quot;Leicester rewelacją&quot;. Po porażce z The Reds, której można się było mimo wszystko spodziewać, nagle Lisy już mają opaść z sił i City ma odnieść łatwą wygraną. Nie wydaje mi się to takie proste. U siebie Lisy są mocne i spodziewam się bardzo ciężkiej przeprawy. Ja typuję, że gospodarze dzisiaj nie przegrają.
▶ Leicester DNB @3,10 Ónibet

tomekzwd 257

tomekzwd

Użytkownik
Leicester - Manchester City 2 Fortuna 1.90
Dziś w Premier League bardzo ciekawe spotkanie, spotykają się dwie drużyny z największym dorobkiem strzelonych bramek. Statystyki mówią dużo patrząc na pięć bezpośrednich spotkań tych drużyn to City wygrywało aż cztery razy ale jeżeli też zobaczymy jak sobie radzą w spotkaniach wyjazdowych i jak mało strzelają możemy się zastanowić nad postawieniem tego meczu. Ja jednak zaryzykuję to spotkanie bo sądzę że City się dzisiaj przełamie w wyjazdowych spotkaniach i pokaże chłopakom z Leicester gdzie ich miejsce.

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Leicester zagrało jeden slaby mecz i juz kazdy pisze o nich zle. Ale prawda jest taka ze w ciagu 3 dni przy tym składzie nie byli w stanie rozegrac dwóch meczy na 100% dlatego do Liverpoolu przyjechali po wynik 0:0 i chcieli rozegrac to spotkanie jak najmniejszym nakladem sił. Dzis z City zagraja juz na 100%. Dlatego ja pobieram
Leicester 1x po 2
3/10
Over 3 w meczu po 2
7/10

professional. 622

professional.

Użytkownik
Leicester vs Man City
over 10.5 RR = 1,81 = Óni ✅✅
Widzę, że masówka w stronę gospodarzy leci, ale ja osobiście nie postawił bym ani złotówki na zwycięstwo lisów, remis może paść, ale nie sądzę że City wróci z niczym, osobiście gram na zwycięstwo Manchesteru, ale najlepszą opcją na to spotkanie są zdecydowanie rożne. 11 korków po na prawdę fajnym kursie moim zdaniem jak najbardziej do gry i to nawet większe linie. Jak grają obie ekipy to zawsze pada sporo korków a dziś to już szczególnie ich się spodziewam sporo. Ostatnie mecze Leicester to z Liverpoolem 13, Evertonem 12, Swansea 11. Z Chelsea i United po 9, ale to nie dziwne bo te dwie ekipy wiemy jak grają, tzn. dość oporowo. W spotkaniach Manchesteru bardzo podobnie, również pada sporo tych RR, oczywiście pod warunkiem, że nie zabijają meczu i nie strzelają szybko na 2-0, 3-0 tak jak to było ostatnio z Sunderlandem, ale na pewno nie dziś. Z Arsenalem 12, Swansea 10 czy z Southampton 10. U gości główną rolę co do korków będą odgrywali Sterling i Kevin a więc jestem spokojny a w razie czego to w drugiej połowie zobaczymy na boisku Navasa który korki uratuje. Leicester nie gra zbytnio pozycyjnym atakiem tylko to wygląda szybko i przede wszystkim płynnie a co się równa oczywiście z korkami. Moim zdaniem typ na prawdę warty gry.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Leicester - Manchester City
Leicester 1X ✅ ✅ ✅
(2,04) Unibet
Panowie co tu taka cisza? Jeden mecz co prawda dzisiaj, ale za to jaki... Od razu jak widzę kursy na City, to moje przeczucie mówi że to właśnie goście będą mieli dzisiaj pod górkę. Dlaczego? Dlatego, że chociażby na wyjazdach plasują się słabiutko. 3 wygrane, 2 remisy i 3 porażki. Jak na taki zespół, wymaga się więcej ale jak widać nie służą im wyjazdy i dzisiaj też Leicester nieco podrażnieni ostatnią porażką na Anfield Road, będą dokładać wszelkich starań, aby urwać punkty ekipie z Manchesteru. Vardy, Mahrez są w gazie więc i tutaj bym też upatrywał jakiegoś gola, z tych panów. Poza tym Leicester imponuję formą. Z roku na rok ich mecze w Premier League napawają optymizmem. Ja tam wierzę, że dzisiaj powalczą a nawet mogą zgarnąć 3 punkty, bo nie są na straconej pozycji. City, ma swoich utalentowanych graczy, ale i też momentami pewność gubi. Idę w stronę Leicester 1x. Mecz o 20.45

Otrzymane punkty reputacji: +13
furek 75

furek

Użytkownik
Napisaliście już oo tym meczu sporo. Ja podobnie jak większość idę w stronę gospodarzy, nie mają nic do stracenia. W moich oczach to Leicester jest faworytem tego spotkania. Gram dziś dwa zakłady jeden ciut mocniej drugi delikatnie. Spodziewam się również otwartego meczu z obu stron, dlatego trzeci bet na liczbę goli.

Leicester - Men City ---&gt; 0.0 AH 1 @ 2,025 bet365
Leicester - Men City ---&gt; 1 @ 4,20 bet365
Leicester - Men City ---&gt; over 3 @ 2,10 bet365

fryzj3r 219

fryzj3r

Użytkownik
Leicester vs Manchester City​

Wyznaję zasadę, że jeśli chodzi o mecze na szczycie tabeli to nie opieram się na statystykach z poprzednich spotkań. Takie mecze rządzą się troszkę innymi prawami i tutaj trzeba obiektywnie spojrzeć na siłę składu obu drużyn. Wielu z was przytoczyło sporo argumentów takich jak forma Mahreza i Vardyego czy słaba wyjazdowa forma Manchesteru. Jednak na takie mecze jest całkowicie inna motywacja. Mecz zapowiada się naprawdę ciekawie, osobiście spodziewam się wyniku hokejowego, mam nadzieję że się nie przeliczę. Jednak na spokojnie pobieram over, biorąc pod uwagę jak często dmuchamy balonik a potem przez 90&#39; oglądamy boiskowe szachy. Leicester gra prostą piłkę, kontraataki, szybki Vardy, magiczny Mahrez i dopóki chociaż jeden z nich ma dobry mecz to wyniki są. Jednak teraz, gdy zaczynamy grać co 3 dni mam przeczucie, że lekko spuchną. Ciężko wytypować zwycięzcę jednak skłaniałbym się ku Manchesterowi. Opieram to na otwartym stylu jaki prezentuje Leicester. Nie ma tam żadnego murowania, bardzo fajna szybka piłka, dużo biegania i pressingu. City powinno ich przewyższać o klasę, zwłaszcza z takimi magikami jak Silva czy KDB nawet jeśli jeden z nich jest sporo pod formą. Taki przeciwnik, który daje im sporo swobody może pomóc mu w przełamaniu.
Jednego jestem niemal pewien, posiadanie będzie po stronie Manchesteru. Ranieri doskonale o tym wie i wydaje mi się, że uczulił swoją drużynę na bardzo uważną grę w obronie i 9 zawodników Leicester powinno się w dużej mierze skupić na obronie, a ataki pozostawić Vardyemu i Mahrezowi. Dlatego rzuty rożne powinny być po stronie Manchesteru.
Kolejnym typem wartym uwagi jest coś co któryś z was już zauważył. Pierwsze 45&#39; to wybadanie przeciwnika, a drugie to zmasowany atak i zabieganie ich na śmierć. Tak widzę grę Leicester. Dla tego typ co do większej ilości bramek w 2 połowie jest bardzo przyjemny.

Manchester City więcej rr @1.57
Powyżej 2 goli @ 1.26
Połowa z większa ilością bramek - 2połowa @2.00

Osobiście tego nie gram, ale jak ktoś ma za dużo pieniędzy to może być spróbować ????
Powyżej 4,5 gola @4.50

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Leicester - Manchester City ----&gt; Manchester City -1 RR 2,05 Betclic ✅✅✅ coś ok. 1-13 dla City

Dzisiejszy wieczór zapowiada się wyśmienicie. Ja w tym spotkaniu obawiam się typowania wyniku. Bardzo mocno widzę tutaj BTS jednak kurs troszkę mnie zniechęca podobnie jaki over 2,5. Analizując mecze obydwu ekip w oko wpadły mi kornery w wykonaniu Manchesteru City. Wygląda to tak, że w meczach rozgrywanych na ciężkim terenie goście z Manchesteru bardzo często nabijają dużo więcej kornerów niż gospodarze. Najlepszym przykładem mogą być mecze z Juventusem, Aston Villa, Stok oraz Arsenalem, w których to goście z Manchesteru zdobywali o wiele więcej kornerów.
Co do formy obydwu drużyn to jest to według mnie ślizgi temat ponieważ właśnie ten mecz wiele wyjaśni. Ja jednak upatruję tutaj faworyta w City, ale byłoby bardzo dobrze gdyby Leicester zawiesiło poprzeczkę jak najwyżej i mam wielką nadzieję, że tak się stanie. Dobra postawa Lisów będzie sprzyjać nabijaniu kornerów przez gości, którzy z biegiem czasu będą co raz mocniej naciskać. Rożne ma kto nabijać ponieważ skrzydła City ma bardzo mocne, De Bruyne powinien robić dużo wiatru z przodu podobnie jaki Sterling dodatkowo często włączający się do akcji ofensywnych Kolarov i Sagna.
Liczę na wielkie widowisko, a przy okazji pokrycie mojego typu przez City.
Robson// Podawaj kursy i nazwę bukmachera. Pozdrawiam
Edit: Zapomniałem w pośpiechu, dodane!

Otrzymane punkty reputacji: +15
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Danny Simpson kartka TAK
4.25
Unibet
Wczoraj nie wyszło z kartkami, ogólnie nie wyszło nic bo ani over nie pokryty ani United nie wygrało. Dziś w starciu Leicester z City próbuje na kartkę dla wychowanka United - Simpsona, który gra na prawej obronie. Przyjdzie dziś mu walczyć z Kolarovem oraz Sterlingiem. Właśnie ze względu na gracza City pobieram ten bet. Simpson nie jest nie wiadomo jak dobrym zawodnikiem i myślę,że zmusi Pawsona do pokazania mu kartki. Złapał on w tym sezonie 3 kartki w meczach przeciwko West Hamowi w ramach Capital One a w lidze przeciwko Swansea i Palace. Stawka: 2/10

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Leicester - Man City
Czas oddzielić chłopców od mężczyzn. Boxing day zweryfikuje czy gospodarze na stałe włączą się w tym sezonie o czołową czwórkę czy nie. Moim zdaniem nie, co pokazali już chociażby na Anfirld gdzie przegrali ze średnim w tym sezonie Liverpoolem. City ich po dzisiejszym meczu w tabeli przeskoczy
City wygra 1,91 bet365 8/10
City -1,5 3,10 bet365 4/10

J 316

jarekrk

Użytkownik
Zastanawiałem się aby teraz grać na city tzw. progresją w kolejnym wyjeździe z Watford, ale przy kursie poniżej 1.7 to średni interes.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom