Leicester - Manchester City
Powiem wam, ze gram przeciwko sobie samemu, i postawie tutaj na gości, oczywiście chciałbym aby dalej piękny sen lisów trwał dalej i niech wciąż wygrywają, ładują Overy i BTS'y.
I tak miałem najpierw ten mecz zagrać ale na chłodno analizując to City nie może sobie pozwolić aby ten mecz przegrać bo już strata będzie rosła i jak wróci L.M. może robić się nerwowo.
Po drugie skład i nie wyobrażalnie większe pole manewru jakie ma Pellegrini, teraz jak do pierwszego składu wrócił Kun(odpoczywał z Sunderlandem), kwestia chwil jak znów się wstrzeli i zacznie choć trochę gonić liderów w klasyfikacji króla strzelców i chyba ważniejszy powrót to lider defensywy
Kompany który już coś zagrał w ostatnim meczu.
Kolejnym wg. mnie powodem dla którego gram na Obywateli jest fakt, że ostatni raz na wyjeździe wygrali w połowie października a na zespół takiej klasy to jest po prostu żenujące, już w ostatnim meczu z Arsenalem mogli wygrać jakby dwie pierwsze setki jakie mieli w pierwszej połowie wykorzystali, przy 2-0 wątpię by Arsenal coś ugrał, więc goście w końcu muszą się przełamać i wrócić do Manchesteru z 3 pkt.
Oczywiście drugi bet gram na rogi City bo w tym sezonie biją je aż miło, 7,24 średnio ma, i 6,50 na wyjazdach, za połowę mniejszą stawkę niż główny bet.
Do tego korzystna jest opcja grania tego meczu w Betano gdzie mają go w opcji marża 0% i jest przyjemniejszy kurs
Myślałem też o typach jak BTS i Over 2.5 ale na to nie dość, ze kursy mega niskie to do tego na to pewnie pójdzie masówka jak z Liverpoolem i wiadomo jak to ostatnio wyszło, ewentualnie bardziej pomyślę o czymś jak City & Over 2.5 ale to jeszcze muszę się z tym przespać, na ten moment lecą te dwa bety.
Man. City @ 1,91 Betano
City Over 5.5 RR @ 1.8 B365
Edit:
Kompanemu faktycznie z Sunderlandem się odnowiła kontuzja i wciąż go nie będzie