>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

19 kolejka Premier League [28-30 grudnia 2015]

Status
Zamknięty.
hristo 585

hristo

Użytkownik
Panowie prośba o info...bo różne livescore inaczej podają.
Ile było żółtych kartek w meczu lisów z city, postawiłem over 4,5 - jedni podają, że było 4, a inni że 5 (Sagna dostał kartkę?)
Zamyka mi to fajny kupon, więc będę wdzięczny za szybkie info;-)

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Oglądałem cały mecz i z tego co pamiętam to były 4 kartki.
Kolarov, Mangala, Albrighton, De Bruyne. Możliwe, że coś przeoczyłem.

Otrzymane punkty reputacji: +30
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
W końcówce była sytuacja, że Sagna faulował, a tuż po faulu De Bruyne odkopnął piłkę daleko i realizator pokazał najpierw na Sagne, że dostał kartkę a po chwili, że De Bruyne też kartka i teraz pytanie czy obaj dostali, czy realizator po prostu naprawiał swój błąd? Bo kartkę dla De Bruyne pokazał dopiero po kilku min.
Ale wg oficjalnej strony premier league jest widzę tylko kartka dla De Bruyne czyli 4 kartki

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Wątpliwe, żeby Sagna dostał kartkę za ten faul, natomiast De Bryune za niesportowe zachowanie jak najbardziej. Chociaż po tym co wyprawiał wczoraj Atkinson wszystko jest możliwe.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Myslicie, ze Sunderland odpusci sobie ten mecz z Liverpoolem by swoich najlepszych zawodnikow oszczedzac na mecz z AV w Sobote? Kursy na Liverpool ida w dol dosyc mocno, chyba kasa by tak kursow nie zmienila, szczegolnie, ze Liverpool wcale taki silny nie jest, by na wyjezdzie byc faworytem @ 1,70...

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Jeżeli ktoś chce atakować jutrzejszy mecz 1X2 to dla mnie kibica Liverpoolu jest to głupota. Niby sam mam zamrożoną wygraną &quot;The Reds&quot; po lepszym kursie niż teraz jest ale jak na razie ten zespół jest tak nieregularny, że szkoda gadać. Pokonują Liecester, Chelsea, City gdzie są drużyną dużo lepszą a przegrywają z ogórkami pokroju Newcastle. Niby są faworytami i powinni wygrać to spotkanie ale dużo lepszym betem jest BTTS gdyż obrona nadal jest dziurawa. Niby Sakho z Lovrenem zagrali ostatnio na 0 ale błędy nadal popełniają, bo to nie jest jakiś wybitny duet. Wiadomo, że Sunderland będzie grał bardzo dużo długą piłką z pominięciem 2 linii a także liczył na stałe fragmenty gry. Liverpool traci dużo bramek przez takie właśnie zagrania. Jak na moje można znaleźć dwa inne bety a mianowicie kartka dla Lovrena. Jest on aktualnie najbardziej jasnym punktem obrony i przez te pochwały, które dostał jutro może czasem nie wytrzymać psychicznie i zrobić jakąś głupotę. Do tego pojedynki powietrzne to zawsze szansa na uderzenie kogoś łokciem czy coś w ten deseń. Szybki on też nie jest, więc napastnik Sunderlandu, którym jutro będzie Defoue/Borini mogą mu uciec a wtedy tylko faul. Warto też spróbować brak bramki Firmino jeżeli ten będzie grał od początku. Jest on chyba największym niewypałem transferowym tego sezonu. Wielkie pieniądze a on do tej pory jedna bramka i naprawdę brak jakiekolwiek zaangażowania. Jeżeli wystąpi od początku to pewnie zagra max. 70 minut. Jak na moje bramki on nie strzeli chyba, że wystrzeli z formą w co raczej nie wierzę a kursik bardzo fajny. Reszta na live w trakcie meczu. Będę edytował jak coś:

Lovren - kartka - TAK - 4.50/óni ⛔
Firmino - bramka - NIE - 1.33/óni
✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Sunderland - Liverpool

- Ostatni mecz w Anglii w tym roku. Fatalnie grający Sunderland będzie podejmował Liverpool. Czy podopieczni Jurgena Kloppa wygrają po raz drugi z rzędu :?:
- Gospodarze rok kończą w bardzo kiepskim, jak nie fatalnym stylu. Cztery porażki z rzędu i przedostatnia lokata w tabeli. Faktem jest jednak to, że grali z takimi zespołami jak The Citizens, The Blues, Kanonierami czy rewelacyjnym Watfordem. Mimo to, nie pokazali nic szczególnego.
- The Reds natomiast potrafili pokonać niezwykle grające Lisy w ostatniej kolejce. I to na pewno mocno zdeterminuje zespół by wygrać na koniec roku. Szczególnie, że po ewentualnym sukcesie awansują na siódmą pozycję :!:
- Kadrowo oczywiście goście są znacznie lepsi. Co prawda czasami panuje chaos i niemiecki szkoleniowiec jeszcze nie do końca opanował zespół, ale powoli zaczyna się kleić.
- H2H zdecydowanie dla faworytów.

Benteke, Coutinho i inni to naprawdę solidne nazwiska, które wyjdą dzisiaj naprzeciw Czarnym Kotom i innego rezultatu jak wygranej Liverpoolu się nie spodziewamy.

Liverpool wygra, 1.60 Sportingbet

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Sunderland-Liverpool 2 @1.65
Typowanie zwyciestw Liverpoolu to oczywiscie istna sinusoida, biorac pod uwage forme podopiecznych Kloppa, ale Sunderland jest slaby, co dobitnie pokazuje jego miejsce w tabeli, a Liverpool pokazal kawal swietnej pilki meczu z Leicester. I tu nasuwa sie pytanie oczywiscie czy LFC bedzie na tyle skuteczny, zeby zamienic sytuacje na bramki. Dzis w ataku Liverpoolu pewnie wyjdzie mimo wszystko klaun Benteke, czyli zawodnik, ktorego 3/4 ogolu kontaktow z pilka jest komiczna. Pod bardzo duzym znakiem zapytania w Sunderlandzie stoi wystep Johna O&#39;Shea, ktory z duza doza prawdopodobienstwa nie bedzie dzis mogl zagrac i to na pewno jest oslabienie i tak slabej juz defensywy druzyny Allerdyce&#39;a. W Liverpoolu oczywiscie nie ma caly czas Skrtela, ale w ostatnim meczu swietnie zagral Lovren, wiec w druzynie The Reds jakis pewniak tam jest. Origi, ktory musial zejsc w 1 polowie meczu z Leicester z powodu urazu tez domyslam sie, ze nie wyjdzie w podstawowej jedenastce i stad w wyjsciowym skaldzie pewnie znajdzie sie klaun Benteke. Liverpool ma jednak jeszcze wciaz caly czas zawodnikow kreatywnych w drugiej linii jak Henderson czy Firmino, ktorzy byli najlepszymi chyba graczami wraz z Lovrenem w ostatnim meczu z Leicester. Jest tez grajacy bardzo dobry sezon Coutinho, ktory imponuje znakomitym przyjeciem pilki czy bardzo pewnie grajacy w czesci defensywnej Emre Can, a dodajac do tego miewajacego przeblyski lepszej gry Lallane daje to przeslanki, zeby typowac w strone Liverpoolu. Dla majacego coraz wieksza strate w tabeli Sunderlandu to bardzo wazny mecz, ale jest on tez wazny dla Liverpoolu w perspektywie walki o czolowa czworke. Samymi checiami jednak sie w pilce nie wygrywa, wiec wytypuje jednak wyjazdowe zwyciestwo Liverpoolu, poniewaz umiejetnosci wydaja sie byc po stronie druzyny z Anfield Road.

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Sympatie publiki zmieniają się szybko. Był okres, kiedy niemal wszyscy typowali Liverpool i on zawsze tracił punkty (Sion, Newcastle, West Bromwich, Watford). Jak już większość stwierdziła, że nie opłaca się grać na The Reds (w meczu z Leicester) to oczywiście drużyna z Anfield wygrała. Oczywiście po tej wygranej sympatia typerów wróciła do Liverpoolu i dzisiaj 74% gra The Reds.

Powiem tak - granie niestabilnego Liverpoolu po tak nędznym kursie, na wyjeździe, w Premier League, nie jest moim zdaniem opłacalne.

Liverpoolowi po prostu nie można na dłuższą metę ufać. Nie ma co mówić, wystarczy przejrzeć ich wyniki. Sporo na temat The Reds napisałem w temacie poprzedniej kolejki, więc nie będę się mocno rozwijał, chętnych tam zapraszam.

Sunderland ma 4 porażki z rzędu, ale proszę spojrzeć na przeciwników (Arsenal, Watford, Chelsea, Manchester City - czyli lider, rewelacja sezonu, mistrz i wicemistrz). Do tego trzy z tych czterech spotkań Czarne Koty grały na wyjeździe, więc nie było co się spodziewać cudów.

Sądzę, że Liverpool może mieć dzisiaj kłopot z siłowym futbolem Sunderlandu i wcale nie musi wywieźć z północnej Anglii kompletu punktów.

Dzisiaj, podobnie jak wczoraj, próbuję zagrać przeciwko faworytom

▶ Sunderland DNB @4,40 Ónibet

Kurs z kosmosu mnie bardzo dziwi, buki spodziewają się łatwej wygranej Liverpoolu i to chyba wysokiej, bo kursy na wygraną i handicapy lecą na łeb i na szyję. Nie potrafię tego zrozumieć. No ale @4,40 DNB na drużynę grającą u siebie z &quot;Liverpoolem 2015&quot; trzeba próbować łapać i liczyć na plusik.

Otrzymane punkty reputacji: +32
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Nie mogę się wstrzelić w kartki ale cóż takie życie ;) Jedni topią na pewniakach typu City inni na zawodnikach na kartki, dziś próbuje ponownie.
Do tablicy wywołuje:
Sakho kartka TAK
5.50
Unibet
Były gracz PSG będzie miał więcej okazji do gry niż dotychczas... wiadomo kontuzja Skrtela. Po tym kursie wymyśliłem,że będę grał progresją na niego bo złapać kiedyś musi... w tym sezonie jedna kartka w EPL przeciwko Evertonowi.
Billy Jones kartka TAK
3.20
Unibet
Sytuacja jak z Ivanovicem, który niestety nie dał zarobić... Jones łapie dużo w tym sezonie 6 kartek. Dziś gra przeciwko Moreno i głównie przeciwko Couthino. Wchodzę w to!

Jakim cudem Sakho uniknął kartki to wie tylko arbiter

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom