kanonier0392
Forum VIP
kursy - Betclic
Ostatnia kolejka T-Mobile Ekstraklasy w tym roku. Niebawem czeka nas przerwa, więc tym bardziej zachęcam do dyskusji i pisania analiz.
W wyjazdowym meczu raczej nie ma opcji, jakaś plaga w Łódzkim KS musiałaby się przydarzyć.1.7 na Slask wyglada na promocje pewnie do niedzieli do 1.4-1.5 spadnie
A ja tutaj będę zdecydowanie za Wisłą.dodam jeszcze ze ciekawie wyglada kurs 3,8 na Polonie, Wisla ma przeciez matematyczne szanse na awans wiec beda musieli ograc Twente a latwe to nie bedzie,chyba za wszelka cene nie beda starali sie ograc Polonie,co sadzicie?? ????
Skomentuj resztę argumentów, zanim zaczniesz popisywać się idiotycznymi obrazami, jeśli oczywiście stać Cię na to.A Polonia to co o nic nie gra?
Rozwala mnie takie pisanie w jedną stronę bo oni muszą, a przeciwnik to nie musi?
Skąd: Kraków. W portfelu pewnie KK Wisły a na forum wrzucane durne argumenty.
No tak, ale spójrz na styl w jakim Wisła rozprawiła się z Widzewem. Wymęczone 1:0, a równie dobrze mogło być 1:1 czy nawet 1:2. Wisła mimo zwycięstw nad Śląskiem i Widzewem nadal jest w dołku, na wyjście z niego nie wystarczy 1 mecz. Polonia to już całkiem inna historia. Grają bardzo nierówno i chimerycznie, szans na mistrzostwo w moich oczach żadnych. Mimo tego kryzysu Wisły ja postawię na nich pieniądze.Skomentuj resztę argumentów, zanim zaczniesz popisywać się idiotycznymi obrazami, jeśli oczywiście stać Cię na to.
Wisła ostatnio wzrasta formą, Odense, Widzew, przykro mi, ale nie wmówisz mi że Polonia idzie na mistrza, zwłaszcza, że sam Wojciechowski ostatnio mówił o 4 miejscu...
Fakt, ostatnio gra Wiślaków wygląda lepiej. Trener Moskal bardziej ofensywnie ustawia zespół niż Maaskant co przyniosło efekt ponieważ w tej drużynie są bardzo dobrzy ofensywni zawodnicy a gorzej wygląda sprawa z defensorami. Mimo to nie można jeszcze stwierdzić, że Biała Gwiazda gra na miarę oczekiwać czy przynajmniej możliwości. Na to musimy poczekać przez przerwę zimową. Na razie zawodnicy wzięli się do roboty gdyż okienko transferowe może oznaczać dla kilku z nich pożegnanie z drużyną. Z tej sytuacji jest zadowolony trener: "Mam teraz do dyspozycji siedemnastu piłkarzy z pola, ale tylko dziesięciu mogę wystawić na mecz z Polonią. Mam spory dylemat ponieważ ostatnio wszyscy gracze prezentowali się z dobrej strony" Oznacza to zaangażowanie z ich strony i walkę o wyjściowy skład. Również taką postawę powinniśmy zobaczyć jutro.Wisła ostatnio wzrasta formą, Odense, Widzew,
Zgadzam się. Jak wspomniałem wyżej obecna gra Wisły to nie jest to na co ich stać, ale nie można pominąć faktu, że ostatnio (od meczu ze Śląskiem zaczynając) grają lepiej niż poprzednio. Dlatego nie bardzo pasuje mi tutaj stwierdzenie "nadal jest w dołku". Mecz z Widzewem był rozegrany po meczu pucharowym. Zwykle w takiej sytuacji Wisła grała słabe spotkanie i traciła punkty. Tutaj udało się (trochę szczęśliwie) wygrać i z tego fani mogą się cieszyć. Co do Polonii to jest głównie drużyna własnego boiska. Na wyjazdach grają w kratkę. Szanse na mistrzostwo oczywiście mają chociaż nie daje im zbyt wiele procent. Tym bardziej, że pojawiła się nieoficjalna informacja o tym, że pan Wojciechowski dokonał zakupu Lechii Gdańsk. Dla Czarnych Koszul może oznaczać to koniec marzeń nie tylko o mistrzowskim tytule ale i o czołówce w ligowej tabeli (jeśli nie w przyszłości walki o utrzymanie)No tak, ale spójrz na styl w jakim Wisła rozprawiła się z Widzewem. Wymęczone 1:0, a równie dobrze mogło być 1:1 czy nawet 1:2. Wisła mimo zwycięstw nad Śląskiem i Widzewem nadal jest w dołku, na wyjście z niego nie wystarczy 1 mecz. Polonia to już całkiem inna historia. Grają bardzo nierówno i chimerycznie, szans na mistrzostwo w moich oczach żadnych. Mimo tego kryzysu Wisły ja postawię na nich pieniądze.
większych bzdur już nie możecie wypisywać? wpisywać swoje porady i analizy na podstawie artykułów z Faktu czy SuperExpresu to nie jest najlepszy pomysł.[...]
Tym bardziej, że pojawiła się nieoficjalna informacja o tym, że pan Wojciechowski dokonał zakupu Lechii Gdańsk. Dla Czarnych Koszul może oznaczać to koniec marzeń nie tylko o mistrzowskim tytule ale i o czołówce w ligowej tabeli (jeśli nie w przyszłości walki o utrzymanie)
wypadek przy pracy. w srode Twente sprowadzi ich na ziemie.Wisła ostatnio wzrasta formą, Odense, Widzew.
Zdziwiłbyś się co, do wiarygodności newsów podawanych przez takie tabloidy. Działy sportowe mają naprawdę na dobrym poziomie i skoro coś jest na rzeczy - to jest.wpisywać swoje porady i analizy na podstawie artykułów z Faktu czy SuperExpresu to nie jest najlepszy pomysł.
Chyba można pozostawić to bez komentarza ????Koles co pisal ten artykul jest kibicem Wisly Krakow i zapewne mial na celu zadzialac na psychice zawodnikom Polonii.