ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!
1.8 to kurs zawyżony?! Jaki kurs uważałbyś zatem za racjonalny?Kurs na Wisłę zawyzony. Ja to pobieram. Pogoń się w końcu przełamie ale to jeszcze nie ten moment.
Średnia na OddsPortal pokazuje właśnie kurs 2,00. Poza tym oceniając formę porównujesz mecz wyjazdowy z domowym. Zupełnie bez sensu.1.8 to kurs zawyżony?! Jaki kurs uważałbyś zatem za racjonalny?
Pogoń co prawda z nowym trenerem, ale z Legią zagrali solidnie, a potencjał jest na pewno na środek tabeli.
Może nie doceniam Wisły, ale patrzę przez pryzmat tego jak zaprezentował się ten zespół w Poznaniu. Tragedia.
Kurs wziąłem z pierwszego posta w tym temacie, na tym forum.Wybrałeś sobie akurat najniższy kurs z wielu buków? (pewnie jakiś złodziejski, polski pseudo-buk) .Średnia na OddsPortal pokazuje właśnie kurs 2,00, więc o kant d...można rozbić twoje rozważania. Jeszcze to porównywanie meczu wyjazdowego z domowym.
Może i nie warte, ale Pogoń gra praktycznie bez napastników, a Wisła straciła w ost.5 meczach tylko 2 bramki. Pogoń traci ostatnio po 3 na mecz. Teoria nowej miotły nigdy do mnie nie trafiała.Kurs wziąłem z pierwszego posta w tym temacie, na tym forum.
Mogłoby być nawet i 2,2 i byłoby dla mnie nie warte gry.
I gdzie coś porównałem?
Może traciła po 3 na mecz, ale był prawdopodobnie konflikt na linii piłkarze-Skorża. Z Legią zespół prowadził trener tymczasowy i już wyglądało to dużo lepiej. Wisła straciła 2 bramki, ale z drugiej strony we wspomnianym meczu w Poznaniu powinna co najmniej 4. W dodatku kontuzja podstawowego środkowego obrońcy.Może i nie warte, ale Pogoń gra praktycznie bez napastników, a Wisła straciła w ost.5 meczach tylko 2 bramki. Pogoń traci ostatnio po 3 na mecz. Teoria nowej miotły nigdy do mnie nie trafiała.
1.7- 1.8 max1.8 to kurs zawyżony?! Jaki kurs uważałbyś zatem za racjonalny?
Pogoń co prawda z nowym trenerem, ale z Legią zagrali solidnie, a potencjał jest na pewno na środek tabeli.
Może nie doceniam Wisły, ale patrzę przez pryzmat tego jak zaprezentował się ten zespół w Poznaniu. Tragedia.
Lechia także 1, czas na wygraną u siebie, ostatnio u siebie remis i porażka, po ostatniej wygranej na wyjeździe pójdą za ciosem.Widze ze nikt z was jeszcze tego nie zrobił. Wiec cos ode mnie Lechia-W.Płock 1. Z Gdyni przywiezli cenne 3 pkt, derby rzadza sie swoimi prawami + rozmowa z kibicami. Mam przeczucie, ze w koncu u siebie wygraja.
Warto po takim kursie zagrać na Wisłę?Kurs na Wisłę w sts to już @2.20. Coś drgnęło ????