powiem Wam tak, zarejestrowałem się tam wczoraj wieczorkiem, otrzymałem bonus 21f, wszedłem na jedną z gier wykupiłem wszystkie kupony , kosztowało mnie to 5 f ???? i tak się złożyło, że trafiłem jackpota i wygrałem ponad 370 funtów ???? ale to by było na tyle mojego szczęścia z wygranej, bo właśnie skończyłem rozmawiać z supportem i nagle okazuje się, że moją wygraną mi usuwają, bo jest niezgodna z warunkami, miałem rzekomo wpłacić najpierw depozyt do nich i od tej pory liczyły by się jackpoty, tyle tylko, że w warunkach odnośnie tego akurat bonusu nic takiego podanego nie ma, jest napisane obrócić x5 bonus, wpłacić do nich min 20 f i można wypłacić wygraną, a tutaj wchodzę na czat rozmawiam odnośnie wypłaty i nagle się dowiaduje, że moja wygrana zostaje usunięta z konta, dla mnie porażka i jednym słowem wygrać u nich nic nie można większego przy tym bonusie, jedynie tylko te biedne wygrane poprzez trafienie
Bingo (ok 10-15f i to najlepiej grac wszystkie kupony na łączną sumę 5f czyli jak się uda trafić to na czysto marne 10f wychodzi, a trafić
Bingo całkowite też nie jest tak prosto i szczęścia wiecznie w tym się nie ma, o jackpocie to już nawet nie wspomnę
)...
link do warunków bonusowych:
http://www.blackpoolclub.co.uk/index.php/info/getpage/bpc_bonus_terms_bigno/bingo/Bonus%20Terms%20Conditions
a jak ktoś będzie chciał to mogę mu przesłac na pw moją rozmowę z gościem na czacie, która trwałą ponad godzinę i nie ma sensu tutaj jej wklejac i zaśmiecac tak dużym postem tematu...