No to luz. Dzieki. Poprostu na niektorych pokerroomach po zalozeniu konta, tworzy sie konto na prawdziwe pieniadze, przy czym trzeba podawac dokladne dane adresowe itd itp (np w ipoker). Tutaj tylko podalem imie, nazwisko, telefon. Ok, jesli nie trzeba to dzieki za odp.
Na to wyglada, ze aktualne. Support odpisal mi, ze jak tylko przejrza moje dokumenty odpowiedni departament przypisze mi 15$ do konta. Tylko, ze dostalem na drugi dzien maila, ze moj email z dokumentami naprawdopodobniej nie doszedl. :/ Takze, dalej czekam.
mi okolo 11 support napisal ze wszystko jest ok (choc w sumie wyslalem jedynie dowod, ale wspomnialem, ze rachunku nie mam bo mieszkam z rodzicami). Oni to przyjeli i napisali ze dodadza kaske, ale nadal jej nie ma...
ja im wyslalem dokumenty i juz od 3 dni mi powtarzaja,ze musza zostac zweryfikowane... a na stronie pisze ze weryfikacja trwa do 24 godzin...;/
Szkoda ze ta firma robi tak ludzi w konia...
Heh... Prawda jest taka że te promo dobiega końca i pewnie nie chcą już dawać więcej bonusów.
A oto dowód : "We have been running a $15 No Deposit Bonus but this promotion will shortly be coming to an end and will be replaced by a new ‘Build your Bankroll” promotion. "