Stary napisalem ci ze nie mialbym pretensji,gdybym nie musial wysylac swoich danych. 15$ to raptem 40 zl,a to jest wielkie G..... Jesli mowia ze za wyslanie danych dopisza,to maja dopisac.ja za darmo nikomu swoich danych i rachunkow bankowych nie wysylam!!O matko, kasa za darmo i jeszcze pretensje. Mi dopisali 15$ bez problemu jakies 3 dni temu (bylem akurat na zlocie). Kontakt z supportem naprawde ok.
mi powiedziala to samo - 15$ po zlozeniu deposytu. szkoda gadac...To ja nie wiem co ty im powiedziałeś bo ja się kłuciłem 20 minut i jedyne to 15$ jak zrobię depozyt . Oszuści i tyle . Powiedziałem żeby skasowała moje konto nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.
Jak juz wspominalem,mi tez mowili ze dodadza mi bonus wylacznie po depozycie.TO ja im napisalem ze sa oszustami,bo przed zalozeniem konta pytalem sie czy promocja no deposit jest nadal aktualna.Napisalem ze jutro napisze na najlepszych forach pokerowych,ze sa oszustami i odradze ludziom gre na tym roomie.No i to poskutkowalo i dopisaliTo ja nie wiem co ty im powiedziałeś bo ja się kłuciłem 20 minut i jedyne to 15$ jak zrobię depozyt . Oszuści i tyle . Powiedziałem żeby skasowała moje konto nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.