>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15 dolarow bez depozytu od stryyke

P 0

pawelwerp

Użytkownik
a ja mam problem bo 24 stycznia wpisałem ten kod do &quot;Losów&quot; wysłałem Skan mojego Dowodu miałem utworzony alias w Pokerze, i nic 0 na koncie wysyłam do supportu maile i żadnej odpowiedzi... a jutro co odpiszą mi ze koniec promocji i pewnie ze nie dostali mojego skanu, myślałem ze to poważniejsza firma!!

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
a ja mam problem bo 24 stycznia wpisałem ten kod do &quot;Losów&quot; wysłałem Skan mojego Dowodu miałem utworzony alias w Pokerze, i nic 0 na koncie wysyłam do supportu maile i żadnej odpowiedzi... a jutro co odpiszą mi ze koniec promocji i pewnie ze nie dostali mojego skanu, myślałem ze to poważniejsza firma!!
Firma jest poważna. Jeśli nie masz od 24.01 nic na koncie tzn. że albo nie dotarł mail albo, że bonus się nie należy. Widzisz żeby ktoś miał jeszcze problemy z tą akcją?
Promo bedzie jeszcze 31 stycznia aktualne aktualne ?? czy konczy sie dzis??
AKCJA WŁAŚNIE SIĘ ZAKOŃCZYŁA!!!

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Jest ale dla tych, którzy nie dostali nic za free. Teraz są jednak dużo lepsze akcje niż 7,77$. Ale o tym napiszę później.

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Uruchomić w polu promocje jakiś bonus punktowy i zacząć zbierać od nowa. Nie da się zamienić punktów jeśli bonus nie jest aktywny.

Do góry Bottom