Tai Woffinden under 7 @ 1,60 Tobet14 czyli dwa razy overa zrobił praktycznie...:grin:
Jak dla mnie peffa, chociaż może kurs nie najwyższy. O ile Stali Rzeszów nie lubię, to jednak trzeba przyznać, że dzisiaj raczej nie powinni mieć problemów z wygraną. Ja wybieram under Tajskiego z kilku powodów. Sparta na wyjazdach nie istnieje i widać, że zawodnikom z Wrocławia ciężko idzie poza stadionem olimpijskim. Tajski co prawda tydzień temu pokazał się z dobrej strony ale to było u siebie. Dzisiaj ma rywali trudniejszych, bo jedzie 2x przeciwko Walaskowi i po razie przeciwko Okoniowi i Crumpowi. Z nimi moim zdaniem wygrywać nie powinien i nie wygra, gdyż są to zawodnicy o wiele lepsi od niego, a u siebie przy Hetmańskiej to już w ogóle ciężcy do objechania przez dużo lepszych riderów. Do tego jedzie w parze z Fredem i na nim też możliwe, a nawet bardzo prawdopodobne, że punkty będzie tracił. W czwartym swoim starcie jedzie z Jędrzejakiem i tutaj też powinien być gorszy od swojego kolegi z pary. Nie zdziwi mnie też gdy Tajski w ogóle nie będzie punktował i za niego pójdzie jakiś taktyk.
Jason Crump over 9,5 @ 1,75 Tobet15 izzi jak to mówią
Niska linia na Rudego ale to spowodowane kontuzją. Jednak wczoraj pojechał w
GP i jak na zawodnika po kontuzji wyglądał całkiem całkiem. Dlatego ja wierzę, że dzisiaj nie powinno być źle. Dzisiaj jedzie w parze z Kylmakorpim więc na nim nie powinien tracić punktów, a swój ostatni bieg ma z juniorem. Na rywalach też raczej nie powinien punktów tracić, gdyż nie ma zbytnio na kim. Może jedynie Ogór z Ułamkiem mogą mu zagrozić ale żeby go wozić to też będą musieli się mocno postarać. Rudy w tym sezonie tylko raz nie przekroczył tej linii ale to było w starciu z Unią Tarnów, a tam wiemy, że są o wiele lepsi zawodnicy niż w składzie Sparty.
Emil Sayfutdinov over 10,5 @ 1,60 Tobet
Emil u siebie to naprawdę mega mocny gość. Dzisiaj to w głównej mierze od jego postawy zależy czy Polonia sięgnie po 2pkt czy też nie. Jedzie w parze Kułakovem ale nie ma co się oszukiwać, pewnie on będzie zastępowany przez któregoś z juniorów. Emil tak po prawdzie dzisiaj nie bardzo z kim ma przegrywać. Wiadomo, że jest w składzie Apatora kilku dobrych zawodników ale pamiętajmy, że Saletra czy Miedziak na wyjazdach jeżdżą dużo gorzej niż na MA, Holder wczoraj zaliczył solidnego dzwona, a w środę w Anglii też miał wypadek więc zostaje mi tutaj Ward. Do tej pory u siebie Emil nie zawodził, a jedynie w starciu ze Stalą Gorzów nie pokrył tej linii, gdyż zdobył 8pkt ale miał wtedy jeden defekt. Moim zdaniem dzisiaj nie powinno być problemem pokrycie tej linii, gdyż wystarcz jedno zwycięstwo i 4x po 2pkt, a to dla niego w Bydzi żaden problem.
Tomasz Gollob under 8,5 @ 1,90 Tobet
Ciekawy i trochę ryzykowny bet ale moim zdaniem warto pograć. Dzisiaj Tomek jedzie w parze MJJ więc na nim może punkty tracić. W czwartym biegu pojedzie z Pukiem w parze więc też na nim punkty może tracić. Do tego 2x jedzie przeciwko AJ, a raz przeciwko Pepe, a z nimi będzie baaardzo ciężko wygrywać, bo w ZG są niesamowicie mocni. Do tego liczę, że ktoś z trójki Loktajev, Holta czy Dudek też są w stanie Golloba przywieźć. Niby bet jak pisałem ryzykowny, to jednak ja uważam, że jedna jaskółka wiosny nie czyni i jakoś nie wierzę by dzisiaj Tomek miał śmigać na wysokim poziomie i ogrywać największe armaty Falubazu. Szkoda, że linia nie jest wyższa tak o jeden punkt ale mimo wszystko uważam, że warto pograć nawet patrząc, że Gollob na wyjazdach jeździ lepiej niż u siebie ale też występy w Gdańsku czy Czewie nie przedstawiają większej wartości przy dzisiejszym meczu.
Do tego pobieram od Dawida bet na Warda, bo uważam, że to peffa na dzisiaj.