Patrząc na kursy na tę kolejkę byłem zaskoczony, ale pozytywnie. Otóż kursy na faworytów są IMO zawyżone. Weźmy taki mecz
Jaga - Cracovia i jakoś nie wierzę w przełamanie Pasów na stadionie lidera. Słabiutka krakowska obrona Vs. ofensywna Jagiellonia z Grosickim i Frankowskim. Wszystko podpowiada spokojne zwycięstwo gospodarzy.
Kolejny mecz to
Lech - Polonia B. i tu również typ na gospodarzy. Wprawdzie paru zawodników było w tygodniu na kadrze, ale jest to taki typowy mecz na przetarcie, który moim zdaniem Lech wygra, może nie w przekonującym stylu, ale dosyć lajtowo. Umiejętności po prostu zdecydowanie po stronie piłkarzy Bakero.
W niedzielę zobaczymy spotkanie
Wisła - Zagłębie i tu też upatruję wygranej gospodarzy. Myślę, że Biała Gwiazda złapała rytm. Może nie jest to 100% ale o wiele lepiej niż jeszcze ze dwa miesiące temu. Dlatego wygrana ostatniego spotkania w tym roku przed własną publicznością powinno mieć miejsce. O grze Wisły napisać mogę najwięcej i nie zachwycam się tutaj popisami naszych gwiazdek, ale na pewno poprawiła się gra w obronie, gdzie Bunoza i Chavez nie dali poszaleć Legionistom, a Cikos efektownie włącza się w ofensywę. Cieszy również dobra postawa Pawełka, który chyba przetrwał swoje najgorsze momenty. Z przodu piłka krąży coraz szybciej i ogólnie wygląda to lepiej tak jak już mówiłem.
A to propozycje nie tylko czystych jedynek na wspomniane drużyny, ale i innych ciekawych opcji:
Jagiellonia 1 @1,53
Jagiellonia over 1,5 @1,75
Jagiellonia (-1) @2,4
Lech 1 @1,45
Lech over 1,5 @1,68
Lech (-1) @2,25
Wisła 1 @1,48
Wisła over 1,5 @1,7
Wisła - Zagłębie over 2,5 @2,05
Wisła (-1) @2,3
Jednym słowem do wyboru do koloru, tak więc powodzenia w tej kolejcę
o jeju jeju teraz będzie tutaj masa płaczków jak to sędziowie skrzywdzili Areczke jeju jeju ???? po uwajaj uwajaj mamy teraz jeju jeju ????
"futbol to okrutna gra" takie życie.Fakt jest taki że Legia odniosła w tym sezonie najwyzsze zwycięstwo u siebie z zespołem który miał według Was ekspertów najlepsza defensywę(w statystykach).
Sam przyznam że nie wiem za co był ten karny ale tak samo powiem że nie wiem za co był karny w meczu Legii z Wisła.I wiele wiele innych przypadków mozna przytoczyc więc nie wiem o co to biadolenie.
Odpowiem w stylu Tomaszewskiego:
"trzeba zwolnic Smude i zatrudnic kogos nowego"
Z tym karnym to bardzo dziwna sytuacja, oczywiście dużo takich się zdarza, chociażby tydzień temu w Krakowie. Ale nie powiesz chyba, że LEgia zagrała dzisiaj dobrze? To był pierwszy mecz Arki jaki widziałem w całości w tym sezonie i grali mądrze moim zdaniem. Szkoda, że nie utrzymał się remis do HT, bo byłoby ciekawie w drugiej połowie. A to jak nazwałeś biadolenie bierze się z tego, że sędziowanie było bardzo niekorzystne dla gości.