>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14 kolejka Ekstraklasy 19.11 - 21.11.2010

Status
Zamknięty.
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Wg. mnie Legia będzie biła w mur przez cały mecz. ???? pzdr
w mur to bijecie Wy zwalniajac co mecz Skorżę i co mecz typując przeciwko Legii.Arka sobie moze bronić i 90 minut.Jak juz Legia pokazała a ty wspomniałeś jedna wrzutka z cornera czy wolnego może wystarczyc do trzech punktów.Według mnie to legia wygrywa spotkanie 2-0 3-0 i sam bede tak typował ewentualnie zabezpiecze się kuponem na DW 1-1

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów
Nie wiem ile jest zasługi trenera Lenczyka w obecnych sukcesach Śląska, ale na pewno jego wkład stanowi znaczący procent. Wrocławianie za obecnej kadencji Lenczyka jeszcze NIE PRZEGRALI (7 spotkań). To naprawdę niezły wynik i pokazuje, że w krótkim czasie efekt nowej miotły i szybka reorganizacja może zadziałać. Być może Tarasiewicz się wypalił, być może nie miał dalszych pomysłów na ten zespół. Nieistotne. Przyszedł Lenczyk i zmienił drużynę, co mi się bardzo podoba. Śląsk przecież zrobił naprawdę dobre transfery przed sezonem. Problem polegał na tym, że ci wszyscy którzy przyszli - mieli trudne początki. Jeśli chodzi o piątkowy mecz to dla mnie faworytem są oczywiście gospodarze. Ruch stracił wielu zawodników i coś czuję, że ten sezon nie będzie walką o europejskie puchary, czy środek tabeli. Oj żeby nie obudzili się z ręką w nocniku... Mój typ: Śląsk Wrocław ✅

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Legia - Arka
Wielu graczy upatruje tu zwycięstwo gospodarzy. Nie dziwie się w końcu Legia gra na własnym boisku. Są zdecydowanie lepszą drużyną. Obydwie drużyny mają również inne cele na ten sezon. Gospodarze - walka o mistrzostwo; goście - walka o utrzymanie. I jednym i drugim się to póki co udaje. Legia traci do lidera 5 punktów, a Arka z 16 punktami zajmuje póki co bezpieczne 12 miejsce.
Moim zdanie lepszym typem niż stawianie na wygraną Legi po kursie 1.50 jest typ na poniżej 2,5 gola po kursie 1.60. Arka to drużyna nastawiona w każdym meczu na głęboką defensywę. Póki co ta taktyka przynosi rezultaty. Na 12 meczy aż w 6 zachowali czyste konto bramkowe. Ich najwyższa porażka to 2-0. Najwięcej bramek w meczu z ich udziałem padło 2 kolejki temu: Arka - Korona 2-1. Po za tym na 13 meczy, aż 12 poniżej 2,5. 93% meczy Arki w tym sezonie kończy się wynikiem mniejszym niż 2,5 gola. Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że w meczu Legia - Arka nie wpadnie więcej niż 2 gole. A jak się gra faworytą z drużynami głeboko cofniętymi do obrony przekonac się mogliśmy choćby w minioną niedzielę kiedy to Real Madryt długo się męczył z graczami Sportingu Gijon. Ostatecznie wygrali tylko 1-0.
W tym meczu może być podobnie. Typuje:

Poniżej 2,5 gola kurs: 1.60

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Dokladnie zgadzam sie z Under 2,5 w meczu Legi z Arka
ale zastanawia mnie mecz Gornika z Korona ...moze X2 na Korone
bo Niedzielan pewnie zagra ale niewiadomo od ktorej polowy zacznie.
A wy co o tym meczu sadzicie?

ckkuman 21

ckkuman

Użytkownik
Dokladnie zgadzam sie z Under 2,5 w meczu Legi z Arka
ale zastanawia mnie mecz Gornika z Korona ...moze X2 na Korone
bo Niedzielan pewnie zagra ale niewiadomo od ktorej polowy zacznie.
A wy co o tym meczu sadzicie?
Ja osobiście gram na czystą 2 (nie dlatego że jestem z Kielc, potrafię obiektywnie spojrzeć na spotkanie mojej drużyny)
Korona jedzie w najmocniejszym składzie. Mówisz, że nie wiadomo od której połowy zagra Niedzielan, po dzisiejszej konferencji wnioskuje że zagra od początku spotkania. Statystyki pokazują, że Górnik bardzo leży Koronie (5 1 0 ) jednak są to tylko statystyki i nie przywiązuje do niej większej wagi.

rafalo-mmz 5

rafalo-mmz

Użytkownik
Spotkanie : Legia Warszawa - Arka Gdynia
Typ : Powyżej 2.5 goli
Kurs : 2.15
Bukmacher : Expekt
Analiza :

19.11.10r. odbędzie się mecz Legia - Arka , moim typem na to spotkanie jest over 2.5 goli. Po ostatnim przegranym meczu Legii z Wisłą (0:4) , podopieczni M.Skorży będą chcieli się zrehabilitować i wygrać ten mecz zdobywając jak najwięcej bramek szczególnie , że grają z drużyną , która jest na 12 miejscu w tabeli. Sądzę , że Legia nie będzie miała problemu zdobyć minimum dwóch bramek , a wielki doping kibiców na własnym stadionie zrobi swoje. Legia zazwyczaj zdobywa kilka bramek w meczach np. z Jagiellonią , która jest na prowadzeniu w tabeli z 26 punktami Legia wygrała strzelając 2 bramki , innym przykładem jest mecz z Koroną Kielce , która jest na 2 miejscu w tabeli , wtedy Warszawiacy zdobyli aż 4 bramki! , a więc jaki problem będzie w zdobyciu 3 bramek w meczu z Arką ? Moim zdaniem Arka też zdobędzie w tym spotkaniu bramkę , ponieważ na 13 meczy zdobyli 7 bramek.

Sądzę że wygra Legia wynikiem 3:1

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Sądzę że wygra Legia wynikiem 3:1
- Oczywiście będę się cieszył, gdy wreszcie zdobędziemy bramkę na wyjeździe, ale zdecydowanie wolałbym jednak zremisować 0:0, niż przegrać 3:1.

Legia mimo wszystko zwycięstwo powinna wywalczyć chociaż będzie ciężko przebić się przez defensywę gości. W ataku Arka nie ma czym zaskoczyć, z Polonią Bytom przeważali w drugiej połowie a nie potrafili tego udokumentować choćby golem kontaktowym. Powinien to być mecz do jednej bramki, dla mnie ciekawym typem jest właśnie że Arka nie strzeli a także under 2,5. Jak dla mnie będzie 1:0, ale wszystkie wątpliwości wyjaśnione będą na boisku.

Legia wygra - 1,50 Bet365
Legia - Arka DW 1:0 - 5,25 Bwin
Arka nie strzeli - 1,70 Bwin
Under 2,5 - 1,60 Bwin

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
W spotkaniu Legii z Arka na przekór wszystkim proponuję po kursie 2,60 zagrać typ : Legia wygra a suma bramek wyniesie powyżej 2,5.Pamiętam jak dzisiaj jak bodajże 2 lub 3 kolejki temu wszyscy graliście under 2,5 w meczu z Koroną :

Arka Gdynia - Korona Kielce
Typ :
over 2,5
Kurs :
2,50

Ako : 2,50
Stawka :
8 PLN
Wygrana : 12 PLN
Jutro też myślę że będzie overowo a kto wygra zbytnio argumentować nie potrzeba.
Proponuje również typ Legia strzeli 2-3 bramki po kursie 1,96 w betsafe.
A jeśli chcemy szukać niespodzianki to proponuję DW 1-1 po kursie 8,00.Celuję od paru kolejek w ten wynik i zabezpieczam się nim w pewnym stopniu.
Jutro Bruno Mezenga załatwi sprawę.Oby huknął jak w meczu Młodej Legii z Wisła Kraków ????

S 381

szczurek

Użytkownik
VS.

Ekstraklasa - 14 Kolejka
Górnik Zabrze - Korona Kielce
X @3,10 Bwin
Dzisiaj pod lupę wziąłem spotkanie pomiędzy Górnikiem Zabrze, i Koroną Kielce. Stawiam w tym meczu na remis. Po pierwsze, rzut oka na tabelę:

Jak widać, Korona jest chyba największym objawieniem rozgrywek. Grą tak nie przekonują, odkąd stracili Andrzeja Niedzielana, stracili skuteczność w ataku. Spójrzmy na mecze Korony, bez udziału Niedzielana:
22.10.10 Korona Kielce - Legia Warszawa 1:4
30.10.10 Lechia Gdańsk - Korona Kielce 0:1
06.11.10 Arka Gdynia - Korona Kielce 2:1
14.11.10 Korona Kielce - Jagiellonia Białystok 1:1
Jak widać, w żadnym meczu Kielczanie nie zdołali strzelić więcej niż jednego gola. Co więcej, każdą z tych czterech bramek strzelał inny zawodnik (kolejno: Pavol Stano, Maciej Korzym, Edi Andradina, i Aleksandar Vuković). Stoper, skrzydłowy, rozgrywający, i defensywny pomocnik. Napastnicy nie strzelają. Z powodu braku napastnika w formie (na ławce są Krzysztof Gajtkowski, i Maciej Tataj) w ostatnim meczu jako osamotniony napastnik grał Edi Andradina. Ważną informacją jest obecność w kadrze meczowej Niedzielana, jednak jego występ jest niepewny. Decyzja zostanie podjęta tuż przed meczem.
Natomiast Górnik, zaczął sezon jak typowy beniaminek. Wystrzelił jak diabeł z pudełka, zajmując wysokie miejsca, i z biegiem czasu spada coraz niżej. W pewnym momencie był nawet vice-liderem, obecnie zajmuje ósme miejsce. Jeżeli chodzi o grę, to mam mieszane uczucia. Dobre mecze (Wisła, Lech) przeplata ze słabymi (choćby ostatni mecz we Wrocławiu).
Jeżeli chodzi o personalia, bardzo ważnym osłabieniem jest brak Adama Banasia. W kadrze meczowej jest Grzegorz Bonin, ale tak jak w przypadku Niedzielana jego występ nie jest pewny.
Obie drużyny przed sezonem były typowane w dolnej części tabeli. Boisko zweryfikowało te poglądy, ale w naszej lidze wszystko wraca już do normy. Trzeba przyznać, że Korona i Górnik grały dobrze, ale nikogo nie zachwycały, nie porywały. Dowodzi to, jak nasza Ekstraklasa się wyrównała. Nastroje w obu obozach są podobne. Korona ostatni mecz zremisowała z Jagiellonią, ale każdy kto oglądał mecz wie, że zwycięstwo należało się Jadze, którą kilkakrotnie skrzywdził arbiter. Górnik natomiast ostatnio zebrał łomot w Zabrzu, przegrywając 0:4, co może uznać za łagodny wymiar kary. Także oba zespoły chcą pokazać, że ich czas się jeszcze nie skończył, że będą w stanie powalczyć jeszcze o czołowe lokaty. Przewiduje, że będzie to mecz walki, a takie mecze często kończą się remisami.
Kolejnym czynnikiem przemawiającym za remisem, jest pogoda. Prognozy mówią, że po godzinie 19, temperatura w Zabrzu spadnie do 6°C. Przewidywane są skromne opady deszczu. Takie warunki nie sprzyjają pięknemu futbolowi. Mecz będzie sędziował Hubert Siejewicz, jeden z najlepszych polskich sędziów. Możemy zatem się spodziewać sprawiedliwych decyzji, i nie naciągania drużyn na rzuty karne.
Mój typ: Górnik - Korona 1:1
Kluczowi gracze

..... Tomasz Zahorski ................. Edi Andradina.......

siarakks 0

siarakks

Użytkownik
W Piątek w Zabrzu dojdzie do ciekawego pojedynku pomiędzy 8 Górnikiem a 2 Koroną.
Moim faworytem w tym spotkaniu jest zespół z Kielc.
Powodów jest kilka m.in
Bilans bezpośrednich spotkań - Korona wygrała 6 z 7 meczów z KSG (1 remis w Zabrzu 0-0)
Styl gry - Meczem z Jagiellonią Korona udowodniła że prezentuje solidny przemyślany futbol natomiast Górnik wg. mnie zajmuje za wysokie miejsce do tego co prezentuje na boisku i nie mówię tu tylko o ostatniej porażce ze Śląskiem ale ogólnie o całym sezonie nawet zwycięstwo z takim firmami jak Wisła czy Lech mnie do Górnika nie przekonuje :]
Kadra meczowa - Korona wystąpi w najsilniejszym składzie z Niedzielanem w kadrze
natomiast Zabrzanie zagrają bez Bembna i Banasia ale z Boninem
Statystycznie wychodzi pewna 2 ja jednak będę troszkę ostrożniejszy i użyje podpórki tylko dlatego że Górnik gra u siebie.
TYP - X2
KURS - 1.45

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Legia Warszawa - Arka Gdynia
3:0​

Dzisiaj zostaną rozegrane dwa spotkania. Oba zapowiadają się interesująca jednak większość skupia się na pojedynku Legii z Arką więc może także i ja rozpocznę od tego spotkania. Mimo że ekipy w tabeli zajmują miejsca na dwóch biegunach dzieli je różnica tylko 5 punktów. Legia po słabym początku w końcu zaczęła punktować. Jednak w ostatniej kolejce zostali sprowadzeni na ziemię przez Wisłę przegrywając w Krakowie aż 4:0. Taki cios może wpłynąć na pewność siebie zawodników dlatego teraz zadanie trenera Skorży to sprawić by piłkarze wyszli przeciw Arce maksymalnie zmobilizowani i powalczyli o zwycięstwo. Jak wiadomo Arka jest drużyną własnego boiska a na wyjazdach nie wiedzie im się najlepiej. Z siedmiu rozegranych spotkań na obiektach rywali drużyna z Gdyni wywalczyli zaledwie dwa remisy. Dlatego uważam, że dziś przeciwko Legii także nie będą wstanie zdobyć trzech punktów i będą walczyć o podział punktów licząc na dobrą postawę swoich obrońców oraz nieskuteczność piłkarzy drużyny przeciwnej. Na korzyść gospodarzy przemawia także bilans spotkań. Na własnym stadionie nie przegrali jeszcze z Arką i raczej takiej niespodzianki nie przewiduje na dziś. Jednak nie można być w pełni przekonanym o zwycięstwie Legionistów. Ta drużyna ciągle nie prezentuje się tak jakby oczekiwali tego fani. Mimo to powinni dzisiaj ograć gości i chociaż trochę zamazać plamę po meczu z Wisłą. Osobiście odradzam gry tego typu do jakieś głównego kuponu z racji na nierówną dyspozycję zespołu tym bardziej, że kursy na ten typ nie są rewelacyjne.

Moje propozycje:

Legia (około 1.50)✅
Arka nie strzeli (około 1.70)✅

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Legia - Arka
Jako ze kurs na Legie przy jej obecnej nierownej dyspozycji mnie nie satysfakcjonuje postanowilem poszukac innego typu. Sila gosci jest glownie defensywa do tego jadac na Lazienkowska na pewno beda ustawieni by przede wszystkim nie stracic. Z kolei Wojskowi na chwile obecna za wielu atutow w przodzie nie maja, ograniczenie wrzutek Kielbowicza i podwajanie Manu na skrzydle to dosc prosta recepta na ograniczenie ofensywnych zapedow graczy ze Stolicy i trener Gdynian na pewno zwroci uwage swoich zawodnikow na te aspekty. Legia w pierwszej polowie w Krakowie stworzyla dwie setki ale to calkiem inny mecz bedzie moim zdaniem. Wisla u siebie zawsze gra otwarta pilke a trudno spodziewac sie tego samego po Arce jeszcze na wyjezdzie. Stad tez uwazam ze o sytuacje strzeleckie bedzie ciezko, moze indywidualnie obroncy Arki nie sa wirtuozami na swoich pozycjach ale jako calosc stanowia zgrany i trudny do przejscia kolektyw. Licze na to ze Legioniscie beda sie dlugo meczyli z ukluciem Gdynian.
Brak gola przed 32. minuta 1,83 ✅
HT X 2,2 ⛔
Bet365
Drugi typ nie wchodzi bo kitajec postawil &#39;1&#39; do przerwy :?

legia 122

legia

Użytkownik
Legia (-1) - Arka 1,85 w Azji
dla odważniejszych -1,5 po 2,4
Z Gdyni do Warszawy wyruszyło zaledwie 14 graczy ! + dołączy 3 młodzieżowych kadrowiczów.
Arka bez 7 graczy
Na wyjazdach spisują się mizernie , w 7 meczach nie strzelili nawet bramki, przegrali 5 meczów , ugrali dwa remisy. W Warszawie z początku dawałem im szanse na remis , ale patrząc na skalę osłabień sądzę że nie będą w stanie wywieźć 0:0 z Warszawy.
jak zostaną napoczęci w pierwszej połowie to handi gładko wejdzie.

stepic88 5

stepic88

Użytkownik
Spotkanie: Jagiellonia - Cracovia
Typ: Jagiellonia wygra a suma bramek powyżej 2,5 ✅
Kurs: 2,4
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Mecz lidera z kopletnym outsiderem ligi.. Cracovia traci do 15.drużyny aż 10pkt! Zadanie wydaje się proste. Jaga powinna roznieść Cracovie w pył. W Białymstoku podopieczni Probierza zdobyli komplet 18 punktów, strzelając 13 a tracąc 2 gole. Bilans Cracovii jest fatalny czy to u siebie (1-0-5, br: 8-11) czy na wyjeździe (0-2-5, br: 3-14).
Wydaje się, żę będzie to mecz walki. Lider chce wygrać po dwóch wyjazdach bez zwycięstwa, zaś Cracovia zdobyć punkty przedłużające nadzieję na utrzymanie. Przewiduje pewne problemy Jagi, Cracovia pewnie coś ustrzeli - ostatnio strzelili 2 gole na Widzewie. Jednak Jagiellonia ma bardzo ofensywny kwartet, który powinien poradzić sobie z fatalną obroną Cracovii. Liczę więc, że Grosicki, Frankowski (większość ze swoich 12 bramek strzelili właśnie u siebie), Kupisz czy Burkhardt zapewnią swojej ekipie zwycięstwo. Wynik? 2:1, 3:1 dla Jagielloni ????

K 0

krycha1101

Użytkownik
Spotkanie: Jagiellonia - Cracovia
Typ: Frankowski strzeli przynajmniej dwa gole
Kurs: 12,00
Bukmacher: Unibethttp://record.affiliatelounge.com/_-s5pl5io9iA79R6Xuh-yI2Nd7ZgqdRLk/1
Analiza:
Mecz pierwszej i ostatniej drużyny w lidze, jeżeli tylko Jaga wyjdzie dobrze zmotywowana i nie zlekcważy rywala to spokojnie wygra ten mecz. Ja postanowiłem zagrać na to, że Franek strzeli dwie bramki w tym meczu. Jest on najlepszym zawodnikiem Jagii, i być może najlepszym napastnikiem ligi. W meczach u siebie strzela dość regularnie, ponieważ w 6meczach zdobył, aż 7 bramek. Nie trafił tylko w meczu z Zagłębiem Lubin, a dwukrotnie udało mu się z GKS-em oraz Polonią Bytom. Cracovia bardzo słabo spisuje się w obronie, a z Frankowskim mogą mieć ogromne kłopoty. Franek to typowy egzekutor, a przy dobrej dyspozycji pomocników powinien mieć swoje okazje, które z pewnością będzie chciał zamienić na bramki.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Górnik - Korona
Myślę, że warto zwrócić uwagę na fakt iż Korona w każdym meczu tego sezonu zdobywała co najmniej jednego gola!
Wszystkie domowe mecze Górnika Zabrze kończyły się wynikiem under 2,5 bramek.
Co więc typować w tym meczu? Wraca Niedzielan, do gry palą się Mijajlović i Edi Andradina. W Koronie pozytywne nastawienie. Górnik znów dotknięty przez problemy kadrowe - głównie chodzi o absencje kapitana Banasia.
Może obie strzelą to dobra propozycja na ten mecz?
===
Jeśli chodzi o mecz Legia - Arka to podtrzymuje swoje zdanie z początku tygodnia i zagrałem już na zwycięstwo Legii.

savi 52

savi

Użytkownik
Spotkanie: Górnik Zabrze - Korona Kielce
Typ: 2/2
Kurs: 4,75
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Korona jest w tym sezonie naprawdę świetna, świadczy o tym chociażby jej drugie miejsce w tabeli. Wprawdzie ostatnio nie szło jej najlepiej, ale remis z Jagiellonią dobitnie pokazuje, że wszystko wraca na właściwe tory. Kielczanie świetnie radzą sobie na wyjeździe, ostatnie pięć meczów to trzy zwycięstwa, remis i jedna porażka z wspaniale radzącą sobie u siebie Arką. Jeśli chodzi o Zabrzan, nie prezentują teraz dobrej dyspozycji. Ostatnia kolejka to &quot;baty&quot; od Śląska Wrocław, wcześniej remis ze słabym Śląskiem i porażka z Legią. Najwidoczniej, tu już wszystko wraca do normy, czyli miejsca w drugiej połowie tabeli. O słuszności typu świadczy też historia, gdyż Górnicy w sześciu meczach ani razu nie pokonali Kielczan, niemal wszystkie mecze kończyły się kompletem punktów dzisiejszych gości. Do kadry Korona powraca po kontuzji Niedzielan, co jest sporym wzmocnieniem. On lub Edi z pewnością pokonają Stachowiaka, zresztą w tym sezonie Korona w każdym meczu strzelała przynajmniej jedną bramkę. W zespole gości zabraknie dziś tylko Pawła Kaczmarka, który z reguły nie był podstawowym zawodnikiem oraz Tomasza Nowaka (często wchodził z ławki). Zabrzanie mają z kolei spore problemy związane z absencjami. Rozwalona defensywa - w oczy rzuca się brak podstawowych obrońców, Adama Banasia i Michała Bembena. Nie będzie również Michała Jończyka oraz Piotra Gierczaka. Powinno to ułatwić zadanie Niedzielanowi i spółce. Jedyną dobrą wiadomością jest powrót Grzegorza Bonina. Uważam, że kompromitacja we Wrocławiu to początek góry lodowej jeśli chodzi o słabe mecze Górnika. Dziś Korona pokaże swoją wyższość i zdobędzie ważne trzy punkty, zapewne wygra handicapem, chociaż taki typ to już tylko dla &quot;ryzykantów&quot;, jak to mówią. ????

jose-41859 20

jose-41859

Użytkownik
Legia Warszawa - Arka Gdynia over 2,5 @2,33 2/10 5dimes
Legia Warszawa (-1AH) - Arka Gdynia 1 @1,76 2,5/10 5dimes
Typ raczej pod kursiwo a nie zdrowy rozsądek. Arka ma/chciała/ miała żelazną obronę, jak jest nie wiem ale to właśnie defensywą chcieli na swój sposób zwojować ligę.
Legia pokazała że potrafi strzelać, nawet w meczu z Wisłą w ofensywie zagrali całkiem nie źle, dzisiaj znów trzeba wrócić na Łazienkowską i pokazać że jest się silnym zespołem. Mam nadzieję że im się to uda, rywal bardzo wygodny bez choćby strzelonego gola na wyjeździe... ooooo ! tutaj też liczę na jakieś przełamanie. :mrgreen:
A z resztą mało to razy nasi kopacze (emigranci również) pokazali że może być pięknie i z dużą ilością goli ? Kurs dobry nic tylko próbować. :mrgreen:

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Granie under/over w meczu Legii to IMO loteria. Pasieka zapowiedział, że &quot;Otwarta gra równałaby się harakiri. Ale postaramy się zagrać do przodu, liczymy na kontry&quot; oraz &quot;Nawet jeśli strzelimy gola na wyjeździe w tej rundzie, a przegramy 1-3, to i tak nie będzie satysfakcji. Dlatego wolę 0-0 i w ciemno go biorę&quot;. Jak widać Arka będzie od początku bronić Częstochowy i jedynie szybko strzelona bramka może &quot;otworzyć&quot; ten mecz, bo wtedy już nie będzie czego bronić.
Najpewniejszy typ to zwycięstwo Legii ????

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Sytuacja w Bytomiu.

U Nas w obozie kibicowskim nie ma jakiegoś hurra optymizmu jeśli chodzi o jutrzejsze spotkanie bo wiadomo, że zdecydowanym faworytem jest Lech i wszystko powyżej porażki będzie Nas satysfakcjonować.Na pewno nie zagra Barcik z powodu nadmiaru kartek [ 4 ] i zastąpi go Tymiński, który dobrze ostatnio radził sobie na prawej stronie.
Na razie trzy mecze Urbana i siedem punktów to bardzo dobry wynik bo na razie drużyna gra słabo i bez stylu.Podejrzewam, że stylu i pomysłu na grę również nie pokażemy przy Bułgarskiej bo będziemy zmuszeni grać z kontry.Moim zdaniem kluczem do jakiegokolwiek sukcesu będzie utrzymanie rezultatu 0:0, a im dalej w las tym Lech będzie dalej się pocił.Czy tak wyjdzie czy nie to nie wiem.Wiem natomiast, że Naszą największą bronią będą stałe fragmenty gry, które egzekwuje Kobylik i może jakaś piłka spadnie na głowę Ujka.

Skład na jutro :

Gasiński - Hricko, Hanek, Telichowski, Mysona - Radzewicz, Sawala, Kobylik, Jarecki - Tymiński - Ujek.
Choć na moje to zamiast Telicha zagra Żytko i ewentualnie jeśli Mysona dalej jest kontuzjowany to tam zagra Telichowski.

Reszta prawdziwa, Jarecki na lewej, Radza za Ujkiem, Tymek po prawek, a para Kobylik - Sawala jako defensywni pomocnicy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom