Ja trochę obawiam się Malagi. Mieli łatwy terminarz i go wykorzystali. Fakt, że parę razy zagrali fajne zawody, ale spokojnie. Zatrzymali Barcę, ale widać gołym okiem w jakiej formie są Katalończycy.
Real Madryt wygra do zera @2.60 bwin Kpina.
Cristiano Ronaldo strzeli, a Real Madryt wygra @1.70 bwin miał swoje szanse
W świetnej formie jest Ronaldo, który już nie pamiętam kiedy nie strzelił przynajmniej jednej bramki. Królewscy w formie, rozpędzeni, mogą zgnieść każdego.
Braki w Maladze - M.Torres, Amrabat i Juanmi. Ci ostatni byliby bardzo potrzebni w ofensywie. Kursy na BTS żałosne, Malaga nie jest jakąś super bramkostrzelną ekipą. To, że władowali 4 gole Rayo to nic nie znaczy.
Fakt, pierwszy mecz należy odpuścić. Athletic już gra coraz lepiej, odrobili pracę domową w przerwie reprezentacyjnej. Grałbym na spokojnie Los Leones, ale trzeba wziąć pod uwagę fakt, że grali na Ukrainie ciężkie spotkanie z Szachtarem. Getafe to nie jest jakaś nadzwyczajna ekipa, której należy się bać. Wydaje się, że goście nie przegrają, a więc kursy 50-50 na DNB na gości myślę, że dla desperatów jak ulał.
Też nie zgodzę się z typem na Espanyol, bo kursy słabe to po pierwsze, a kadra Levante nie jest aż tak słaba i nie zasługują na tak słabe miejsce. Pójdą w górę, jestem pewien. Wygrali derby, uwierzyli w siebie. Środek Diop - Sissoko jak są w formie to nie do przejścia. Tacy piłkarze jak Ivanschitz, Barral, Ruben Garcia czy Victor to zawodnicy, którzy potrafią narobić szumu.
Cieszy fakt powrotu do zdrowia Moreno. Pewnie nie zagra, ale w tygodniu w Pucharze Króla już powinien dostać mecz na ogranie.
Espanyol - Levante X2 @2.20 bet365