>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

13 kolejka Primera Division 28.11-01.12.2014

Status
Zamknięty.
bambino92 56

bambino92

Użytkownik
Barca musiałaby nie mieć na ten mecz Messiego żeby tego nie wygrać.
Nie rozumiem gadania typy &quot;grali ostatnio mecze, to są zmęczeni&quot;.. Kuźwa ale to nie jest ekipa z pierwszej łapanki.
To nie jest górnik knurów, pelikan łowicz albo jakiś inny wichura łeba.
To profesjonalisci przygotowani na zapierdol, w różnych temperaturach w różnych odstępach czasowych. Są gotowi połączyć LM, mecze kadry i lige.
Także.
Valencie ukąszą bez problemu, kwestia czy grać handicapy..?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Valencia - Barcelona
Valencia +1,5 AH ::: 1,63 ::: Pinnacle ::: 2/10 ✅
Powyżej 2,5 bramki ::: 1,54 ::: Pinnacle ::: 2/10 ⛔
Czwarta drużyna z drugą, ale obiekt na Mestalla to od zawsze była twierdza Valencii gdzie drużynom gra się niezwykle ciężko. Gorzej u nietoperzy od lat to zawsze była gra na wyjeździe. Warto dodać, że w tym sezonie Valencia już zdołała pokonać podopiecznych Diego Simeone 3:1.
Co prawda Barcelona ostatnio odpaliła, a Messi kolejny raz udowadnia, że jest jednym z nielicznych najlepszych geniuszu futbolu. Barcelona ostatnio raz pokryła tam handicap -1,5 w 2007 roku 15 grudnia. To tylko dowodzi, jak trudny jest to teren dla &quot;Blaugrany&quot;.
Forma strzelecka dopisuje obydwu zespołom, a patrząc na historię pozostałych meczy można dzisiaj spodziewać się dużej ilości bramek i pełnego zaangażowania w walce o zwycięstwo.
Wynik: 0:1 @Edit: Gol w dosłownie ostatniej sekundzie meczu 93 minuta po rzucie rożnym. Mecz mógł nawet pokryć over 2,5 bramki. W 69 minucie Suarez strzelił prawidłowo bramkę, później była kontra Valencii 3 napastników vs. 2 obrońców i bramkarz.

Otrzymane punkty reputacji: +9
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja postawię na maksymalnie wykluczając się typy Shakala. Widzę tu w miarę łatwą wygraną Barcelony. Forma wraca, a co już napisałem wcześniej, często jest tak, że gdy spodziewamy się ciężkiego meczu Barcy, ta wygrywa bez większego przepocenia trykotów. Najbardziej obawiam się tu o defensywę, ale jeśli trener postawi na minimalizm i weźmie w ciemno skromną wygraną, to będzie dobrze. Nie ma dymu bez ognia.
Valencia - Barcelona
Dokładny wynik 0:2 8,50 Bet365 ⛔ 0:1

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Villarreal wygra, a w meczu padnie powyżej 1.5 bramki | @2.45 | Betsson | ✅ Cordoba - Villarreal 0:2 ✅
Taki typ upatrzyłem sobie (i zagrałem) na Betssonie. Żółta Łódź Podwodna zagra dzisiaj o 19 na wyjeździe z Cordobą. Drużyna gospodarzy jest czerwoną latarnią ligi, która w tym sezonie jeszcze nie wygrała żadnego spotkania, 7 razy dzieliła się punktami i 5-krotnie schodziła z boiska pokonana. Ich bilans bramkowy wynosi 10-20. Natomiast ich rywale są w zupełnie innych humorach, bowiem w Lidze Europy zajmują drugą pozycję w grupie, tuż za Borussią M&#39;gladbach, a ostatni mecz grają na Cyprze z Apollonem i prawdopodobnie awansują z grupy. Jeśli chodzi o rozgrywki ligowe, zespół z El Madrigal zajmuje obecnie ósmą pozycję ze stratą 3 punktów do szóstej w tabeli Malagi. Nie ma jeszcze połowy sezonu, a ta drużyna z pewnością ma większe aspiracje, niż rozgrywki Ligi Europy, które nazywam brzydko, bo Ligą Mistrzów dla ubogich. Jest jeszcze szansa, żeby zakończyć sezon w TOP 4, co będzie trudne, bo o ile Real, Barca i Atleti znajdują się w tym momencie poza zasięgiem innych drużyn, tak Sevilla i Valencia są w zasięgu El Submarino Amarillo. Myślę, że Villarreal wygra to spotkanie przynajmniej dwoma bramkami i spowoduje, że nastroje w Cordobie będą jeszcze gorsze, niż do tej pory.

Otrzymane punkty reputacji: +10
matu67 188

matu67

Użytkownik
Almeria - Rayo
kartka przed 23 min? TAK 1.83
✅ (11 min)
Bet365
typ oparty na statystykach choc wydaje mi sie dla mnie pewny, Pan Antonio Mateu w ostatnich swoich 7 meczach w Primera Division pokazywal kartke 6 razy przed 23 min. dodatkowo sypie kartkami aż miło. polecam typ powyzej 6,5 kartek azjan 1.95 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +44
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom