wypłatę tu chyba zlecał ziomek9mc, więc on coś może wie.Wypłacił ktoś??
Bo support trochę głupi jak na mój gust, a przynajmniej to co zaprezentowali.
Wysyłam im skan dowodu w załączniku to piszą, że niczego nie ma(szukam tego meila i patrze, że jest i jak pobieram załącznik to mam ten dowód).
Robię potem tak drugi razi znowu to samo.
Wkurzyłem się i na swoją stronę im wrzuciłem ten dowód a im wysłałem link.
Odpowiedź... taka sama, że nie widzą załącznika.
Ja im wtedy pojechałem od kretynów itp., że są baranami, bo im link wysłałem.
OK, dostaję odpowiedź, że widzą link, ale chcą żeby im go mailem wysłać. Wysyłam i znowu się zaczyna, że go nie widzą, ale proszą, żeby wysłać w formacie JPEG.
Jak nie widzą to no skąd wiedzą, że jest w innym(no a był w BMP).
Wysłałem jak chcieli. Odpowiedzi wcześniej w 2-3h a teraz nie odpisują w ogóle od 7h a wczoraj o tej porze jeszcze odpisywali
co mogą kombinować, rzepek, po prostu oni chcą tak:czyli macie problemy z wypłatą ? coś kombinują ... ?
a ile czekałeś na ten formularz ? i najpierw oczywiście wysłałeś im skany wszystkich dowodów i dopiero wtedy ten formularz dostałeś, tak ?NO dzis wkoncu dostełem emaila z tym formularzem... trzeba go wypełnic i wysyłam jak kasa dojdzie to poinformuje... ????
on powinien przyjść razem z prośbą o skany dowodu, może u niego jest inaczej, ale przyjść musi :-Da ile czekałeś na ten formularz ? i najpierw oczywiście wysłałeś im skany wszystkich dowodów i dopiero wtedy ten formularz dostałeś, tak ?
To było tak ze ja gadałem z chatem i na 1 emaila nie przychodził wogole ten formularz... podałem im 2 adres email i wkoncu jest ???? teraz go musze wydrukowac uzupełnic i wysłac skan dowodu ( taty ) i jakis rachunek ???? ) ????a ile czekałeś na ten formularz ? i najpierw oczywiście wysłałeś im skany wszystkich dowodów i dopiero wtedy ten formularz dostałeś, tak ?