>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

12 euro dziennie-progresja

P 12

punisher1

Użytkownik
Info dla wszystkich stawiających w pinnacle: zlimitowali mi konto, mogę grać 20% z tego co pokazują jako maksymalna stawka
Nie są takim wspaniałym bukmacherem jak się wszystkim wydaje
System działa swietnie, ale nie mam już gdzie stawiać ;)

P 12

punisher1

Użytkownik
minusem tego systemu jest to, że jak wejdzie się za wysoko to buki nie chcą przyjmować zakładów
pinnacle zrobiło mi bardzo niski limit na hokej, więc byłem zmuszony do otwarcia konta w marathonie
pierwsza wpłata i od razu zakład za 650e ????
jak nie wejdzie to jutro będę musiał postawić jeden mecz u dwóch-trzech bukmacherów po kilka stów
AHL w załączniku

H 0

hazi

Użytkownik
Przeliczając na szybko to 12 000 euro starczy Ci na ok.12 poziomów. Wg mnie przy kursach w granicach 2.00 w razie jakiejś okropnej serii przegranych tych poziomów może nie starczyć. Licząc dzienny zarobek 12 euro X 365 dni = 4380 euro czyli musiałbyś grać 3 lata żeby móc wycofać swoje środki. Oczywiście trzymam kciuki i będę temat obserwował ale przyszłości nie wróżę.

P 12

punisher1

Użytkownik
czyli hokej za 650 euro nie wszedl. no chyba ze bylo liczone bez dogrywki. bo oklahoma wygrala po dogrywce
masz rację, nie wszedł. Straciłem wtedy ponad 250e, ponieważ miałem problem z postawieniem następnego poziomu. Stawka była za wysoka, mimo, że postawiłem u dwóch buków. U trzeciego mi nie przyjęli zakładu i papa 250e. Teraz gram głównie u naziemnych. Czy lepiej? Duże miasto-łatwiej pozostać anonimowym

Do góry Bottom