>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

12 euro dziennie-progresja

D 77

dalik

Użytkownik
Ewidentnie kolega jest na plus.
Za każdy ✅ ma 2€. Wszystkie minusy zakończone są ✅ (najpóźniej chyba na 5 poziomie).
Taka gra z budżetem jaki punisher1 posiada ma sens i największe powodzenie, chyba ze wszystkich tutaj przedstawianych.

P 12

punisher1

Użytkownik
Metallurg N.-Lev P.
total goals under 5 kurs 1,88 x 2,27e IP ✅zwrot⛔
Dinamo M.-Metallurg M.
Dinamo +1 goal kurs 1,83 x 31,66e IVP✅
Horsens-Sonderjyske
total goals over 2,5 kurs 1,86 x 2,33e IP✅
Horsens-Sonderjyske
Horsens -0,5 goals kurs 2,02 x 1,96e IP⛔
Besiktas-Barcelona
Besiktas +6,5 points kurs 1,83 x 7,87e IIP⛔
Perth-Sydney
total points over 153,5 kurs 1,83 x 2,41e IP⛔

P 12

punisher1

Użytkownik
Ewidentnie kolega jest na plus.
Za każdy ✅ ma 2€. Wszystkie minusy zakończone są ✅ (najpóźniej chyba na 5 poziomie).
Taka gra z budżetem jaki punisher1 posiada ma sens i największe powodzenie, chyba ze wszystkich tutaj przedstawianych.
zawsze można zacząć od wygranej 1e (zł) na mecz- 6e (zł) dziennie

D 77

dalik

Użytkownik
Autorowi wątku udało się jednak przekroczyć w/w przepowiednię ????
Ominąłeś WAŻNE posty w tym temacie

45e to grosze, mam rezerwę kilku tysięcy.
I tutaj nasza dyskusja się kończy.

Co do tematu jak najbardziej będę śledził, a tym bardziej kibicował.
Życzę powodzenia!
Ja nie operuję taki kwotami dlatego dla mnie progresja nie ma sensu.

Jakbym nawet grał na stały zysk 0,25 GBP (80 gr) uśredniając do kursu 1.90 to mi starczy na 6 progów, a zysk nieadekwatny do ryzyka.
Poniżej tabelka na 9 poziomów. Jak widać suma stawek wychodzi ponad 200GBP

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@punisher1,

Twój wątek ma tytuł &quot;12 euro dziennie&quot; - ale to wobec gry na 6 oddzielnych linii z zakładanym zyskiem 2 euro przy zamknięciu każdej z nich, jest możliwe tylko i wyłącznie wtedy, gdy równolegle w 1. podejściu trafisz w tych 6 granych liniach, a przyznasz że jest to sytuacja dość rzadka...

Zatem zamykając wygranymi 1/2 czyli 50% z tych 6 oddzielnych gier, a więc 3z6 - de facto wygrana wynosi wtedy 6 euro i chyba to jest bliższe prawdy niż to co jest w tytule.

Wg mnie w tym wątku raczej jedynie grasz o 12 euro - a nie je wygrywasz, choć w 1. swoim wpisie napisałeś:

&quot;Zaczynając dzisiaj, będę rozpisywał codziennie na forum system, którym gram.
Zakłada on minimalny dzienny zysk-12e.&quot;

Czy zatem kolejne stawki jakimi grasz na wyższych progach są tak dobierane, aby oddały ten wymóg :
ilość podejść* 2 euro dziennie?

( Być może tak jest - ale o tym nie wiem, bo nie jestem zaangażowany w śledzenie Twoich kolejnych ruchów i przeliczanie następnych stawek względem nowych kursów dla kolejnych podejść, a sam o tym nie piszesz ) .

Bo tylko wtedy trafiając np. 5. dnia ( będąc na 5. progu ) i wygrywając netto 10 euro, czyli 10:5=2 euro spełniłbyś w/w swoje założenie wygrywania 12 euro dziennie , bo po 2 euro za dzień gry w każdej z 6 linii.

Brak rozliczeń , chaotyczne prowadzenie przez Ciebie wątku i infantylne szukanie chętnych do robienia bilansów Twojej własnej gry - zrodziły te moje powyższe uwagi , których nie odbieraj w kategoriach osobistych a jako merytoryczne.

W podsumowaniu:

czy grasz na ogólny końcowy zysk 2 euro obojętnie kiedy zakończysz grę , czy też tak dobierasz stawki, aby w momencie wystąpienia pierwszego trafienia w danej linii oddawało to po 2 euro zysku netto za każdy poprzednio grany etap, czyli np. 10 euro netto przy trafieniu w 5. podejściu?

Bo różnica jest dość istotna....

..........

Zamieszczając swój wątek w dziale Systemy Bukmacherskie , powinien on mieć tak jasne , przejrzyste i czytelnie opisane zasady , żeby taki system nie budził cienia wątpliwości co do zasad i reguł - a ten Twój wzbudził wątpliwości zawarte w pytaniach kilku userów.

Pozdrawiam

.

P 12

punisher1

Użytkownik
@punisher1,

czy też tak dobierasz stawki, aby w momencie wystąpienia pierwszego trafienia w danej linii oddawało to po 2 euro za każdy poprzednio grany etap, czyli np. 10 euro przy trafieniu w 5. podejściu? tak plus zwrot stawek za wszystkie etapy

.
tak plus zwrot stawek za wszystkie etapy

P 12

punisher1

Użytkownik
Ominąłeś WAŻNE posty w tym temacie

Ja nie operuję taki kwotami dlatego dla mnie progresja nie ma sensu.
Jakbym nawet grał na stały zysk 0,25 GBP (80 gr) uśredniając do kursu 1.90 to mi starczy na 6 progów, a zysk nieadekwatny do ryzyka.
Poniżej tabelka na 9 poziomów. Jak widać suma stawek wychodzi ponad 200GBP
zapominasz o zyskach z systemu, po pewnym czasie sam na siebie pracuje

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Dzięki za wyjaśnienie - tak więc przy grze na 6 zdarzeń dziennie i założeniu wygrywania na każdej zakończonej progresji na 1. etapie netto 2 euro ( lub wielokrotności 2 euro za każdy dzień opóźnienia w takim trafieniu, więc np. 10 euro przy wygranej w 5. podejściu ) to faktycznie prowadzisz grę nastawioną na to tytułowe wygrywanie 12 euro dziennie.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +3
P 12

punisher1

Użytkownik
Tappara-Lukko
total goals over 5,0 kurs 1,91 x 4,40e IIP ✅zwrot⛔
Tappara-Lukko
Lukko +1 goal kurs 1,86 x 2,33e IP ✅zwrot⛔
Mainz-Hannover
total goals over 2,5 kurs 1,98 x 2,04e IP ✅
Mainz-Hannover
Mainz -0,5 goals kurs 2,08 x 5,52e IIP ✅
Gaz Metan Medias-Atlassib S.
Gaz -12,5 points kurs 1,88 x 18,64e IIIP ⛔
Gaz Metan Medias-Atlassib S.
total points under 158,5 kurs 1,9 x 7,12e IIP ⛔

P 12

punisher1

Użytkownik
Voronezh-Ryazan
total goals over 5,5 kurs 1,74 x 8,11e IIIP ✅
Herning Blue Fox-Frederikshavn
Herning (1X2) kurs 2,29 x 3,10e IIP ⛔
Granada-Espanyol
total goals over 2,5 kurs 2,3 x 1,54e IP ⛔
Granada-Espanyol
Granada -0,5 goals kurs 2,18 x 1,70e IP ⛔
Real Madryt-Zaragoza
Real -12,5 points kurs 1,8 x 46,30e IVP ✅
Roma-Varese
under 152,5 points kurs 1,92 x 15,53e IIIP ⛔

P 12

punisher1

Użytkownik
info
kończymy w następną niedzielę
typy będę jednak podawał do zamknięcia każdej z sześciu pozycji
postaram się podliczyc ile jestem na plusie (jak na razie ok 150-200e)

P 12

punisher1

Użytkownik
Jokerit-Pelicans
total goals over 5,5 kurs 1,83 x 2,41e IP
Jokert-Pelicans
Jokerit -1,5 goals kurs 1,81 x 11,24e IIIP
Aalborg-Aarhus
total goals over 2,5 kurs 2,06 x 5,23e IIP
Piast-Polonia
Piast +0,5 goals kurs 1,83 x 6,87e IIP
Turow-Donetsk
Turow -1,5 points kurs 1,95 x 2,11e IP
Turow-Donetsk
total points under kurs 1,99 x 33,39e IVP

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czyli ile jestes na + wkoncu ? ????
Tyle dni ile grał*12 Euro , ponieważ założeniem jest tu wygrana 2 Euro na każdym z 6 dziennie granych zdarzeń.
Przy pudle 1. dnia , następnego dnia gra toczy się o 4-6-8 itd. Euro i dlatego obojętnie którego dnia każda progresja zostanie zakończona, to zawsze daje 2 Euro dziennie*

* dziennie to pojęcie nieco mylące, bo można niekiedy zagrać więcej niż 1 typ, np. rano piłka z Japonii a wieczorem piłka ligowa z Europy

P 12

punisher1

Użytkownik
To jest tylko jeden z naszych systemów opracowanych przez matematyków-nie typerów!!! w załączniku wyciąg za ostatni tydzień z pinnacle

Do góry Bottom