jestem napunisher czy Ty jestes na plus czy na minus w tym temacie? brakuje podsumowan.
brakuje podsumowań, bo szukam ochotnika do podliczania...
ja nie mam czasu
jestem napunisher czy Ty jestes na plus czy na minus w tym temacie? brakuje podsumowan.
Autorowi wątku udało się jednak przekroczyć w/w przepowiednię ????Daję ci jakieś 3, może 5 dni aktywności w tym temacie :razz:
zawsze można zacząć od wygranej 1e (zł) na mecz- 6e (zł) dziennieEwidentnie kolega jest na plus.
Za każdy ma 2€. Wszystkie minusy zakończone są (najpóźniej chyba na 5 poziomie).
Taka gra z budżetem jaki punisher1 posiada ma sens i największe powodzenie, chyba ze wszystkich tutaj przedstawianych.
Ominąłeś WAŻNE posty w tym temacieAutorowi wątku udało się jednak przekroczyć w/w przepowiednię ????
45e to grosze, mam rezerwę kilku tysięcy.
Ja nie operuję taki kwotami dlatego dla mnie progresja nie ma sensu.I tutaj nasza dyskusja się kończy.
Co do tematu jak najbardziej będę śledził, a tym bardziej kibicował.
Życzę powodzenia!
tak plus zwrot stawek za wszystkie etapy@punisher1,
czy też tak dobierasz stawki, aby w momencie wystąpienia pierwszego trafienia w danej linii oddawało to po 2 euro za każdy poprzednio grany etap, czyli np. 10 euro przy trafieniu w 5. podejściu? tak plus zwrot stawek za wszystkie etapy
.
zapominasz o zyskach z systemu, po pewnym czasie sam na siebie pracujeOminąłeś WAŻNE posty w tym temacie
Ja nie operuję taki kwotami dlatego dla mnie progresja nie ma sensu.
Jakbym nawet grał na stały zysk 0,25 GBP (80 gr) uśredniając do kursu 1.90 to mi starczy na 6 progów, a zysk nieadekwatny do ryzyka.
Poniżej tabelka na 9 poziomów. Jak widać suma stawek wychodzi ponad 200GBP
Pod warunkiem, że się obróci 100% kwota jaką przeznaczasz na jedną progresję.zapominasz o zyskach z systemu, po pewnym czasie sam na siebie pracuje
Tyle dni ile grał*12 Euro , ponieważ założeniem jest tu wygrana 2 Euro na każdym z 6 dziennie granych zdarzeń.Czyli ile jestes na + wkoncu ? ????