>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

12 euro dziennie-progresja

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
To jest tylko jeden z naszych systemów opracowanych przez matematyków-nie typerów!!! w załączniku wyciąg za ostatni tydzień z pinnacle
Tzn. może jakoś mocno nie przyglądałem się twoim progresjom, ale gdzie tutaj była robota dla matematyków?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Podstawowym kluczem na tę porę roku jest ( w ramach stałej ilości 6 typów ) dobór po 2 zdarzenia wyłącznie z 3 dyscyplin: piłka nożna, hokej i koszykówka.

@punisher1 napisał:
Typuj dyscypliny na których się znasz.
Ja typuję 3 dyscypliny i tylko opcje z dwoma możliwościami u/o, asian handi itp. Stawiam wszystko jednocześnie, ponieważ w przypadku serii porażek w jednej z dyscyplin, zyski z pozostałych zmniejszą kwotę, którą musisz wyciągnąć z portfela na kontynuowanie progresji.

P 12

punisher1

Użytkownik
Tzn. może jakoś mocno nie przyglądałem się twoim progresjom, ale gdzie tutaj była robota dla matematyków?
&quot;Matematyka jest drzwiami i kluczem do nauki.&quot;
Roger Bacon

&quot;...i do zarabiania&quot;

punisher1

Otrzymane punkty reputacji: +10
P 12

punisher1

Użytkownik
Też mi system...
Z taką kasą jaką dysponujesz to KAŻDY system jest dobry
dostajesz ode mnie wirtualne 6000e, zrób z nich na papierze 200e w miesiąc, stawiając min 30 meczów w tym okresie, Pisz na forum typy i swój system
wtedy zobaczymy czy &quot;Każdy system jest dobry&quot;
niby proste, ale 93% ludzi rozwali całą kasę
próbujesz?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Ty mi nie odpowiadaj ogólnikowymi cytatami. Piszesz, że przedstawiony tutaj system jest dziełem matematyków. Zatem pytam co oni tutaj takiego wykombinowali? Czyż to nie zwykła progresja?

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 77

dalik

Użytkownik
dostajesz ode mnie wirtualne 6000e, zrób z nich na papierze 200e w miesiąc, stawiając min 30 meczów w tym okresie, Pisz na forum typy i swój system

próbujesz?
Pewnie, że próbuję

Giannina - PAOK Saloniki
typ: Bramka samobójcza w dowolnym czasie - NO
stawka: 6000e
kurs: 1.04
ew: 6240e

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
próbujesz?
Wirtualne 6000e?? Tak to każdy zrobi (no prawie - z wyj. jednej osoby). Chodzi o to, czy w realu(!) zaryzykowałbyś kilkaset, albo ponad 1k euro euro - wchodząc na wyższe progi, gdyby jednak wystąpiła &quot;czarna seria&quot;? (mówię o Twojej progresji).
I co to znaczy &quot;nie grać na siłę&quot;?. Przecież ten system to robota matematyków, nie typerów... Bierzesz dowolny kurs ok 1.90 i tyle myślenia - wejdzie albo nie wejdzie. Jaka siła ma tu coś do rzeczy?? Chyba, że &quot;Wyższa&quot; - modlimy się żeby często wchodziło:wink:.

P 12

punisher1

Użytkownik
Pewnie, że próbuję
Giannina - PAOK Saloniki
typ: Bramka samobójcza w dowolnym czasie - NO
stawka: 6000e
kurs: 1.04
ew: 6240e
w ostatnich 10 meczach pomiędzy tymi zespołami tylko 3 zakończyły się wynikiem poniżej 3 bramek
im więcej pada goli tym większe prawdopodobieństwo, że jedna z nich będzie samobójcza
to jest samobójczy typ za całą kasę ;)
i jeszcze jedno-mam over 2,5 na pierwszym poziomie

P 12

punisher1

Użytkownik
Wirtualne 6000e?? Tak to każdy zrobi (no prawie - z wyj. jednej osoby). Chodzi o to, czy w realu(!) zaryzykowałbyś kilkaset, albo ponad 1k euro euro - wchodząc na wyższe progi, gdyby jednak wystąpiła &quot;czarna seria&quot;? (mówię o Twojej progresji).
I co to znaczy &quot;nie grać na siłę&quot;?. Przecież ten system to robota matematyków, nie typerów... Bierzesz dowolny kurs ok 1.90 i tyle myślenia - wejdzie albo nie wejdzie. Jaka siła ma tu coś do rzeczy?? Chyba, że &quot;Wyższa&quot; - modlimy się żeby często wchodziło:wink:.
kilkaset ryzykuję teraz, mam efes -12,5 pkt
kilka tysięcy-nie chciałbym tak daleko zajśc, dlatego nie stawiam wejdzie, albo nie wejdzie tylko wybieram na podstawie statystyk
statystyka to też matematyka

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Ale...
Także nie do końca wypełniłeś wyzwanie. ale odbiegamy od tematu ???? .

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tylko głupek lub bukmacherski dupek może zagrać taki bet all inn za 6000e .

Oby fart towarzyszył Ci dalej przy tych pozostałych 29 typach jakie tu podasz , skoro podjąłeś rzuconą przez autora wątku rękawicę ...

Pozdrawiam

.

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 77

dalik

Użytkownik
Ale Betfair nie oferuje takiego rynku.
Takie cuda tylko w Williamhill ale odpalę Ci 40e na waciki, 6000e oddam autorowi tematu by mógł dalej grać swoim sposobem (bo typer z niego dobry), a ja zadowolę się tymi 200e.
Pozdro

P 12

punisher1

Użytkownik
tak na podsumowanie tego meczu:
kolanka pewnie były miękkie po każdym strzelonym golu :grin:
Wiem, że to nie ma związku z tym meczem, ale w pięciu ostatnich meczach między nimi padły dwa samobóje-w tym jeden strzelony przez polaka. Taka ciekawostka.
A gdyby dzisiaj padł samobój? Ile razy musiabyś stawiac kurs 1.04 żeby odrobic 6000???
Co ma większą wartośc? zakład na over 2,5 po kursie ponad 2,8 (wygrana 10e) czy za 6tyś po kursie 1.04 z wygraną 240e?
I jeszcze jedno. Pinnacle zmieniło zasady wypłat. Teraz każda wypłata powyżej 3000USD musi byc zatwierdzona przez managera. Kiedyś było 10tyś. Trzeba więcej stawiac u naziemnych

Do góry Bottom