>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

12 euro dziennie-progresja

P 12

punisher1

Użytkownik
Zaczynając dzisiaj, będę rozpisywał codziennie na forum system, którym gram. Zakłada on minimalny dzienny zysk-12e. Stawiamy 6 meczów: dwa z hokeja, dwa z piłki i dwa z kosza. Uwaga! Żeby nim grać trzeba mieć rezerwę ok 2000e. To nie jest dużo jak na progresję. Po pewnym czasie, system zacznie sam zarabiać na siebie. Nie będę się wdawał w szczegóły. Po prostu śledźcie historię typów. Wpisuję zawsze mecz + stawka. Do kiedy podaję typy? Dopóki mi się nie znudzi ;) Powodzenia
1) Barys Astana-Avtomobilist Yekaterinburg
total goals under 5,5 kurs 1,67 stawka 2,99e
2) Avangard Omsk-Traktor Chelyabinsk
2-way match betting Omsk kurs 1,8 stawka 2,50e
3) Brisbane Roar-Sydney FC
total goals over 2,5 1,67 x 2,99e
4) Munich 1860-FC Koln
handicap Munich -0,5 goals 2,25 x 1,6e
5) Perth-Adelaide
total points under 155,5 1,83 x 2.41e
6) Polpharma-Jezioro T.
handicap Polpharma -2,5 points 1,95 x 2,11e

A 498

addam44

Użytkownik
Daję ci jakieś 3, może 5 dni aktywności w tym temacie :razz:
Nie koniecznie.
Ja co prawda sam do progresji jestem nastawiony scsptycznie,ale...
Na innym forum jeden gral najpierw progresje(wiele miesiecy)na kurs min.1.60.Przerwal ja(bez przegranej)i obecnie gra podobnie jak tu kolega zaczal tj.kursy rozne a zakladana wygrana reguluje stawka.
Choc ...poprawka!!!zajrzalem na tamto forum i...jest na ostatnim progu.Nie trafi-bankrut.A z tysiaca zl w 5mies.zrobil ponad 4tys....

P 12

punisher1

Użytkownik
Obaj macie rację :razz: Już dzisiaj nie chciało mi się przepisywać typów, i drugie-progresja jest zabójczo skuteczna jeśli gra się z głową. Ten kto wpisywał tam typy po prostu się znudził...
1) Brynas-MODO
total goals over 4,5 kurs 1,8 x 8,74e
2) Rapperswil-Zug
home/away Rapperswil kurs 1,79 x 8,23e
3) Urawa-Hiroshima
total goals over 2,5 1,81 x 2,47e
4) Shimizu-Gamba Osaka
Shimizu+0,5 goals 1,79 x 7,09e
5) Galatasaray-Kolejliler
total points under 152,5 1,97 x 2,06e
6) Start Gdynia-Rosa Radom
Start +2,5 points 1,83 x 2,41e

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Jaka jest różnica z jakiej dyscypliny sportu typujemy ?
Druga sprawa jest taka jak Dalik napisał. Nie wydaje mi się to dobra metoda na zainwestowanie 2.000 euro, aczkolwiek, robisz co chcesz ????
Pozdrawiam

P 12

punisher1

Użytkownik
Jaka jest różnica z jakiej dyscypliny sportu typujemy ?
Druga sprawa jest taka jak Dalik napisał. Nie wydaje mi się to dobra metoda na zainwestowanie 2.000 euro, aczkolwiek, robisz co chcesz ????
Pozdrawiam
Typuj dyscypliny na których się znasz.
Ja typuję 3 dyscypliny i tylko opcje z dwoma możliwościami u/o, asian handi itp. Stawiam wszystko jednocześnie, ponieważ w przypadku serii porażek w jednej z dyscyplin, zyski z pozostałych zmniejszą kwotę, którą musisz wyciągnąć z portfela na kontynuowanie progresji.
Zauważcie, że nie inwestuję 2000-to jest żelazna rezerwa. Gdyby trzeba było-mogę włożyć w system i 10tyś, ponieważ to jedyna skuteczna metoda. Nie zainwestujesz-nie masz. Jaką rezerwę mają buki? Miliony. I dlatego ciężko z nimi wygrać.

D 77

dalik

Użytkownik
Jak ci 3 mecze z 6 wejdą na 2-3 próg i będziesz musiał na każdy wyłożyć kilkaset E to chyba nie będzie fajnie.
Pamiętaj o jednym: kursy nie grają. Jak to ogarniesz to już będzie pół sukcesu.

P 12

punisher1

Użytkownik
1) Severstal C.-SKA ST. Petersburg
total goals over 5,5 kurs 1,96 x 2,08e
2) Lokomotiv Y.-CSKA M.
2-way match betting Lokomotiv Y. kurs 1,67 x 2,99e lub 24,97e jesli Rapperswill nie wygra
3) Young Boys-St. Gallen
total goals over 2,5 kurs 1,86 x 7,52e
4) Lillestrom-Haugesund
Lillestrom -0,5 goals kurs 1,88 x 16,69e
5) Melbourne-Sydney
total points under 157,5 kurs 2,01 x 6e
6) Czarni Słupsk-Trefl Sopot
Trefl-4,5 points kurs 1,95 x 2,11e

P 12

punisher1

Użytkownik
Jak ci 3 mecze z 6 wejdą na 2-3 próg i będziesz musiał na każdy wyłożyć kilkaset E to chyba nie będzie fajnie.
Pamiętaj o jednym: kursy nie grają. Jak to ogarniesz to już będzie pół sukcesu.
jeśli dobrze liczę to na trzecim poziomie za 3 mecze nie zapłacę więcej niż 50e :cool:

D 77

dalik

Użytkownik
Przy stałym zysku 2e po kursie 1.60 na trzeci potrzebujesz 36e
Przyjmijmy, że takich progresji będziesz miał 3 to jest 100+ e i żadnej pewności, że na 4 poziomie ci one wejdą bo mecze grasz losowe i z prawdopodobieństwa masz takie same szanse jak na poziomie pierwszym.
Gra na stały zysk to gra kursów, a jak pisałem prędzej kursy nie grają więc może być ślisko.
Tak czy siak życzę powodzenia!

P 12

punisher1

Użytkownik
Przy stałym zysku 2e po kursie 1.60 na trzeci potrzebujesz 36e
Przyjmijmy, że takich progresji będziesz miał 3 to jest 100+ e i żadnej pewności, że na 4 poziomie ci one wejdą bo mecze grasz losowe i z prawdopodobieństwa masz takie same szanse jak na poziomie pierwszym.
Gra na stały zysk to gra kursów, a jak pisałem prędzej kursy nie grają więc może być ślisko.
Tak czy siak życzę powodzenia!
62,40e za 3 mecze na 3 poziomie. Średni kurs to 1,8 po odliczeniu prowizji buka (w pinnacle jest 1,95). Nie stawiam losowo. Matematyka!!
Koniec pisania głupot. Czas zweryfikuje mój system.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Co miałeś na myśli pisząc o prowizji buka?
Czyżbyś grał jednak na giełdzie np. Betfair a nie :
&quot;I jeszcze jedno-kursy na moje mecze są z PaddyPower i Pinnacle. Tam stawiam.&quot; ???
.

P 12

punisher1

Użytkownik
Co miałeś na myśli pisząc o prowizji buka?
Czyżbyś grał jednak na giełdzie np. Betfair a nie :
&quot;I jeszcze jedno-kursy na moje mecze są z PaddyPower i Pinnacle. Tam stawiam.&quot; ???
.
mam na mysli, że gdy kursy na under/over są na 1-1,95 i na 2-1,95 to te 0,05 w jedną i drugą stronę jest prowizją buka
nie mam kont internetowych za wyjątkiem pinnacle, a u paddy&#39;ego gram w lokalu

P 12

punisher1

Użytkownik
1) Sibir N.-Metallurg N.
total goals under 5,5 kurs 1,75 x 2,67e
2) Sibir N.-Metallurg N.
Metallurg N. +0,5 goals kurs 2,05 x 1,91e
3) Randers-Odense
total goals over 2,5 kurs 1,93 x 17,20e
4) West Ham-Stoke
West Ham -0,5 goals kurs 2,07 x 31,20e
5) Detroit-Boston
total points under 188,5 kurs 1,9 x 2,22e
6) Oklahoma-Golden State
Golden State +9,5 points kurs 1,93 x 6,57e

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
mam na mysli, że gdy kursy na under/over są na 1-1,95 i na 2-1,95 to te 0,05 w jedną i drugą stronę jest prowizją buka
nie mam kont internetowych za wyjątkiem pinnacle, a u paddy&#39;ego gram w lokalu
Dzięki za odpowiedź a moje pytanie było spowodowane tym, że choć oba terminy: marża i prowizja są znaczeniowo równoważne, to jednak na gruncie bukmacherki przyjęło się dla zysku bukmachera ( jako różnicy pomiędzy wystawionym kursem a prawdopodobieństwem jego zajścia ) stosować pojęcie marża a pojęcie prowizja odnosić do opłaty pobieranej od wygrywających przez organizatora giełdy zakładów sportowych np. Betfair.
Pozdrawiam

D 77

dalik

Użytkownik
Trochę chaotycznie to zapisujesz i z tego co widzę to na trzeci dzień musiałeś wyłożyć około 61e, a wygrałeś 16e czyli jesteś ⛔45e.
Już ta kwota jest niemała (około 180 zł) i nie masz żadnej pewności, że wszystkie dzisiejsze mecze wejdą.
Strach pomyśleć jak West Ham nie wygra różnicą 1 bramki...
Jak widać sposób na grę jakiś tam jest ale chyba zysk jest nieadekwatny do ryzyka

P 12

punisher1

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź a moje pytanie było spowodowane tym, że choć oba terminy: marża i prowizja są znaczeniowo równoważne, to jednak na gruncie bukmacherki przyjęło się dla zysku bukmachera ( jako różnicy pomiędzy wystawionym kursem a prawdopodobieństwem jego zajścia ) stosować pojęcie marża a pojęcie prowizja odnosić do opłaty pobieranej od wygrywających przez organizatora giełdy zakładów sportowych np. Betfair.
Pozdrawiam
I&#39;m not that far with gambling theory ;)

P 12

punisher1

Użytkownik
Trochę chaotycznie to zapisujesz i z tego co widzę to na trzeci dzień musiałeś wyłożyć około 61e, a wygrałeś 16e czyli jesteś ⛔45e.
Już ta kwota jest niemała (około 180 zł) i nie masz żadnej pewności, że wszystkie dzisiejsze mecze wejdą.
Strach pomyśleć jak West Ham nie wygra różnicą 1 bramki...
Jak widać sposób na grę jakiś tam jest ale chyba zysk jest nieadekwatny do ryzyka
Twoje uwagi są destruktywne. Jeśli masz lepszy i skuteczniejszy system, chętnie się zapoznam. Mój skrytykuj za miesiąc, ...jeśli poniosę stratę oczywiście ????
Inwestowałem pieniądze na giełdzie i wiem, że zysk w granicy 10-20% rocznie to zadowalający zarobek i nieosiągalny dla wielu.
45e to grosze, mam rezerwę kilku tysięcy.
Żeby zakończyć ten temat proponuję wkleić na forum screen shooty z naszych kont u buków za ostatni tydzień plus stan konta-wszystkie transakcje.

Do góry Bottom