>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

100 free spin Expekt c.d.

Status
Zamknięty.
M 0

mrozik90k

Użytkownik
UWAGA: 100 darmowych Spinów w grze Tomb Raider – Secret of the Sword Slot może być wykorzystane TYLKO w opcji kasyna download.

Wiec jak widac nie mozna grac w przegladarce.

M 0

mrozik90k

Użytkownik
Moze i grales,ale w regulaminie jest napisane,ze tylko w kasynie download.

Wiec moglbys nie wyplacic hajsu przez to,ze grales przegladarką

S 0

sebollo

Użytkownik
- Oferta Darmowych Spinów ważna jest wyłącznie dla klientów zakładów sportowych, którzy nie grali jeszcze w Nowym Kasynie Expekt.com
- Oferta ważna jest 48 godzin, od środy 5 sierpnia (godz. 00.00) do piątku, 7 sierpnia (godz. 23.59).
- Oferta zawiera 100 darmowych spinów w grze Tomb Raider Secret of the Sword, o wartości 10 EUR. Darmowe spiny zostaną przyznane na konto kasyna, po otrzymaniu od klienta maila zgłoszeniowego, na wskazany w promocji adres. Darmowe spiny zostaną przyznane na konto w ciągu 24 godzin od wysłania zgłoszenia. Darmowe spiny wygasają po upływie 48 godzin.
- WAŻNE: 100 darmowych spinów w grze Tomb Raider Slot nie może zostać zamienionych na kredyt w kasynie.
- Wszystkie wygrane uzyskane z darmowych spinów będą wpływały na konto bonusowe.

hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Ja wysyłałem maila okolo 19:30 i tez nic. Ale po sciagnieciu kasyna ukazala sie reklama na ktorej pisalo o 100 darmowych spinach o wartosci 10 euro w kazda niedziele na Tomb Raiderze. Oczywiscie reklama byla po angielsku. To chyba swiadczy ze promocja trwa moze jutro nam dopisza.

R 125

roger12

Użytkownik
Panowie ja wygrałem 20E na spinach poszedłem na Ruletke za 20E zagrałem siadło 20E przelałem na zakłady obstawiłem OM na 2 siadło i teraz mogę od razu na MB wypłacać czy nie?

właśnie na live czacie pytałem czy mogą być problemy że ktoś grał w przeglądarce odpisali że nie bo oni dopiero teraz dodali to do regulaminu
czyli ci co teraz otrzymają spiny w przeglądarce nie zobaczą spinów tylko na sofcie

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wysłałem maila około 13:00, przed 20 dostaję zwrotny, że spiny mi dopisali, wchodzę i... nic nie mam ;/
Oczywiście wersja pobierana, napisałem do nich.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom