Heh.. a tutaj były spiny. Dzięki za podpowiedźzobacz w flash wersji :spokodfhgfh:
Sam idz na grzyby. ja nie zakładam miliona kont, sam support mi kilka razy te spiny dodał, na te same konto... więc w czym problem ?ja napisalem do nich dopiero teraz meila i zobaczymy czy cos dadza
aa
Kanas na grzyby????????
Bo nie w kasynie co ściągnąłeś je masz, tylko przez stronę musisz wejśćJa dostałem potwierdzenie na na pocztę że zostały dodane a nigdzie niema hm?
moze w nocy nie pracuja albo cos, moze ze dzis niedziala i nie przyznaja spinow w niedziele poczekajmy jeszcze , albo tez mamy peszka i po promo :-?Dobra juz nie piszcie komu dal a komu nie. Ja tez wyslalem wczoraj maila ok 20stej i nadal nic nie mam
u mnie tak samo ale spróbuje może dostaneAngielski jak i polski support odpisał, że po promocji.
Być może, albo po prostu ktoś zgłosił że spiny dostają również osoby które nie wpłacały i teraz procedura sprawdzania każdego gracza przedłuża wszystko.Panowie nie wiem czy Expekt może cos takiego zrobić promocja pierw była do piątku do godz. 23:59 potem z tego co wiem od supportu przedłużyli o 1 dzień czyli powinna trwać do 23:59 . Może w niedziele nie przyznają spinów
Wlasnie. Raczej tak moze bycByć może, albo po prostu ktoś zgłosił że spiny dostają również osoby które nie wpłacały i teraz procedura sprawdzania każdego gracza przedłuża wszystko.
Heh tak jak mówiłem zawistnych nie brakuje.Proszę o cierpliwość... Mam odpowiedź! Napisali mi tak:
- promo już nie aktualne
- ten kto wysłał maila jeszcze niedzielę to dostanie spiny, ale trwa teraz weryfikacja kont
- proszą aby już nie pisać do nich w sprawie tej promocji, bo już jest nieajktualna