Bo przeciez na forum pojawilo sie to info wibuca wiec nic dziwnego.ja tez jestem :mrgreen: :mrgreen: tylko cos duzo tych osob z forum to zeby to jakas sciema nie byla...
prawda w jamim sensie?czytaliscie komentarze do tej promocji na stronie widzewa?? wychodzi na to ze moze to byc prawda. ciekawa lektura
Dokladnie.komentarze do pierwszego artykulu. ktos sie kontaktowal z suportem bet24 i oni odpisali ze to jest normalna promocja i oni to sponsoruja wiec wystarczy teraz poczwkac. oby jak naj kroocej.....
Mnie tez wylosowali i tez nie mam jeszcze kasy ale napewno dostane.no mnie wylosowali ale jeszcze zadnej kasy jak narazie nie dostalem ;/;/ ale juz czesc podobno dostala to mam nadzieje ze wystarczy troche poczekac i jutro juz bedzie , btw jest nowa promocja ze za 50 zl mozna postawic wybrane zdarzenia z CL i jak nie wejdzie to zwracaja kase :mrgreen: :mrgreen:
okolo 2 godzinyNo a ile czekalisc na założenie konta bez podawania nr. karty kredytowej ??
Na http://www.widzewlodz.com/index.php?function=show_all&no=580no i u mnie ciagle nic , czy juz napewno ktos dostal ten bon tak ze ma juz to 100zl na koncie ?
Z tresci twojego komentarza na widzewlodz.com wywnioskowalem ze juz dostales bon i mozesz go zrealizowac :mrgreen: :mrgreen:ja też wygrałem ale nie mam na razie...oczekuję