oczywiscie ze moznawie ktos czy te bony mozna polaczyc z promocja na te livebety ??
Czyli jak postawie promocyjna kaske na ktorych z 5 freebetow i sie nie trafi to napewno zwroca kaske?oczywiscie ze moznawie ktos czy te bony mozna polaczyc z promocja na te livebety ??
A zrobiłeś wszystko tak jak było naisane na początku tego wątku? Pewnie nie albo zwyczajnie miałeś pecha i nie trafiło na Ciebie. W końcu było tylko 100 tych bonów.Momencik ja tutaj czegoś nie rozumiem... dlaczego ja nie dostaje do ciężkiej cholery żadnych bonów!? Co chwile czytam na forum, że "tu dostałem dwa bony po 5zł", albo "ja tez mam bon, i ja, ja tez, ja tez" wszyscy maja tylko nie ja! Loguje sie na skrzynke pocztowa a tam ni chuja zadnego bonu z tego bet24 ???? Co trzeba zrobic by zdobyc ten bon?
Czy wie ktos czy ta nowa promocja ze zwrotem pieniedzy za mecze towarzyskie siegnie tez tych ktorzy maja konto juz od dawna?? prosze o szybka odpowiedz to moze zdaze cos jeszcze postawic. napisalem maila do supportu ale nieodpisali. Z gory dzieki
czy to chodzi także o bonusy z widzewlodz.com?Jedna osoba może dostać tylko jeden bonus
Jezeli juz dostalem kaske promocyjna (z widzewlodz.com - 100zl) i teraz wysle mejla do bet24.com w temacie 90minut.pl i login do konta ktore utworzylem jeszcze w lutym to nie przyznaja mi ?http://www.90minut.pl/news.php?id=382982
dla wszystkich którym mało
nie wiecie czy dwie osoby mieszkające pod jednym dachem mogą się rejestrować? np ja (już mam 100zł) a teraz siostra?
czy to chodzi także o bonusy z widzewlodz.com?Jedna osoba może dostać tylko jeden bonus