Witam! Po zalogowaniu się na swoje konto bet365 na telefonie w celu sprawdzenia stanu konta, dostałem takiego oto maila:
"Mobilny bet365 Bonus
Wystarczy, że postawisz zakład za 4 PLN lub więcej, a będziesz miał prawo do 100% bonusu dla kwalifikującej się stawki, aż do maksimum 100 PLN. Zwróć uwagę, że za swoją stawkę i bonus należy zagrać trzy razy, zanim wypłata będzie możliwa.
Aby zdobyć bonus, przejdź do sekcji Użytkownicy, wybierz Oferty, a następnie wprowadź kod oferty zakończony na NMBLP, który został wysłany do Ciebie na adres email."
Mam kilka pytań związanych z tym bonusem:
1. Czy jeśli mam już pieniądze na koncie, to muszę ponownie zlecić jakąś wpłatę? Zostały mi po obrocie bonusu startowego.
2. Po jakim kursie trzeba zagrać pierwszy zakład, aby kwalifikował się do otrzymania bonusu? Wystarczy 1,01 czy też 1,50 tak jak do obrotu?
3. Pierwszy zakład wiem, że trzeba zagrać przez telefon/tablet lub strone bet365 mobile z komputera, ale czy kolejne zakłady związane z obrotem także trzeba grać tymi metodami, czy można jednak przez 'normalny' pecetowy serwis bet365 obracać?