Dodaj - przez internet, ale przez stronę mobile.cośta Bo postawionych przez stronę zwykłą nie liczy [sprawdzone]Ja tylko 1 zaklad postawilem przez komorke, reszta przez net po min. 1,50 i bez problemu wyplacilem.
Czyli mogę wypłacić wszystko to co ugram nawet jak nie zrobię obrotu ? Inaczej - obrót jest potrzebny tylko po to żeby wypłacić tą bonusową kasę ?Jeden z lepszych bonusów???? W dodatku jak to na b365 bywa - obrót bonusem jest niezależny od depozytu ????
Wlasnie reszte zakladow postawilem przez zwykla strone i wszystko policzylo - sprawdzone.Jeden z lepszych bonusów???? W dodatku jak to na b365 bywa - obrót bonusem jest niezależny od depozytu ????
Dodaj - przez internet, ale przez stronę mobile.cośta Bo postawionych przez stronę zwykłą nie liczy [sprawdzone]
Postawiłem 100 pln na mecz argentyna-japonia (po 1,5 jeszcze bylo) przez stronę główną i nie policzyło mi do obrotu, a pare minut później ten sam zakład przez https://mobile.bet365.com/Default.aspx?lng=21 i nie było problemu. Nie wiem jak było u ciebie, ale nie ma chyba sensu ryzykować niepotrzebnieWlasnie reszte zakladow postawilem przez zwykla strone i wszystko policzylo - sprawdzone.
2. Depozyt można zrobić wyłącznie przez główną stronę bet3652 pytania:
2. czy jak dokonuje depozyt z MB to moge normalnie skorzystac ze strony?
czy depozyt tez musi byc z koma lub mobile?
prosze o odpowiedzi
Ja zagralem przez mobilebet365.com , i wszytsko bylo ok2 pytania:
1. czy 1 zaklad (kwalifikujacy sie do bonusu) mozna dokonac poprzez mobile.bet365.com? czy 1 musi byc z koma (wiadomo juz, ze kolejne mozna ze stronki mobile.bet365.com korzystajac z kompa) dlatego pytam o 1 zaklad?
2. czy jak dokonuje depozyt z MB to moge normalnie skorzystac ze strony?
czy depozyt tez musi byc z koma lub mobile?
prosze o odpowiedzi
potwierdzamJa zagralem przez mobilebet365.com , i wszytsko bylo ok
i tu się mylisz depozytu możesz dokonać również przez mobile.bet365.com2. Depozyt można zrobić wyłącznie przez główną stronę bet365
Natomiast co do pierwszego pytania, to nie wiem - osobiście zagrałem przez komórkę.
W takim razie przepraszam jeśli wprowadziłem kogoś w błąd - w bet365 mam zarejestrowane tylko moneybookers i dlatego nie mogę wpłacać przez ich stronkę na komórkę. ????i tu się mylisz depozytu możesz dokonać również przez mobile.bet365.com
ale nie wszystkie opcje wpłaty są dostępne
z pewnością jest możliwy depozyt przez kartę kredytową
Można stawiać mniejsze tylko tak jak mówisz - nie będą się liczyły do obrotu.Można stawiać mniejsze kursy od 1.5? One się po prostu nie będą liczyć do obrotu czy łamię w takim przypadku regulamin i mogą mi skonfiskować wygrane i bonus?