Do obrotu liczą się tylko zakłady postawione przez wap.A mam takie pytanie czy jesli stawiam zaklady przez mobile.bet365.com gdy juz mam bonus to liczy mi sie obrót?
Co to znaczy sześciokrotnie musisz obrócić 1200zł? Przez wap tzn. korzystając z mobilnej wersji, tak?sześciokrotnie musisz obrócić 1200 zł i pamiętaj musisz to zrobić przez wap jeśli chodzi Ci o ten bonus 200 zł z telefonu
Nie ogarniam tego ???? Mam 400 zł na koncie w tym te 200 bonusu. Czyli muszę zagrać 6 x 200 żeby móc skorzystać z tego bonusu?Szymon89 zgadza się dobrze rozumiesz ???? chodziło mi że sześciokrotnie musisz obrócić 200 zł = 1200 sorki mogłem wprowadzić zamieszanie ale już się poprawiam
Szymon89 zgadza się dobrze rozumiesz ???? chodziło mi że sześciokrotnie musisz obrócić 200 zł = 1200 sorki mogłem wprowadzić zamieszanie ale już się poprawiam
Aha, ok dzięki już rozumiem. Czyli po prostu wystarczy zagrać za łączna sumę 1200 po kursie 1.5 i wtedy wszystko jest ok, zgadza się? ???? Przepraszam za tak tendencyjne pytania no ale przymierzam to rozpoczęcia gry w internetowym buku i chciałbym przed założeniem konta dużo wiedzieć a nie później się dowiadywać po fakcie ????Wpłacasz swoje 200 pln i grasz jeden zakład za te 200 pln po dowolnym kursie koniecznie używając do tego telefonu albo linka którego podałem wyżej. Jesli wejdzie to masz 400 jesli nie to masz 200. Tak czy siak po zawarciu tego zakłądu po dowolnym kursie musisz wpisać kod oferty by dopisano Ci te te 200 pln bonusu. Jesli chcesz wypłacić pieniądze to musisz łącznie zagrać za 1200 pln po kursie minumum 1,5. Ten pierwszy zakład co grasz za 200 pln możesz zagrac po dowolnym kursie, mają jakiś błąd w systemie i nalicza go do obrotu także po kursie mneijszym niż 1,5. Potem po tym pierwszym zakładzie musisz postawić zakłady na łaczną sume jeszcze 1000 pln po kursie minumum 1,5 by móc wypłąacić hajs. Może to być 250 zakładów za 4 pln po kursie minumum 1,5. Może to być 10 zakładów po kursie minimum 1,5 kazdy grany za 100 pln. Grasz jak chcesz