10 sewi19 Użytkownik Styczeń 24, 2008 #21 siemanko a ile to LOST CITY sie bedzie ściągać w kasynie?? bo jak narazie niemam aktywnego przycisku graj... ????
siemanko a ile to LOST CITY sie bedzie ściągać w kasynie?? bo jak narazie niemam aktywnego przycisku graj... ????
2 andreoid Użytkownik Styczeń 24, 2008 #23 sciągamy oprogramowanie >> wchodzimy w lewym dolnym rogu mamy MENU wybieramy >> bezpłatne gry >> Lost city i samo nam losuje ????
sciągamy oprogramowanie >> wchodzimy w lewym dolnym rogu mamy MENU wybieramy >> bezpłatne gry >> Lost city i samo nam losuje ????
B 0 browar112 Użytkownik Styczeń 24, 2008 #25 radk ja tez juz jakies 10 min czytam i nawet do polowy nie doszlo:/ ale mam nadzieje ze wkoncu dojdzie ????
radk ja tez juz jakies 10 min czytam i nawet do polowy nie doszlo:/ ale mam nadzieje ze wkoncu dojdzie ????
R 0 radk Użytkownik Styczeń 24, 2008 #26 kurde bo bałem sie ze to tylko u mnie tak pewnie dużo ludzi instaluje i przez to tak powoli
B 0 browar112 Użytkownik Styczeń 24, 2008 #27 radk sluchaj a ty znasz sie na tych grach wrzutowych?? bo ja jestem ciemny i boje sie ze od razu to przegram daj mi jakas instrukcje ????
radk sluchaj a ty znasz sie na tych grach wrzutowych?? bo ja jestem ciemny i boje sie ze od razu to przegram daj mi jakas instrukcje ????
R 0 radk Użytkownik Styczeń 24, 2008 #29 cos ty nie grałem na tym jeszcze. wchodze bo mam nadzieje ze uda sie cos ugrać na zakłady
92 laner Użytkownik Styczeń 24, 2008 #31 A mi wyskakuje za kazdym razem blad... "Nie mozna nawiazac polaczenia" wie ktos o co chodzi?
A mi wyskakuje za kazdym razem blad... "Nie mozna nawiazac polaczenia" wie ktos o co chodzi?
0 bartekf84 Użytkownik Styczeń 24, 2008 #32 radk sluchaj a ty znasz sie na tych grach wrzutowych?? bo ja jestem ciemny i boje sie ze od razu to przegram daj mi jakas instrukcje ???? Kliknij aby rozwinąć... nic nie popsujesz ???? wchodzisz do gry i wszystko za ciebie samo robi ???? tylko czekasz w tych 10 rozdaniach zeby jakies zetony zgarnac
radk sluchaj a ty znasz sie na tych grach wrzutowych?? bo ja jestem ciemny i boje sie ze od razu to przegram daj mi jakas instrukcje ???? Kliknij aby rozwinąć... nic nie popsujesz ???? wchodzisz do gry i wszystko za ciebie samo robi ???? tylko czekasz w tych 10 rozdaniach zeby jakies zetony zgarnac
B 0 browar112 Użytkownik Styczeń 24, 2008 #33 kurde a ja nie mam dostepnego przycisku graj!! o co chodzi?? a juz wiem o co chodzi musi sie pobrac ????
kurde a ja nie mam dostepnego przycisku graj!! o co chodzi?? a juz wiem o co chodzi musi sie pobrac ????
B 0 browar112 Użytkownik Styczeń 24, 2008 #35 A mi wyskakuje za kazdym razem blad... "Nie mozna nawiazac polaczenia" wie ktos o co chodzi? Kliknij aby rozwinąć... Bo zaloguj sie na stronie bwin i badz caly czas zalogowany i dpoiero do kasyna wejjdz to wtedy bedziesz mial polaczenie
A mi wyskakuje za kazdym razem blad... "Nie mozna nawiazac polaczenia" wie ktos o co chodzi? Kliknij aby rozwinąć... Bo zaloguj sie na stronie bwin i badz caly czas zalogowany i dpoiero do kasyna wejjdz to wtedy bedziesz mial polaczenie
0 babilon Użytkownik Styczeń 24, 2008 #37 A mi wyskakuje za kazdym razem blad... "Nie mozna nawiazac polaczenia" wie ktos o co chodzi? Kliknij aby rozwinąć... maja przeciezenie lub cos w stylu serwer nie nadaza tez tak mam, proboj za chwilem powinno byc ok
A mi wyskakuje za kazdym razem blad... "Nie mozna nawiazac polaczenia" wie ktos o co chodzi? Kliknij aby rozwinąć... maja przeciezenie lub cos w stylu serwer nie nadaza tez tak mam, proboj za chwilem powinno byc ok
0 babilon Użytkownik Styczeń 24, 2008 #39 a jakie sa warunki obrotu?? wie ktos moze?? Kliknij aby rozwinąć... nie ma warunkow obrotu, miales freespiny, wszystko mozesz przelac na zaklady pozdro
a jakie sa warunki obrotu?? wie ktos moze?? Kliknij aby rozwinąć... nie ma warunkow obrotu, miales freespiny, wszystko mozesz przelac na zaklady pozdro
B 0 browar112 Użytkownik Styczeń 24, 2008 #40 browar zainstalowało Ci sie juz? Kliknij aby rozwinąć... tak juz sie sciaglo tylko musze poczekac na sciagniecie sie tej gry:/ bo jeszcze sie nie sciagla a babilon czyli nie musze grac a od razu moge na zaklady przelac??
browar zainstalowało Ci sie juz? Kliknij aby rozwinąć... tak juz sie sciaglo tylko musze poczekac na sciagniecie sie tej gry:/ bo jeszcze sie nie sciagla a babilon czyli nie musze grac a od razu moge na zaklady przelac??