>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 darmowych spinw w nowym automacie do gry Lost City na bwin:)

Status
Zamknięty.
neoppl 18

neoppl

Użytkownik
na poczatku nie dostajesz kasy kasy tylko 10 darmowych spinow a to co wygrasz od razu mozesz przelac na zaklady

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Zaaaaaje... promocja ???? automat mi wygrał 8 euro z tych 10 spinów ???? bo ciągle trafiałem kolejne darmowe spiny i około 40 spinów dostałem ???? a z nich 8 ojro ????

B 0

browar112

Użytkownik
Zaaaaaje... promocja ???? automat mi wygrał 8 euro z tych 10 spinów ???? bo ciągle trafiałem kolejne darmowe spiny i około 40 spinów dostałem ???? a z nich 8 ojro ????
ramzi to co ty tam robiles?? boja jestem kompletnie zielony w tych sprawach?? powiedz co ty zrobiles?? i co ja mam robic zeby wygrac ????

babilon 0

babilon

Użytkownik
tak juz sie sciaglo tylko musze poczekac na sciagniecie sie tej gry:/ bo jeszcze sie nie sciagla a babilon czyli nie musze grac a od razu moge na zaklady przelac??
masz 10 spinow wykorzytujesz i jesli cos wygrales mozesz przelac

bodi 70

bodi

Użytkownik
Dobra już dość nabijania postów chwaląc się ....&quot;że ja zdobyłem 2 euro&quot; a &quot;ja 2,5 euro&quot; -- proszę pisać o konkretach tylko.

R 0

robsonsc

Użytkownik
mam problem wchodze w te darmowe gry widze ta gierke i klikam na nia i daje GRAJ tylko ze to GRAJ nie da sie nacisnac co poradzicie?

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Juz nieaktualne ;) 15.67 na koncie zakładów sportowych ???? Jak by coś najpierw wymieniamy a później transfer środków i kasa jest na koncie ;)

Pozdro 4 all i powodzenia ????

R 86

ruggiero

Użytkownik
kurcze ale sie zawiesza , najpierw nie chcialo mi pobierac gry, zrobilem reseta i w ogole sie nie chce wlaczyc, dzieci neostrady sie rzucily i zamula ALL ????

drago 108

drago

Użytkownik
Jak zrobić żeby szybciej ściągnęło mi ten slott a nie ściągała mi jakieś blackjacki?

Chyba się nie da?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom